SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Şans bizden yana

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Ay Terazi burcunda büyürken, ilişkiler yolu ile kendimizi geliştirme ve fırsatlardan yararlanma imkanı bulabiliriz.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Ay Terazi burcunda büyürken, ilişkiler yolu ile kendimizi geliştirme ve fırsatlardan yararlanma imkanı bulabiliriz. Anlaşmalar, uzlaşı ve işbirliği geliştirme yönünde oldukça yol alabiliriz. Bugün güzellikler yaratmak, sanatsal konularla ilgilenmek keyifli olabilir. Özellikle yabancılarla ilgili konulardan fayda sağlamak mümkün. Bugün kişisel gücümüzü daha yapıcı kullanabileceğimiz koşullar var.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün zengin ve güçlü kişilerle görüşmeler destek sağlayabilir. Mesleki konularda ortak imkanlar üzerinde durabilir ve yeni yollar bulabiliriz. Karşımızdakilerle denge içinde kalmak ve uyum yaratmak zor olmayacak. Bugünlerde aşkta ve yakın beraberliklerde daha tutkulu olabileceğimiz durumlar da söz konusu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.