SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Atoderm Shower Oil ile duşta başlayan konfor gün boyu devam ediyor!

Mevsim değişikliklerinin vücuttaki etkilerinin başında cilt kuruluğu geliyor. Soğuk havalarla birlikte cilt her zamankinden daha hassas ve nemsiz oluyor. Cildin kendi nemini sağlayamadığı durumlarda, cilt bariyeri güçsüzleşmeye ve cilt bariyerini oluşturan yapı taşları da azalmaya başlıyor.

|

Atoderm Shower Oil, kremsi ve kuru yağ dokusu sayesinde cildi 24 saat nemlendirirken, duş esnasında cildi arındırıyor ve gün boyu devam eden bir konfor sağlıyor. Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen Skin Barrier Therapy™ patenti, yoğun cilt kuruluğuna neden olan dış etkenlerin ciltte tutunmasını ve çoğalmasını önleme yardımcı oluyor. Kuruluktan kaynaklı gerginlik ve kaşıntı hissinin giderilmesine destek olan Atoderm Shower Oil, cildi 24 saat boyunca nemlendiriyor.

Atoderm Shower Oil, yüksek cilt ve göz çevresi toleransına sahiptir. Gözleri yakmaz. Hipoalerjeniktir.

Kimler İçin? Hassas, çok kuru ve yoğun cilt kuruluğuna sahip ciltlerin kullanımına uygundur.

Kullanım şekli : Duş ve banyoda, ıslak cilde uygulayın ve nazikçe durulayın. Daha etkili sonuç almak için sonrasında cildinize uygun Atoderm bakım ürünlerini tercih edebilirsiniz. Bebek, çocuk ve yetişkin kullanımına uygundur. Yüz ve vücut.

Ürün miktarı: 200 ml, 1 L

Fiyatı:

200 ml : 59.50

1 L: 99.50

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.