Atlı

Atlı

Son dakika atlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan atlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan atlı haber sayfamızda...

Atlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.532 atlı haberi bulunmuştur.
Erkenci şeftali, kilosu 300 liradan satılıyor
Erkenci şeftali, kilosu 300 liradan satılıyor Mersin'de örtü atlı yetiştirilen şeftali ve nektarinde hasat dönemi başladı. Şeftalinin kilosu, 300 liradan başta Rusya, Almanya ve Katar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor.
28.03.2024 Ekonomi
Atlı leğenboard keyfi
Atlı leğenboard keyfi Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Dumlu Mahallesinde at çiftliğinde karı eğlenceye dönüştürdüler.
25.03.2024 Yaşam
Snowboardla Doğu Ekspresi’nin üzerinden atladı
Snowboardla Doğu Ekspresi’nin üzerinden atladı Ünlü snowboardcu Süleyman Atlı, Kars’ta hareket halindeki Doğu Ekspresi’nin üzerinden snowboardla atlayarak bir ilk imza attı.
22.03.2024 Haberler
‘2’nci Ayak’ heyecanı başlıyor!
‘2’nci Ayak’ heyecanı başlıyor! Türkiye’nin en başarılı engel atlama binicilerini bir araya getiren Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın 2’nci Ayağı yarın başlıyor.
22.03.2024 Cadde
Namaz Nasıl Kılınır? Kadın ve Erkek Sabah - Öğle - İkindi - Akşam - Yatsı Namazı Kılınışı Nasıl?
Namaz Nasıl Kılınır? Kadın ve Erkek Sabah - Öğle - İkindi - Akşam - Yatsı Namazı Kılınışı Nasıl? İslam alemi için farz kılınan ibadetlerden birisi de namazdır. Namaz İslam'ın en önemli ibadetlerindendir. 5 vakit kılınır. Bunlar sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı şeklindedir. Tekbir, kıyam, rükü, secde ve selam gibi kısımlardan oluşan namaz İslam'ın 5 şartından biridir. Namaz ibadetini yerine getirmek isteyenler namaz sureleri ve namaz kılınışı hakkında bilgi sahibi edinmek ister. Her vakit namazın rekatları farklıdır. Sabah namazı . Sabah namazı, 4 rekat, öğle namazı 10 rekat, ikindi namazı 8 rekat, akşam namazı 5 rekat, yatsı namazı 13 rekattır. Namaz nasıl kılınır? 5 vakit namaz kılınışı ve rekatları...
11.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhur İttifakı birlik, beraberlik içinde yoluna devam ediyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhur İttifakı birlik, beraberlik içinde yoluna devam ediyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik Adana’nın Kozan ilçesinde Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Atlı’nın seçim bürosu açılışında 6'lı masayı sert sözlerle eleştirdi.
10.03.2024 Gündem
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
7.03.2024 Futbol
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Tek kadın süvari: Çok gurur duyuyorum
Tek kadın süvari: Çok gurur duyuyorum Van Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 2023'te kurulan Atlı Polis Grup Amirliği'nin tek kadın süvarisi Elanur Tuncer (34), "Halkımız atı gördüğü zaman zaten fazlasıyla ilgi odağı oluyoruz. Ama üzerinde bir kadın polis gördüklerinde daha çok ilgi çekiyor. Bir kadın olarak, kadınlarımızın her alanda istedikleri zaman başarılı olabileceklerine inanıyorum" dedi.
7.03.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
7.03.2024 Diğer
Akkuş Belediyespor, Fenerbahçe Parolapara deplasmanında galip!
Akkuş Belediyespor, Fenerbahçe Parolapara deplasmanında galip! Akkuş Belediyespor, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 23'üncü haftasında Fenerbahçe Parolapara deplasmanından 3-2 galip ayrıldı.
6.03.2024 Voleybol
Arkadaşının dükkanından kilolarca altın çaldı! 'Sana ceza, 45 gün sonra iade edeceğim'
Arkadaşının dükkanından kilolarca altın çaldı! 'Sana ceza, 45 gün sonra iade edeceğim' Bursa’da, İbrahim B. (47), uzun süreliğine il dışına çıkması gerektiği için kuyumcu dükkanının anahtarını kendisine veren arkadaşı Fatih Baştar'ın (29) iş yerindeki 2 kilo 300 gram altını, oğlu Faruk B. (21) ve arkadaşı Muhammet Emin G. (27) ile birlikte çaldı.
27.02.2024 Gündem
Arkadaşının dükkanından kilolarca altın çaldı! 'Sana ceza, 45 gün sonra iade edeceğim'
Arkadaşının dükkanından kilolarca altın çaldı! 'Sana ceza, 45 gün sonra iade edeceğim' Bursa’da, İbrahim B. (47), uzun süreliğine il dışına çıkması gerektiği için kuyumcu dükkanının anahtarını kendisine veren arkadaşı Fatih Baştar'ın (29) iş yerindeki 2 kilo 300 gram altını, oğlu Faruk B. (21) ve arkadaşı Muhammet Emin G. (27) ile birlikte çaldı.
27.02.2024 Haberler
Ödüller sahiplerini buldu
Ödüller sahiplerini buldu Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, hafta sonu ilk ayak müsabakalarıyla başladı.
27.02.2024 Cadde
Ateşkese bu kez Katar umut oldu
Ateşkese bu kez Katar umut oldu İsrail’in saldırıları sürerken, yeni bir ateşkes ve Hamas’ın elindeki rehinelerin bırakılması konusunda Katar’da bir girişim başlatıldı. İlk izlenimlerin “olumlu” olduğu belirtiliyor.
26.02.2024 Dünya
İsrail'de halk ayaklandı! Netanyahu karşıtı protesto
İsrail'de halk ayaklandı! Netanyahu karşıtı protesto İsrail’in başkenti Tel Aviv’de binlerce kişi hükümeti protesto etmek için sokaklara akın etti. Söz konusu protestolarda 21 kişi gözaltına alındı.
25.02.2024 Dünya
Burası Rusya değil buz tutan Çıldır Gölü
Burası Rusya değil buz tutan Çıldır Gölü Kars’ta çılgın genç tehlikeye aldırış etmeden, Çıldır Gölü’nde buzu kırarak suya girdi. Yüzücü olduğu öğrenilen genç, buz gibi suda 3 dakika kalmayı başardı.
23.02.2024 Yaşam
Heyecan başlıyor!
Heyecan başlıyor! Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, bu hafta sonu başlıyor.
21.02.2024 Cadde
8 erkeğe karşı aday oldu: Kazanacağıma inanıyorum
8 erkeğe karşı aday oldu: Kazanacağıma inanıyorum Hakkari'nin en kalabalık mahallesi Bulak'tan muhtar adayı olan ev kadını Medine Atlı (41), 31 Mart'ta 8 erkek adaya karşı mücadele edecek.
19.02.2024 Haberler
8 erkeğe karşı aday oldu: Kazanacağıma inanıyorum
8 erkeğe karşı aday oldu: Kazanacağıma inanıyorum Hakkari'nin en kalabalık mahallesi Bulak'tan muhtar adayı olan ev kadını Medine Atlı (41), 31 Mart'ta 8 erkek adaya karşı mücadele edecek.
19.02.2024 Gündem
'Uyuşturucu parası' cinayetinde sevgililerin cezası belli oldu
'Uyuşturucu parası' cinayetinde sevgililerin cezası belli oldu Konya’da uyuşturucu parası nedeniyle Abdullah Atlı'yı (23) öldüren sevgililer Alparslan Arabacı (24) müebbet, Rabia Tugay (22) ise iyi hal indirimiyle 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Onlara yardım ettiği iddia edilen Tuğçe Esen (22) de 10 yıl hapse mahkum edildi.
13.02.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Başarıyı yerel seçimlerde taçlandıracağız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Başarıyı yerel seçimlerde taçlandıracağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, muhalefet partilerinden birinin, 'Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na haddini bildireceğiz' dediğini belirterek, "Bak biz Adana'dayız. Buradayız. Hepinize yeteriz ve hepinizin haddini bildirmeye hazırız, kararlıyız" dedi.
8.02.2024 Gündem
Hamza Dağ: İlk iş olarak suda yüzde 50 indirim yapacağız
Hamza Dağ: İlk iş olarak suda yüzde 50 indirim yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, göreve geldiği günden itibaren hayata geçirmeyi hedeflediği bazı projelerle ilgili bilgi verdi.
3.02.2024 Gündem
İki fotoğraf da aynı gün çekildi! Bir tarafta kuraklık, diğer taraf karla kaplı
İki fotoğraf da aynı gün çekildi! Bir tarafta kuraklık, diğer taraf karla kaplı Kırıkkale'de rakımı düşük bölgelerdeki tarım ve turizm alanlarında kuraklık tehlikesi yaşanırken, 1744 rakımlı Dinek Dağı'nın zirvesi karla kaplandı.
25.01.2024 Gündem
Galatasaray HDI Sigorta, Akkuş Belediyespor'a takıldı!
Galatasaray HDI Sigorta, Akkuş Belediyespor'a takıldı! Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi'nin 16'ncı haftasında Akkuş Belediyespor'a 3-2'lik skorla yenildi.
20.01.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Atlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.