At Yarışı

At Yarışı

Son dakika at yarışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan at yarışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan at yarışı haber sayfamızda...

At Yarışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.020 at yarışı haberi bulunmuştur.
'Sihirbaz' sahalara geri döndü!
'Sihirbaz' sahalara geri döndü! Şampiyon jokey Halis Karataş dört aylık aranın ardından sahalara geri döndü. Türk atçılığının sembol ismine, Veliefendi Hipodromu’nda Hipodrom.com tarafından çiçek takdim edildi.
22.03.2024 Diğer
Dedesi için at yarışı izledi
Dedesi için at yarışı izledi Tuğba Özerk, önceki gün dedesi merhum Osman Kapani’nin adına 42’nci kez düzenlenen at yarışını izledi.
2.03.2024 Cadde
Alex Ferguson at yarışı sevincinde kaburgasını kırdı!
Alex Ferguson at yarışı sevincinde kaburgasını kırdı! Manchester United'ın efsanesi Sir Alex Ferguson, geçtiğimiz yıl yaşadığı talihsiz bir olayı anlattı.
22.02.2024 Diğer
At Yarışı’nda yeni adres: Hipodrom.com
At Yarışı’nda yeni adres: Hipodrom.com Demirören Grubu, şans oyunlarında gücünü at yarışlarıyla daha da arttırdı. Hipodrom.com, 30 Ocak’ta sanal bayi olarak resmen yayın hayatına ve faaliyetlerine başladı. Artık yarışseverler sadece TJK’ya bağlı E-Bayi’den oynamayacak. Hipodrom.com Genel Müdürü Ersin Erdem, bu yepyeni girişimi anlattı.
18.02.2024 Skorer
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
72 ton ağırlığında! 3 bin 500 yıldır yerde yatıyor
72 ton ağırlığında! 3 bin 500 yıldır yerde yatıyor Konya'nın Beyşehir ilçesi Fasıllar Mahallesi'nde yılın her döneminde çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan, 3 bin 500 yıldır yerde yatan ve 72 ton ağırlığıyla dünyanın en büyük kaya anıtı 'Kurt Beşiği'nin artık ayağa kaldırılması isteniyor.
13.08.2023 Gündem
Gazi Koşusu'nu 7 kez kazanan jokey hayatını kaybetti
Gazi Koşusu'nu 7 kez kazanan jokey hayatını kaybetti Gazi Koşusu’nu 7 kez kazanan jokey Kazım Yıldız, yaşadığı İzmit'te mide kanseri nedeniyle 81 yaşında hayatını kaybetti.
27.06.2023 Gündem
Dünya daha böylesi bir yarış görmedi! Ölü jokeyden bitiş çizgisinde rekor
Dünya daha böylesi bir yarış görmedi! Ölü jokeyden bitiş çizgisinde rekor Çocukluk hayali başarılı bir jokey olmaktı. Kazanması mümkün olmayan bir atı eğitti, hiçbir jokey cesaret edemeyince günlerce kilo vermek için çabalayıp sonunda yarışa katıldı. Yarış bittiğinde ise artık bu dünyada değildi. Ancak bitiş çizgisi üzerinde, ölüyken dünya rekoru kırdı!
14.06.2023 Dünya
At yarışlarının sonu mu geldi?
At yarışlarının sonu mu geldi? İngilizlerin tarihi bir geleneği olan at yarışlarının geleceği, hayvanseverlerin tepkileri ve protestoları nedeniyle belirsiz. Alınan önlemler ve halkın tutkusu yarışların süreceğini düşündürse de ne olacağını zaman gösterecek!
30.04.2023 Dünya
Depremzedeler yararına at yarışı ve cirit gösterisi düzenlendi
Depremzedeler yararına at yarışı ve cirit gösterisi düzenlendi Kars'ın Selim ilçesinde depremzedeler yararına at yarışı ve atlı cirit müsabakası düzenlendi. Yarışlardan elde edilen gelir AFAD yetkililerine teslim edildi.
5.03.2023 Gündem
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Türkiye Varlık Fonu raporlarını görüştü
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Türkiye Varlık Fonu raporlarını görüştü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 'Türkiye Varlık Fonu Yönetim Anonim Şirketi ile Türkiye Varlık Fonunun 2021 Yılı Mali Tabloları ve Faaliyetleri ile İlgili Denetim Raporlarının Sunulduğuna Dair Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi'ni görüştü.
5.01.2023 Ekonomi
41 gün komada kalan jokey Samet, 18 ay sonra ata bindi
41 gün komada kalan jokey Samet, 18 ay sonra ata bindi Adana'da geçen yıl hipodromda yarış sırasında attan düşüp ağır yaralanan, 41 gün bilinci kapalı halde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren jokey Samet Erkuş (32), fizik tedaviyle konuşmaya ve yürümeye başladı. Doktorların tavsiyesiyle jokeyliği bırakan Erkuş, kazadan 18 ay sonra ilk defa ata bindi.
16.10.2022 Diğer Sporlar
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İleri dönüşüme destek Tosyalı Holding, Contemporary Istanbul Vakfı ile sanatta ileri dönüşümü desteklemek üzere başlattığı uzun soluklu iş birliğini devam ettiriyor...
21.09.2022 Cadde
Anafartalar Koşusu'nda zafer Vincitore'nin
Anafartalar Koşusu'nda zafer Vincitore'nin Anafartalar Koşusu'nu eski Galatasaray yöneticisi Necati Demirkol'un sahibi olduğu Vincitore adlı at kazandı.
4.09.2022 Diğer
TJK 2021 Nimet Üyken Basın Ödülleri sahiplerini buldu
TJK 2021 Nimet Üyken Basın Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) 2021 yılı Nimet Üyken Basın Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen yarışmada Demirören Grubu 7 ödüle layık görülürken, Demirören Haber Ajansı (DHA) "Hipodromlardaki Anneler" haberiyle Görsel Medya Röportaj Kategorisi'nde ödülün sahibi oldu.
1.09.2022 Diğer
Çakması Almanya’da orijinali Ortaklar’da
Çakması Almanya’da orijinali Ortaklar’da  Magnesia Antik Kenti, eski görkemine kavuşmaya hazırlanıyor. Zeus Tapınağı kalıntılarına ulaştıklarını belirten Kazı Başkanı Doç. Dr. Kökdemir, “Yüzde 70’i korunmuş. Berlin’deki müzede bulunan benzeri gibi replika değil, orijinal olarak ayağa kalkacak” dedi
19.08.2022 Ege
ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI: Atla Gel Şaban filmi nerede çekildi, konusu nedir?
ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI: Atla Gel Şaban filmi nerede çekildi, konusu nedir? Atla Gel Şaban filmi nerede, ne zaman çekildi? Film, 1984 yılında izleyici karşısına çıktı. Başrollerde ise Kemal Suna ve Nevra Serezli yer alıyor. Filmin sıra dışı yanı ise kadroda Şaban adında kimsenin bulunmaması. İşte, Atla Gelen Şaban filmi oyuncu kadrosu...
3.08.2022 Cadde
Apranti Uğurcan Demirbaş hayatını kaybetti
Apranti Uğurcan Demirbaş hayatını kaybetti Genç aprantilerinden Uğurcan Demirbaş, Bursa’da geçirdiği elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti.
13.07.2022 Diğer
96. Gazi Koşusu'nda büyük sürpriz! Kariyerinde ilk kez kazandı
96. Gazi Koşusu'nda büyük sürpriz! Kariyerinde ilk kez kazandı Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 96 yıldır aralıksız olarak gerçekleştirilen Gazi Koşusu’nu Emrah Karamazı'nın sahibi olduğu Secret Power, jokeyi Özcan Yıldırım ile kazandı. Özcan Yıldırım böylece kariyerinde ilk kez Gazi Koşusu'nda zafer elde etti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 96'ncısını kazanan jokey Özcan Yıldırım’ı tebrik etti.
26.06.2022 Diğer
96. Gazi Koşusu'nun basın toplantısı düzenlendi
96. Gazi Koşusu'nun basın toplantısı düzenlendi  Bu yıl 96. kez düzenlenecek Türk at yarışçılığının derbisi olan Gazi Koşusu, pazar günü saat 17.15’te Veliefendi Hipodromu’nda yapılacak. Koşu öncesi yarışmacı jokeylerin de katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi.
24.06.2022 Diğer
Gazi Koşusu'nda 22 at zafere koşacak! Dev yarış pazar günü...
Gazi Koşusu'nda 22 at zafere koşacak! Dev yarış pazar günü... Veliefendi Hipodromu'nda 26 Haziran pazar günü 96. kez startı verilecek Gazi Koşusu'nun kayıtları tamamlandı.
20.06.2022 Diğer
Şapkalar dörtnala
Şapkalar dörtnala İngiltere’de geçen yıl pandemi nedeniyle sınırlı katılımcının kabul edildiği Ascot At Yarışları, bu yıl gösterişli zamanlarına geri döndü. Ascot’ta yine sosyetenin şapkaları ön plandaydı.
16.06.2022 Dünya
Rahvan at yarışları nefes kesti
Rahvan at yarışları nefes kesti Menemen Belediyesi ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu iş birliğiyle Seyrek Arena’da gerçekleştirilen 8. Rahvan At Yarışları renkli görüntüler oluşturdu.
14.06.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

At Yarışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.