SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yeniliklere açığız

Bugün ne yapılabilir ? Günü ikiye ayırabiliriz.

|

Bugün ne yapılabilir ? Günü ikiye ayırabiliriz. Sabah saatlerinde daha cömert ve kararlı olabileceğimiz olanaklar var. Bugün yeni bir şeyi denemek ve değişikliklere şans tanımak mümkün. Kendimizi düşünmeden risk alırken bulabiliriz. Saat 11 civarı yenilik içeren görüşmeler, sohbetler ve anlaşmalar açısından oldukça uygun. Öğle saatlerine kadar alışveriş ve kadınlarla ilgili konularda daha şanslı olabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Saat 14:07’ten itibaren Başak burcuna ilerleyen Ay bizi daha dikkatli ve çalışkan olmaya yöneltiyor. Öğle sonrasında işler ve sorumluluklar hız kazanmakta. Yeteneklerimizi daha hızlı değerlendirmek isteyebiliriz. Özellikle akşam saatlerinde bolca hareket, görüşme, eğitsel uğraşlar açısından canlı ve hızlı bir tempo söz konusu. Bu saatlerde düşüncelerimizde çok daha aktifiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.