Avrupa Kulüpler Birliği

Avrupa Kulüpler Birliği

Son dakika Avrupa Kulüpler Birliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Avrupa Kulüpler Birliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Avrupa Kulüpler Birliği haber sayfamızda...

Avrupa Kulüpler Birliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.409 avrupa kulüpler birliği haberi bulunmuştur.
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret!
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret! UEFA Başkanı Aleksander Čeferin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi.
14.03.2024 Futbol
Başakşehir, City Football Group ile iş birliğine gitti
Başakşehir, City Football Group ile iş birliğine gitti City Football Group (CFG) ve İstanbul Başakşehir FK (IBFK) futbol odaklı iş birliği anlaşması imzaladılar.
18.02.2024 Basaksehir
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri ABD’deki şov kültürünün sporla harmanlanmış örneklerinden Super Bowl’da, bu sene otuz saniyelik reklama yedi milyon dolar ödeniyor. Amerikan futbolunda şampiyonu belirleyen dünyanın en ticari spor müsabakasına, paranın su gibi aktığı Las Vegas ev sahipliği yapıyor.
11.02.2024 Diğer
Jan-Christian Dreesen: Avrupa Süper Ligi asla bir alternatif değil!
Jan-Christian Dreesen: Avrupa Süper Ligi asla bir alternatif değil! Bundesliga devlerinden Bayern Münih'in CEO'su Jan-Christian Dreesen, Avrupa Süper Ligi projesine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.
10.02.2024 Almanya Bundesliga
UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den Avrupa Süper Ligi çıkışı! 'Taraftarlar aptal değil'
UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den Avrupa Süper Ligi çıkışı! 'Taraftarlar aptal değil' UEFA Başkanı Alexander Ceferin, yeniden gündeme gelen Avrupa Süper Ligi projesi ile ilgili konuştu. Alexander Ceferin'in sert açıklamaları dikkat çekti.
8.02.2024 Futbol
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi UEFA tarafından bu yıl 48'incisi düzenlenen Olağan UEFA Kongresi, üye federasyon delegelerinin katılımıyla Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi.
8.02.2024 Milli Takım
Avrupa Süper Ligi başlamadan çöküyor! Bir ret daha
Avrupa Süper Ligi başlamadan çöküyor! Bir ret daha Avrupa Adalet Divanı, UEFA ve FIFA'nın Avrupa Süper Ligi'nin kurulmasını engelleyerek rekabet yasasına aykırı hareket ettiğine hükmetti. Birçok Avrupa ülkesinden futbol kulüpleri Avrupa Süper Ligi projesine karşı açıklamalar yaptı.
Şampiyonlar Ligi'ne 'Süper' tehdit! Futbol dünyası ayaklandı
Şampiyonlar Ligi'ne 'Süper' tehdit! Futbol dünyası ayaklandı Şampiyonlar Ligi’nin varlığını tehdit eden Avrupa Süper Ligi’nin kurulmasının yasal yolu açıldı. Avrupa Adalet Mahkemesi yeni oluşumu engelleyen UEFA ve FIFA’nın, rekabet yasasına aykırı hareket ettiğine hükmetti. Futbol dünyasından karara tepkiler yükseldi.
22.12.2023 Futbol
Trabzonspor'dan Avrupa Süper Ligi kararı!
Trabzonspor'dan Avrupa Süper Ligi kararı! Trabzonspor, Avrupa Süper Ligi projesine karşı olduğunu açıkladı.
21.12.2023 Trabzonspor
Galatasaray'dan Avrupa Süper Ligi açıklaması!
Galatasaray'dan Avrupa Süper Ligi açıklaması! Galatasaray Kulübü, Avrupa Süper Ligi projesine karşı olduğunu açıkladı.
21.12.2023 Galatasaray
Beşiktaş'tan Avrupa Süper Ligi kararı!
Beşiktaş'tan Avrupa Süper Ligi kararı! Beşiktaş Kulübü, Avrupa Süper Ligi projesine karşı olduğunu açıkladı.
21.12.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'den Avrupa Süper Ligi kararı!
Fenerbahçe'den Avrupa Süper Ligi kararı! Fenerbahçe Kulübü, Avrupa Süper Ligi'ne karşı olduğunu açıkladı.
21.12.2023 Fenerbahçe
Kura çekiminin ardından kulüp temsilcilerinden değerlendirme
Kura çekiminin ardından kulüp temsilcilerinden değerlendirme Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından kulüp temsilcileri açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Türkiye Kupası
Nasser Al-Khelaifi'den Mbappe ve Milan açıklaması!
Nasser Al-Khelaifi'den Mbappe ve Milan açıklaması! Şampiyonlar Ligi’nde Milan ile karşılaşacak PSG'de Başkan Nasser Al-Khelaifi maç öncesinde Mbappe ile ilgili gelen soruya cevap verdi. Khelaifi, PSG'de yaşanan büyük değişim için açıklama yaptı.
7.11.2023 Futbol
UEFA'dan yeni format hazırlığı! 18 takımlı 3 farklı lig
UEFA'dan yeni format hazırlığı! 18 takımlı 3 farklı lig Avrupa futbolunun patronu UEFA'nın yeni bir proje hazırlığında olduğu iddia edildi.
2.10.2023 Futbol
Körfez'de futbol savaşları! Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi umudu
Körfez'de futbol savaşları! Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi umudu 2022 Dünya Kupası’nı düzenleyen Katar organizasyon gücünü gösterirken, Birleşik Arap Emirlikleri sahip olduğu Manchester City’yi Avrupa’nın en büyüğü yaparak idari becerisini sergiliyor. Ortadoğu’da kartları adeta yeniden dağıtan Suudi Arabistan ise futbol savaşında yıldızları sahaya sürüyor.
27.08.2023 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'den depremzedelere 1050 konteyner yardımı
Fenerbahçe'den depremzedelere 1050 konteyner yardımı Fenerbahçe Kulübü'nün Omuz Omuza kampanyası dahilinde yaptığı konteyner bağışının imza töreni Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde gerçekleştirildi.
25.05.2023 Fenerbahçe
Sivasspor - Fiorentina maçı sonrası UEFA Başkanı Ceferin'e telefon açıldı
Sivasspor - Fiorentina maçı sonrası UEFA Başkanı Ceferin'e telefon açıldı Sivasspor-Fiorentina maçının 89. dakikasında Bianco’ya sahaya giren bir taraftar tarafından yumruk atılmasının ardından İtalyan takımından UEFA Başkanı Ceferin’e telefon açıldı ve yaşananlar protesto edildi.
18.03.2023 Sivasspor
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Süper Lig kararı! Maçlar ertelendi
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Süper Lig kararı! Maçlar ertelendi Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı bir görüşme gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Federasyonu toplantının ardından Süper Lig ile ilgili alınan kararı duyurdu.
9.02.2023 Süper Lig
Futbolun aşırı ticarileşmesi
Futbolun aşırı ticarileşmesi Futbolun aşırı ticarileşmesi/metalaşması ile elit kulüplerin UEFA ve dolayısıyla Avrupa futbolu üzerindeki kontrolünün futbol “piramidi”ne verdiği zararlar ve uzun vadede futbolun hayatta kalmasını riske atması tartışmalarına neden oluyor
31.01.2023 Milliyet Rekabet
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı! 'Ev sahipliğine hazırız'
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı! 'Ev sahipliğine hazırız' Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Türkiye’nin Euro 2028 ve 2032’nin ev sahipliğine aday olduğunu hatırlattı, “Sporun en prestijli organizasyonlarını düzenlemek için hırslıyız. Bu organizasyonu en iyi şekilde yapmak için hazırız” dedi.
24.09.2022 Diğer
Avrupa Kulüpler Birliği Olağan Toplantısı gerçekleştirildi
Avrupa Kulüpler Birliği Olağan Toplantısı gerçekleştirildi Avrupa Kulüpler Birliği'nin olağan toplantısı, İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında düzenlenen basın toplantısına Avrupa Kulüpler Birliği ve Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Avrupa Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Edwin van Der Sar ve diğer Avrupa kulüplerinin yöneticileri katıldı.
23.09.2022 Futbol
Avrupa Kulüpler Birliği Olağan Toplantısı gerçekleştirildi
Avrupa Kulüpler Birliği Olağan Toplantısı gerçekleştirildi Avrupa Kulüpler Birliği'nin (ECA) olağan toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. Burada bir konuşma yapan Avrupa ECA Yönetim Kurulu Üyesi ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Türkiye’nin en büyük sorunu maç süreleri çok uzuyor. 9, 10 dakika maçlar daha yavaş oynanıyor Avrupa’ya göre" dedi.
23.09.2022 Dünyadan Futbol
Bakan Kasapoğlu: Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği için hazırız
Bakan Kasapoğlu: Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği için hazırız Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’nin bugüne kadar düzenlediği uluslararası organizasyonlarla spor camiasının takdirini kazandığını belirterek, 2028 ve 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya hazır olduğunu söyledi.
23.09.2022 Milli Takım
Nasser Al-Khelaifi: Avrupa'daki kulüp futbolunun geleceği için konuşmamız gereken birçok konu var
Nasser Al-Khelaifi: Avrupa'daki kulüp futbolunun geleceği için konuşmamız gereken birçok konu var Avrupa Kulüpler Birliği ve PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Avrupa’daki kulüp futbolu için birçok konuda fikir alışverişinde bulunacaklarını belirterek İstanbul’da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.
22.09.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Kulüpler Birliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.