Aulas

Aulas

Son dakika Aulas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aulas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aulas haber sayfamızda...

Aulas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 124 aulas haberi bulunmuştur.
Avrupa Kulüpler Birliği, Nasser Al-Khelaifi Başkanlığında Toplanıyor
Avrupa Kulüpler Birliği, Nasser Al-Khelaifi Başkanlığında Toplanıyor Avrupa kulüplerinin liderleri, Nasser Al-Khelaifi başkanlığında, profesyonel futbolun geleceğini görüşmek üzere bugün Paris’te toplanıyor.
2.12.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika haberi: Olay iddia! Avrupa'nın dev kulübü Fatih Terim için geliyor... Başkan devreye girdi
Son dakika haberi: Olay iddia! Avrupa'nın dev kulübü Fatih Terim için geliyor... Başkan devreye girdi Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim'e Avrupa'nın dev kulübü talip oldu. Başkan, Fatih Terim için bizzat devreye girdi. İşte Galatasaray'daki son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
14.10.2021 Galatasaray
Süper Lig fiyaskosunun ardından Nasser al-Khelaïfi nüfuzunu artırıyor
Süper Lig fiyaskosunun ardından Nasser al-Khelaïfi nüfuzunu artırıyor Fransa'nın en etkili gazetelerinden olan Le Figaro, bugün PSG Başkanı Nasser al-Khelaifi'nin son dönemdeki yükselişini ele aldı. Gazetedeki Nasser al-Khelaifi portresinde arka arkaya ikinci kez Şampiyonlar Ligi yarı finaline çıkan PSG'nin patronunun Avrupa futbolunu sarsan krizden güçlenerek çıktığını değinildi.
27.04.2021 Fransa Ligue 1
Aulas: '500 milyon euro verdiler, kulübü yine satmadım'
Aulas: '500 milyon euro verdiler, kulübü yine satmadım' Fransız kulübü Lyon'un Başkanı Jean-Michel Aulas, 34 yıllık başkanlığı döneminde kulübün satışı için gelen 600 milyon euroya varan teklifleri reddettiğini açıkladı.
6.02.2021 Fransa Ligue 1
Transfer Haberleri | Memphis Depay Barcelona iddialarını doğruladı
Transfer Haberleri | Memphis Depay Barcelona iddialarını doğruladı Dünya basınını meşgul eden Messi krizinin sonuçlanmasının ardından Barcelona'da tüm gözler yapılacak yeni transferlere çevrildi.
8.09.2020 İspanya La Liga
Aulas, Juventus-Lyon maçının muhtemel tarihini açıkladı!
Aulas, Juventus-Lyon maçının muhtemel tarihini açıkladı! Olympique Lyon Kulübü Başkanı Jean-Michel Aulas, Juventus ile karşılaşacakları UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçının tarihiyle ilgili konuştu.
1.07.2020 Futbol
Avrupa devlerinden iflas bayrağı! Barcelona...
Avrupa devlerinden iflas bayrağı! Barcelona... Koronavirüs krizi, Avrupa’da spor kulüplerini ekonomik anlamda hızlı biçimde tükenme noktasına getirdi
1.07.2020 Futbol
Kriz kapıda! Koronavirüs...
Kriz kapıda! Koronavirüs... Dünyanın önde gelen spor turnuvalarının bir bir ertelenmesi ya da seyircisiz formüller üretilmesi acı bir maddi tabloyu ortaya çıkardı
1.07.2020 Futbol
Jean-Michel Aulas'dan 'beyaz sezon' ve Euro 2020 açıklaması!
Jean-Michel Aulas'dan 'beyaz sezon' ve Euro 2020 açıklaması! Olympique Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, Fransa Ligi'nin bu sezon 'beyaz sezon' olarak ilan şampiyon veya düşme olmadan bir sonraki sezon geçilmesini ve EURO 2020'nin 2021'e ertelenmesi için 55 federasyonun başvuru yapacağını açıkladı
1.07.2020 Euro 2020
Galatasaray transfer haberleri | Lyon'dan Seri'ye kanca!
Galatasaray transfer haberleri | Lyon'dan Seri'ye kanca! Fransız basını, Lyon Başkanı Aulas'ın "Orta saha transferi için 2 alternatifimiz var. Biri Brezilya, diğeri İngiltere’den... İkisi de mükemmel oyuncular ama şu anda imza atmadığımız için daha fazla konuşamam" şeklindeki açıklaması ile Galatasaraylı Seri'yi işaret ettiğini iddia etti.
30.06.2020 Galatasaray
Lyon ters köşe! Mourinho başka kulüple anlaşmış...
Lyon ters köşe! Mourinho başka kulüple anlaşmış... Jose Mourinho için harekete geçen Olympique Lyon sürpriz bir gerçekle karşılaştı. Portekizli teknik adamın şimdiden bir kulüple anlaştığı ortaya çıktı.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor
Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor 22 yıl boyunca çalıştırdığı Arsenal'dan geçtiğimiz yaz ayrılan dünyaca ünlü menajer Arsene Wenger ile ilgili ülkesi Fransa'dan gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi. 69 yaşındaki teknik adamın Ligue 1 ekiplerinden biriyle görüşme halinde olduğu öğrenildi...
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Lyon, Marcelo Guedes'in sözleşmesini uzattı
Lyon, Marcelo Guedes'in sözleşmesini uzattı Lyon savunma oyuncusu Marcelo Guedes'in sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattı.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Başkan Aulas, Denayer transferini açıkladı
Başkan Aulas, Denayer transferini açıkladı Galatasaray’ın bir kez daha kiralamak için uğraş verdiği Jason Denayer için Lyon araya girdi, işi bitirdi. Fransız kulübünün başkanı Aulas, Belçikalı yıldızın Fransa’da olduğunu söyleyip, “Yeni oyuncumuz geçen sezon Galatasaray ile lig şampiyonu oldu” dedi.
30.06.2020 Galatasaray
Jason Denayer, Olympique Lyon ile anlaşmak üzere!
Jason Denayer, Olympique Lyon ile anlaşmak üzere! Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Manchester City'nin Belçikalı stoperi Jason Denayer, Olympique Lyon ile anlaşmak üzere.
30.06.2020 Galatasaray
Umut Bozok: 'Gönlüm G.Saray için atıyor'
Umut Bozok: 'Gönlüm G.Saray için atıyor' Fransa 2. Lig takımlarından Nimes'te forma giyen ve geçtiğimiz gün oynanan Bresse maçında bu sezonki 3. hat-trick'ine imza atan Umut Bozok, Fransa'da bir radyo yayınında Galatasaray'la ilgili açıklamalar yaptı.
30.06.2020 Galatasaray
Valbuena: "Hırsız gibi gitmedim"
Valbuena: "Hırsız gibi gitmedim" Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Valbuena yayıncı kuruluşa özel açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Hatem Ben Arfa için Fenerbahçe'yi açıkladılar!..
Hatem Ben Arfa için Fenerbahçe'yi açıkladılar!.. Paris Saint-Germain Sportif Direktörü Antero Henrique, Hatem Ben Arfa için en istekli kulübün Fenerbahçe olduğunu söyledi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fransız devi Ben Arfa'ya talip oldu!
Fransız devi Ben Arfa'ya talip oldu! Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş’ında gündeminde olan Hatem Ben Arfa için sürpriz bir açıklama geldi. Lyon'un başkanı Jean-Michel Aulas, yıldız futbolcuyu kulübü PSG kulübünden transfer edebileceklerini belirtti.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Marcelo’ya Lyon vetosu
Marcelo’ya Lyon vetosu Lyon’la Marcelo için pazarlıklara devam eden Beşiktaş’ta, Brezilyalı stoperin eşinin Fransa’ya gitmek istemediği ortaya çıktı.
30.06.2020 Beşiktaş
Valbuena’dan veda paylaşımı
Valbuena’dan veda paylaşımı Fenerbahçe’nin Fransız ekibi Olympique Lyon’dan transfer ettiği Mathieu Valbuena, Olmypique Lyon ve Fransız taraftarlar için bir veda yazısı yayınladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aulas, Lacazette için 50 milyon euroyu az buldu
Aulas, Lacazette için 50 milyon euroyu az buldu Lyon Başkanı Jean Michel Aulas, Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in golcüleri Alexander Lacazette ile ilgilendiğini doğruladı. Aulas bununla birlikte Londra ekibinin 50 milyon Euro’luk teklifini yetersiz buluyor.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Valbuena'nın menajeri: 'Ben böyle bir şey görmedim'
Valbuena'nın menajeri: 'Ben böyle bir şey görmedim' Mathieu Valbuena'nın menajeri Jean-Pierre Bernes, oyuncusunun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Skorer TV - Günün gelişmeleri
Skorer TV - Günün gelişmeleri Ödenmeyen menajerlik ücretleri nedeniyle Trabzonspor'un 6 şampiyonluk kupasına haciz koyduruldu.  Trabzonspor Başkanı "Bugün öğrendik" diye konuştu.   West Ham United sözleşmedeki opsiyonu kullanmayacağını duyurdu. Gökhan Töre Beşiktaş'a geri dönüyor.   Kaçakçılık soruşturması genişletildi. Ozan Tufan'dan sonra Emre Belözoğlu, Volkan Şen ve Tayfur Havutçu da ifade verdi...   Lyon Başkanı Aulas'tan F.Bahçe'nin gözdesi Valbuena için açıklama geldi. "Fenerbahçe'nin teklifi Valbuena'yı cezbetti..."
25.05.2017 Programlar
"Fenerbahçe'nin teklifi Valbuena'yı cezbetti"
"Fenerbahçe'nin teklifi Valbuena'yı cezbetti" Fenerbahçe’nin bir süredir gündeminde olan Valbuena için ilginç bir açıklama kulübü Lyon’un Başkanı Jean Michel Aulas’tan geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Aulas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.