Attila Özdemiroğlu

Attila Özdemiroğlu

Son dakika Attila Özdemiroğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Attila Özdemiroğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Attila Özdemiroğlu haber sayfamızda...

Attila Özdemiroğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 92 attila özdemiroğlu haberi bulunmuştur.
Özkan Uğur ölür mü?
Özkan Uğur ölür mü? Neşesi, enerjisi, gülen yüzü, müzisyenliği ve sanatçı kişiliğiyle muhtemelen kimsenin “Sevmezdim” demeyeceği bir Özkan Uğur geçti Türk pop müziğinden.
6.08.2023 Kültür Sanat
Lidya Özdemiroğlu ile aşk mı yaşıyor? Mehmet Turgut'tan açıklama
Lidya Özdemiroğlu ile aşk mı yaşıyor? Mehmet Turgut'tan açıklama Söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman'dan geçtiğimiz haftalarda boşanan fotoğrafçı Mehmet Turgut, 2016 yılında yaşamını yitiren usta müzisyen Attila Özdemiroğlu'nun kızı Lidya Özdemiroğlu ile görüntülendi. Turgut, Özdemiroğlu ile aralarında çıkabilecek aşk dedikodularına karşı önlemini aldı.
24.05.2023 Cadde
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli? Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programı bu akşam Nukhet Duru'yu ağırlıyor. Sanatçıyı yakından tanımak isteyenler "Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?" diye soruyor. İşte Duru'nun hayatı...
6.05.2023 Bilgi Rehberi
Hepgül Özdemiroğlu: Tüm aile bir adama aşığız
Hepgül Özdemiroğlu: Tüm aile bir adama aşığız 2016 yılında yaşamını yitiren usta müzik adamı Attila Özdemiroğlu'nun eşi Hepgül Özdemiroğlu, geçmiş günleri andı. Özdemiroğlu, "Tüm aile bir adama aşığız şimdilerde" dedi.
11.01.2023 Cadde
Füsun Önal takipçilerini geçmişe götürdü! 'Umut dolu okul yıllarım'
Füsun Önal takipçilerini geçmişe götürdü! 'Umut dolu okul yıllarım' Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden biri olan Füsun Önal, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda eski eşi Attila Özdemiroğlu'nu ölümünün altıncı yılında anan ünlü isim, bu kez okul yıllarında çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.
29.04.2022 Cadde
Füsun Önal'dan Atilla Özdemiroğlu paylaşımı: Biz iyiyiz, sen huzur içinde ol
Füsun Önal'dan Atilla Özdemiroğlu paylaşımı: Biz iyiyiz, sen huzur içinde ol Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden biri olan Füsun Önal, eski eşi Attila Özdemiroğlu'nu ölümünün altıncı yılında andı. Sosyal medya hesabında eski fotoğrafları yayınlayan Önal, Özdemiroğlu'nun son eşi Hepgül Özdemiroğlu ile sıkı dost olduklarını vurguladı.
22.04.2022 Cadde
Niran Ünsal kimdir? Niran Ünsal kaç yaşında, şarkıları neler?
Niran Ünsal kimdir? Niran Ünsal kaç yaşında, şarkıları neler? Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, yeni bölümleri ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Programa birçok isim şarkıları ile katılıyor. Niran Ünsal, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak konukları arasında bulunuyor. Peki Niran Ünsal kimdir?
2.07.2021 Cadde
Ünlü müzisyen Asım Ekren son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü müzisyen Asım Ekren son yolculuğuna uğurlandı Türkiye'nin en ünlü bateristlerinden ve bir dönem 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal ile evli olan Asım Ekren, son yolculuğuna uğurlandı.
27.04.2021 Cadde
Niran Ünsal kimdir? Niran Ünsal kaç yaşında, nereli?
Niran Ünsal kimdir? Niran Ünsal kaç yaşında, nereli? Küçük yaşlarda İzmir TRT Çocuk Korosu'nda müziğe başlayan Niran Ünsal'ın gerçek adı nedir? Şarkıları ile sevilen isim, sanatçı bir ailede doğdu ve tercihini poptan yana kullandı. Yaşamının bir kısmı İzmir'de geçti, radyo da görev aldı. İşte, Niran Ünsal hayatı ve şarkıları...
11.03.2021 Cadde
Niran Ünsal biyografisi | Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında?
Niran Ünsal biyografisi | Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında? Bu akşam İBO Show konukları arasında yer alan isimlerden biri de Niran Ünsal. Şarkılarıyla ve sesiyle hafızalara kazınan Niran Ünsal, İBO Show da adeta müzik şöleni yaşatacak. İzleyiciler ise sevilen şarkıcı hakkında bilgi almak için arayışa geçti. İBO Show'un ekrana gelmesiyle birlikte Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında? Niran Ünsal şarkıları nelerdir sorularına ilgi artacak. İşte Niran Ünsal biyografisi haberimizde...
6.03.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (27 Ocak 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (27 Ocak 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
27.01.2021 Magazin
Sezen Aksu, Attila Özdemiroğlu’nun adını yaşatacak
Sezen Aksu, Attila Özdemiroğlu’nun adını yaşatacak Sezen Aksu, beş yıl önce hayatını kaybeden Attila Özdemiroğlu adına Gaziantep Atmalı sahasında 5 bin fidanlık bir hatıra ormanı oluşturacak
27.01.2021 Cadde
‘Çıldırarak istedim’
‘Çıldırarak istedim’ Ceylan Ertem, ‘Attila Özdemiroğlu Besteleri’ saygı albümündeki ‘Fahriye Abla’ parçasıyla beğeni topladı.
19.11.2020 Cadde
Niran Ünsal kimdir, kızı kimdir? Niran Ünsal kaç yaşında, şarkıları neler?
Niran Ünsal kimdir, kızı kimdir? Niran Ünsal kaç yaşında, şarkıları neler? Niran Ünsal bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katıldı. Ünlü şarkıcı Niran Ünsal'ın yaşamı ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Niran Ünsal kimdir, kızı kimdir?
16.11.2020 Cadde
‘Yara’ beğenildi
‘Yara’ beğenildi ‘Attila Özdemiroğlu Besteleri’ isimli saygı albümü, müzikseverlerden tam not aldı.
26.09.2020 Cadde
“Attila üretmek için çıldıranlar senfonisinden”
“Attila üretmek için çıldıranlar senfonisinden” 4 yıl önce aramızdan ayrılan Attila Özdemiroğlu’nun bestelerinin 2020’ye selam çaktığı albümün hikayesini, eşi Hepgül Özdemiroğlu’ndan dinledik
16.08.2020 Pazar
Karaca’dan ‘Petrol’ yorumu
Karaca’dan ‘Petrol’ yorumu Işın Karaca, yıllardır kimsenin okumadığı ‘Petrol’ parçasını Ajda Pekkan’dan sonra ilk defa yeniden yorumladı.
15.08.2020 Cadde
Yeni yorumlar
Yeni yorumlar Attila Özdemiroğlu’nun unutulmaz eserlerinin, 30 farklı şarkıcı tarafından yeniden yorumlandığı ‘Attila Özdemiroğlu Besteleri’ albümü müzikseverlerle buluşuyor.
4.08.2020 Cadde
Attila Özdemiroğlu kabri başında anıldı
Attila Özdemiroğlu kabri başında anıldı 20 Nisan 2016’da hayata veda eden ünlü müzisyen Attila Özdemiroğlu, ölümünün üçüncü yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen bir törenle anıldı.
22.04.2019 Cadde
Mabel Matiz'in 'Maya' albümü 1. CD'ye metaforik bir bakış
Mabel Matiz'in 'Maya' albümü 1. CD'ye metaforik bir bakış Sosyal medya üzerinden yaydığı coverlar ve özgün demolarla bir dinleyici kitlesi oluşturmuş olan Mabel Matiz, 2011’de çıkardığı kendi adını taşıyan ilk albümüyle sosyal ağlardan gelen kitlesini korumuş, müzik entelijansiyasının dikkatini çekmiş, takdirini toplamıştı. Bugünlerde çıkardığı 'Maya' albümüyle gündemde.
5.05.2021 Müzik
60'lı yıllardan günümüze Türk pop müziği
60'lı yıllardan günümüze Türk pop müziği Türkiye'de pop müziğin başlangıcına ilişkin 5N'ler ve birkaç K'lar...
21.05.2019 Müzik
Attila Özdemiroğlu kabri başında anıldı
Attila Özdemiroğlu kabri başında anıldı 2016 yılında hayata veda eden müzisyen Attila Özdemiroğlu, ölümünün ikinci yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen bir törenle anıldı.
20.04.2018 Cadde
Attila Özdemiroğlu kabri başında anıldı
Attila Özdemiroğlu kabri başında anıldı 2016 yılında hayata veda eden müzisyen Attila Özdemiroğlu, ölümünün ikinci yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen bir törenle anıldı.
20.04.2018 Cadde
Levent Yüksel'in 31 yaş küçük yeni sevgilisi
Levent Yüksel'in 31 yaş küçük yeni sevgilisi Şarkıcı Levent Yüksel, kalbini kendisinden 31 yaş küçük Lidya Özdemiroğlu’na kaptırdı. İlişki evliliğe gidiyor. Müstakbel kayınvalide, 53 yaşındaki Yüksel’den iki yaş küçük.
25.11.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Attila Özdemiroğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.