Atama

Atama

Son dakika atama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan atama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan atama haber sayfamızda...

Atama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.675 atama haberi bulunmuştur.
MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen alımı kontenjan ve branş dağılımı için gözler MEB'de!
MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen alımı kontenjan ve branş dağılımı için gözler MEB'de! Öğretmenlerin gözü kulağı atama takvimine çevrildi. 2023 KPSS puanı ile yapılacak olan öğretmen atamasına ilişkin araştırmalar devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kısa süre içerisinde öğretmen atamalarına ilişkin kontenjan ve branş dağılımı bilgisinin paylaşılması bekleniyor. Peki 2024 Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Coface Türkiye’de atama
Coface Türkiye’de atama Emre Tongo, ticari alacak sigortasında faaliyet gösteren Coface Türkiye’nin yeni ülke müdürü olarak atandı.
26.03.2024 Sigorta
Eşit temsil sözü
Eşit temsil sözü Özel, “Gelecek sefer İzmir’de 15 erkek aday varsa; 15 tane de kadın aday olacak. Adayların yarısı 40 yaş altıysa, yarısı 40 yaş üstü olacak. Bıyıklı, yaşlı erkek partilerden ayrışacağız” dedi.
25.03.2024 Gündem
‘Öğretmen atama sayıları artırılsın’
‘Öğretmen atama sayıları artırılsın’ Eğitim-Bir-Sen tarafından “Eğitime Bakış 2023: İzleme ve Değerlendirme Raporu’nun sonuçları paylaşıldı.
23.03.2024 Eğitim
AK Parti anayasa için muhalefet turuna çıkacak
AK Parti anayasa için muhalefet turuna çıkacak AK Parti, yeni anayasa çalışmalarına 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin hemen ardından start vermeye hazırlanıyor.
23.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş: 49 bin 901 şehit yakını kamuda istihdam ediliyor
Bakan Göktaş: 49 bin 901 şehit yakını kamuda istihdam ediliyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Her zaman, her konuda, bütün imkanlarımızı seferber ederek sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün, şehit yakını, gazi ve gazi yakını 591 kardeşimizin atamasını gerçekleştirdik. Ben tekrar şehitlerimizin emaneti olan kardeşlerimize ve gazilerimize yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
22.03.2024 Gündem
ŞEHİT YAKINI, GAZİ, GAZİ YAKINI ATAMA SONUCU: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması yapıldı!
ŞEHİT YAKINI, GAZİ, GAZİ YAKINI ATAMA SONUCU: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması yapıldı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarına yönelik atamalar yapıldı. Atama takvimine dair Bakan Mahinur Özdemir Göktaş açıklamada bulunarak tarihi duyurmuştu. Peki, şehit yakını, gazi ve gazi yakını atama sonucu nasıl sorgulanır?
22.03.2024 Bilgi Rehberi
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade! Çantayı veren ismi açıkladı
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade! Çantayı veren ismi açıkladı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada, Savcılığa ifade veren Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel'in ifadesi ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarına 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi.
22.03.2024 Ekonomi
Meral Akşener: Başka bir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim
Meral Akşener: Başka bir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Hakkari'den Edirne'ye kadar dolaştım. Bu dükkanların içinde başka bir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim. Sadece sizi dinledim. Çünkü esnaf unutulmuştu. Halbuki esnaf Türkiye'nin en önemli istihdam yaratan sektörüdür" dedi.
21.03.2024 Gündem
Akşener: Ahlat’ı Davos ve Soçi yapmak için çalışacağız
Akşener: Ahlat’ı Davos ve Soçi yapmak için çalışacağız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Diyorum ki iki dudağınızın arasında, emeklilerin tümüne 11 bin lira seyyanen zam verin. Emekli maaşı asgari ücret kadar yapılır. Şimdi yeni buraya gelirken bir arkadaşımdan duydum. Seyyanen zam yapılacağı konuşuluyormuş. 5 bin liraymış. 5 bin lirayı kabul etmiyorum Sayın Erdoğan. 11 bin lira zam vermenin bu ülkeye bir zararı yok. Ama o emekliler ayağa kalkar.” dedi.
20.03.2024 Gündem
MEB ÖĞRETMEN ATAMALARI SON DURUM 2024 | Öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen atamaları kadro ve branş dağılımı belli oldu mu?
MEB ÖĞRETMEN ATAMALARI SON DURUM 2024 | Öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen atamaları kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? Öğretmen atamaları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Atama bekleyen öğretmen adaylarının gözü Milli Eğitim Bakanlığında. 2024 Öğretmen atamaları MEBBİS üzerinden gerçekleşecek. Atama takvimini bekleyen öğretmen adayları kadro ve branş dağılımı ile ilgili ayrıntıları da merakla bekliyor. Peki, yeni öğretmen ataması ne zaman yapılacak?
19.03.2024 Bilgi Rehberi
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.
18.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirtti. Bakan Göktaş, "Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Haberler
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirtti. Bakan Göktaş, "Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var?
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var? CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'deki seçim ofisinde partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik 'Emeklileri kışkırtıyor' dediğini aktaran Özel, "Tayyip Bey doğru söylüyorsun. Emeklilerimizin diyarına geldim. Onları sana karşı kışkırtmaya geldim. Emeklilerin kışkırtılmak için, ayağa kalkmak için bana mı ihtiyacı var kardeşim?" ifadelerini kullandı.
17.03.2024 Gündem
Kurumsallaşma için adımları hızlandırdı
Kurumsallaşma için adımları hızlandırdı Kurumsallaşma yönündeki adımlarını hızlandırarak büyümesini sürdüren Kalyon Holding’in bünyesinde görev devir teslimleri ile yeni atamalar gerçekleşti.
14.03.2024 Ekonomi
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar Kalyon Holding’in bünyesinde görev devir teslimleri ile yeni atamalar gerçekleşti.
13.03.2024 Kariyer
Galatasaray'dan Mert Hakan tepkisi: Gayri ahlaki, tahrik edici, saygısız!
Galatasaray'dan Mert Hakan tepkisi: Gayri ahlaki, tahrik edici, saygısız! Sarı-kırmızılı kulüp, Fenerbahçe-Pendikspor maçında hakem Kadir Sağlam'ın yönetimi ve Mert Hakan Yandaş'ın hakeme yönelik sözleri ile ilgili sert bir açıklama yayımladı.
11.03.2024 Galatasaray
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Pendik'i kaybolmuş kaderinden kurtaracağız
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Pendik'i kaybolmuş kaderinden kurtaracağız İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bakın ben dalga geçmiyorum, acemi aday derken bir tespit yapıyorum. İstanbul'u bilemiyor olabilirsin ama bu ateşten gömleği giymeye karar verdiysen dersine çalışacaksın. İstanbul zor bir sınav, dersine çalışmazsan bu millet seni sınıfta bırakır" dedi.
9.03.2024 Gündem
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.
8.03.2024 Kariyer
ÖĞRETMEN ATAMASI TAKVİMİ için gözler MEB'de! 👩‍🏫👨‍🏫 Yeni öğretmen ataması ne zaman, şartlar neler? Öğretmen ataması kadro ve branş dağılımı...
ÖĞRETMEN ATAMASI TAKVİMİ için gözler MEB'de! 👩‍🏫👨‍🏫 Yeni öğretmen ataması ne zaman, şartlar neler? Öğretmen ataması kadro ve branş dağılımı... Öğretmen atama takvimi ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı yeni atama kararı ile kadro ve branş dağılımını açıklayacak. Son olarka 45 bin öğretmen ataması yapılmıştı. Peki, yeni öğretmen ataması ne zaman?
7.03.2024 Bilgi Rehberi
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması! "Bakanlık yapılacak diyor"
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması! "Bakanlık yapılacak diyor" İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bağcılar'da açıklamalarda bulundu. İmamoğlu "Ulaştırma Bakanlığı, 'Kanal İstanbul yapılacak' diyor" dedi.
6.03.2024 Gündem
İmamoğlu'ndan sosyal yardım açıklaması
İmamoğlu'ndan sosyal yardım açıklaması Bağcılar Sosyal Yaşam Merkezi açılış törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu.
6.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.