Aurayı Bozan Şeyler ve Aura Temizlemek

Aura bizim manyetik enerji alanımızdır.

Aura zayıf olursa hem çok daha fazla hastalanır hem de negatif etkilere daha fazla maruz kalınır…

Şimdi sizlere aurayı bozan, etkileyen şeyler hakkında birkaç şey paylaşmak istiyorum

Bazıları sabit bir aura rengi olduğunu düşünür. Oysa aura rengi siz ruh halinize duygusal durumunuza göre renk değiştirebilir. Bu renk aynı zamanda sizin nasıl bir enerji yaydığınızı da gösterir.

Mesela çok uzun süren bir kızgınlık öfke durumu yaşıyorsanız bu sizin auranızın zayıflamasına sebep olur ve ciddi anlamda arınmaya ihtiyacınız olabilir.

Haberin Devamı

Bu durum aynı zamanda auranızın koyu renklerde görünmesine neden olur. Yani gün geçtikçe bu insanların auraları zayıfladığı için yırtıklar oluşur ve negatif varlıklara açık hale gelir. Aura kararır ve insanları iten bir görünüşe sahip olmaya başlarlar.

Bu enerji bizden başkalarına, kullandığımız eşyalara geçer.

Tüm eşyalar kullanan kişinin enerjisini yüklenir.

Eskiden birisi koltuktan kalktığı zaman sıcağına oturma derlerdi hatırladınız mı? Evet, işte eskiler yine haklıydı… Çünkü oraya oturan kişi diyelim ki bencil, kindar, öfkeli, kızgın, kıskanç, fesat vesaire kötü huy dediğimiz ne varsa sahip bu insanın bıraktığı negatif enerji sizin kök çakranızdan emilir. Ve sizin auranızı bozar.

Dolayısıyla eşyalarında enerjisi, yaydığı bir frekans vardır. Başka insanların elbiselerini giymek, takılarını kullanmak da doğru değildir.

Bu da başka insanların negatif enerjisini üzerinize çekmenize neden olur.

Yaşanılan alanların, toprağın, duvarın hafızası vardır. O ortamdaki her şeyi kaydeder. Bu eşyalara sizde zamanında negatif enerji yüklemiş olabilirsiniz.

Kullanmadığınız özellikle de sizde kötü anısı olan hiç bir eşyayı evinizde tutmayın.

Eğer bulunduğunuz ortamda huzursuzluk hissediyorsanız kesinlikle o ortamla frekansınız uyuşmamış negatif enerji akışı var demektir.

Son zamanlarda uyumlanma adı altında bir enerji aktarımı modası çıktı. Ne olduğunu bilmediğiniz insanlara enerji alanınızı açıyorsunuz hiçte iyi yapmıyorsunuz ben size söyleyeyim. Çünkü izin verdiğiniz andan itibaren o insandaki hastalık da dâhil tüm duygusal enerjisini size geçiriyor.

Haberin Devamı

Birisi hakkında konuşmak! O kişi ile ilgili konuştuğunuz andan itibaren ikinizin arasında bir kanal oluşur ve sizden ona pozitif ondan size negatif bir akış başlar. Bu şu demektir. Yani siz o kişi hakkında bilip bilmeden konuştuğunuzda onun hakkına giriyorsunuz, siz onun günahlarını o sizin sevap dediğimiz iyiliklerinizi alır. Ne kötü bir alışveriş!

Şimdi auramızı kuvvetlendirmek için neler yapabiliriz biraz da onlardan bahsedelim

Bizler güneş, ay, su, toprak ve bitkiler aracılığıyla kozmik enerji alıyoruz. "Kozmik enerji "yaşam enerjisidir.

Denize girmek ve güneşlenmek muhteşem aura temizleyicidirler. Bu mümkün değilse Aura temizliğini sirkeli su ile ya da doğal tuz ilave ettiğiniz su ile duş alarak yapabiliriz.

Toprağa çıplak ayakla basmakta hepimizin bildiği gibi vücuttaki negatif enerjiyi atar.

Alan temizliğini ise ortama bir kâse içerisinde konulan doğal tuz ile yapabilirsiniz. (bu tuzu sık aralıklarla değiştirmeniz gerek)

Haberin Devamı

Adaçayı ile evi tütsülemek de alan temizliği sağlar. Evinizde çok toz tutan eşyalara yer vermeyin. Toz negatif enerjiği tutar. Kullanmaktan hoşlanıyorsanız da mutlaka sık sık yıkayarak ölü enerjilerden temizleyin.

Aynı zamanda ortamın frekansını ihtiyacınıza göre renkleri kullanarak da ayarlayabilirsiniz.

Sarı enerjiyi artırır ve negatif enerjiyi geri çevirir.

Yeşil şifa verir

Mavi huzur

Lavanta ortamı arındırır

Gümüş alan temizliği

Altın alana güç verir

Pembe sevgi enerjisi verir.

Nur Demir

Sevgiler tüüm kalbimden:)

http://nrlstyle.blogspot.com.tr/

https://www.facebook.com/NrlStyle/

instagram.com/nrlblog/