SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sorumluluklar yorabilir

Bugün ne yapılabilir ? Bugün iş hayatında, sorumluluklar alanında ve otoritelerle ilişkilerimizde daha dikkatli olmalıyız.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün iş hayatında, sorumluluklar alanında ve otoritelerle ilişkilerimizde daha dikkatli olmalıyız. Belirli kısıtlamalar hoşnutsuzluk yaratabilir. Kişisel gücümüzün ve kendimize olan güvenimizin test edildiğini görebiliriz. Böyle zamanlarda işleri şansa bırakmamak ama aynı zamanda aşırı üsteleyici de olmamak gerekli. Özellikle akşam saatlerinde duygusal açıdan zor koşullar, kırılganlıklar ve ailevi konularda zorlanmalar yaşanabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün duygusal açıdan zorlanabileceğimiz durumlar olabileceği için, daha dayanıklı ve sabırlı olmaya bakalım. Ay Oğlak’ta iken uzun vadeli düşünmek gerekir. Günün geç saatlerinde ani olaylar yüzünden planlarımızda değişiklik yapmak zorunda kalabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.