Avrupa Şampiyonu

Avrupa Şampiyonu

Son dakika Avrupa şampiyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Avrupa şampiyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Avrupa şampiyonu haber sayfamızda...

Avrupa Şampiyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.163 avrupa şampiyonu haberi bulunmuştur.
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini söyledi.
28.03.2024 Gündem
İrem Yaman, Mert Matic'in evlilik teklifini kabul etti!
İrem Yaman, Mert Matic'in evlilik teklifini kabul etti! Eski milli tekvandocu İrem Yaman, Halkbank'ın milli voleybolcusu Mert Matic'in evlilik teklifini kabul etti.
27.03.2024 Magazin
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
24.03.2024 Diğer
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.03.2024 Diğer
Bakan Bak: Türk kadınında o azim, çalışkanlık ve güç mevcut!
Bakan Bak: Türk kadınında o azim, çalışkanlık ve güç mevcut! Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Bak, son 10 yılda lisanslı kadın sporcu sayısının beş milyondan fazla arttığına dikkat çekerek, Türk kadınının dünyaya ilham kaynağı olduğunu söyledi.
8.03.2024 Diğer
Türk sporuna kadın damgası
Türk sporuna kadın damgası Türk kadını, hayatın her alanında olduğu gibi sporda da adından başarıyla söz ettiriyor. Kadın milli sporcularımız tenisten, yüzmeye, tekvandodan, haltere kadar 2023’te katıldığı uluslararası organizasyonlarda 4 bin 69 madalya kazandı. Bunlardan 86’sı dünya şampiyonu, 219’u da Avrupa şampiyonu olarak tarihe adını altın harflerle yazdırdı. Son 10 yılda lisanslı kadın sporcu sayısının 5 milyondan fazla arttığına dikkat çeken Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türk kadınının spordaki başarısı, centilmenliği ve cesaretiyle dünyaya ilham kaynağı olduğunu söyledi.
7.03.2024 Skorer
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin dönüş tarihi belli oldu! İsmail Kartal'dan Krunic kararı
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin dönüş tarihi belli oldu! İsmail Kartal'dan Krunic kararı Hatayspor galibiyeti sonrası Pendikspor maçına odaklanan Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. İrfan Can Kahveci'nin dönüş tarihini açıklayan Senad Ok, Krunic kararını da duyurdu.
4.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Bak: Türkiye, spor ülkesi olma yolunda hızla ilerliyor
Bakan Bak: Türkiye, spor ülkesi olma yolunda hızla ilerliyor Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Edirne’nin Keşan ilçesinde 21 semt sahası, yüzme havuzu ve yenilenen stadın toplu açılışını gerçekleştirdi.
3.03.2024 Gündem
Havalı Tabanca Trio Erkekler Milli Takımı'ndan altın madalya!
Havalı Tabanca Trio Erkekler Milli Takımı'ndan altın madalya! Ukrayna'yı 17-11 mağlup eden Havalı Tabanca Trio Erkekler Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.
2.03.2024 Diğer
Mehmet Özdilek'ten Fernando Santos'a eleştiri! 'Beklentilerimi karşılamadı'
Mehmet Özdilek'ten Fernando Santos'a eleştiri! 'Beklentilerimi karşılamadı' Beşiktaş'ın İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği mücadeleyi spor yorumcuları değerlendirdi. Mehmet Özdilek'in kullandığı ifadeler dikkat çekti.
26.02.2024 Beşiktaş
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri!
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri! Bu haftaki konumuz futbolun en büyük vitrini olan Dünya Kupası’na katılan ülkelerin attığı ilk goller olacak. Bu onuru yakalayan fautbolcular kimler? Gelin hep birlikte bu tarihi isimlerle bir bakalım.
25.02.2024 Futbol
Endonezya'da milyonlar Sultanlar Ligi'ni izliyor! Gabi ve Boskovic vurgusu
Endonezya'da milyonlar Sultanlar Ligi'ni izliyor! Gabi ve Boskovic vurgusu Türkiye voleybol liglerinin dünyada en çok izlendiği yer Endonezya... Güneydoğu Asya ülkesinde üç yıldır Sultanlar ve Efeler ligini yayınlayan Vidio yayın platformunun müdürü Pipit Rini, Milliyet’e konuştu ‘Türk Voleybolu yayınladığımız tek yabancı ülke ligi ve oldukça iyi izleniyor’ dedi.
25.02.2024 Voleybol
Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı!
Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı! Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Cihan Aydın’ın tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
25.02.2024 Fenerbahçe
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türkiye'nin dört bir yanına devasa spor tesisleri yaptık
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türkiye'nin dört bir yanına devasa spor tesisleri yaptık Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ekirdağ'da millet bahçesi içinde yer alan buz pateni, spor vadisi, futbol sahaları ve bin kişilik kız öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirip, Spor Bakanlığı ile Süleymanpaşa Belediyesi'nin ortaklaşa yaptığı spor tesislerinde incelemelerde bulundu.
24.02.2024 Diğer
'Türkiye'nin dört bir yanına devasa spor tesisleri yaptık'
'Türkiye'nin dört bir yanına devasa spor tesisleri yaptık' Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye'nin dört bir yanında devasa spor tesisleri yaptık. Avrupa'nın en modern stadyumları Türkiye'de, en modern spor salonları Türkiye'de. Yine Türkiye'nin dört bir yanında 700 tane olimpik ve yarı olimpik yüzme havuzları yaptık" şeklinde konuştu
24.02.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor
Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’e kazandırılan, İnegölspor tesisleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.
23.02.2024 Gündem
Altın adam Selçuk Can'ın hedefi olimpiyat madalyası
Altın adam Selçuk Can'ın hedefi olimpiyat madalyası Avrupa Şampiyonu olan Selçuk Can, yaptığı açıklamada "Yolumuz uzun, işimiz zor. Olimpiyatlarda ülkemi temsil edip altın madalya alacağıma inanıyorum" dedi.
22.02.2024 Güreş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli güreşçileri tebrik etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli güreşçileri tebrik etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Güreş Şampiyonası’nda madalya kazanan milli güreşçileri tebrik etti.
20.02.2024 Güreş
Beşiktaş, Konyaspor'u ikinci yarıda yıktı!
Beşiktaş, Konyaspor'u ikinci yarıda yıktı! Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 26'ncı haftasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti.
20.02.2024 Beşiktaş
Taha Akgül ve şampiyon güreşçilere Başkent'te coşkulu karşılama!
Taha Akgül ve şampiyon güreşçilere Başkent'te coşkulu karşılama! Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olan Serbest Stil Güreş Milli Takımı sporcuları yurda döndü. 11'inci kez Avrupa şampiyonu olan Taha Akgül, basın mensuplarına konuştu.
19.02.2024 Güreş
Taha Akgül: "Serbest güreşte tarihi günler yaşıyoruz"
Taha Akgül: "Serbest güreşte tarihi günler yaşıyoruz" Avrupa şampiyonu güreşçi Taha Akgül, Serbest Güreş Milli Takımı'nın tarihi günler yaşadığını belirterek, yazın düzenlenecek olimpiyatlarda altın madalya almak istediklerini söyledi.
18.02.2024 Diğer Sporlar
Serbest Stil Güreş Milli Takımı'ndan tarihi başarı! 31 yıl sonra ilk
Serbest Stil Güreş Milli Takımı'ndan tarihi başarı! 31 yıl sonra ilk Serbest Stil Güreş Milli Takımı, 31 yıl aradan sonra ilk kez Avrupa şampiyonu oldu. Ay-yıldızlılar toplamda 3'üncü şampiyonluğunu elde etti.
18.02.2024 Güreş
Feyzullah Aktürk: "3 yıldır yenilmemenin gururunu yaşıyorum"
Feyzullah Aktürk: "3 yıldır yenilmemenin gururunu yaşıyorum" Avrupa şampiyonu güreşçi Feyzullah Aktürk, Avrupa Şampiyonası'nda 3 yıldır yenilmemenin gururunu yaşadığını söyledi.
18.02.2024 Diğer Sporlar
Taha Akgül: Misyonumuz ve görevimiz var!
Taha Akgül: Misyonumuz ve görevimiz var! Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi olan Taha Akgül, şampiyonluğu sonrası konuştu.
18.02.2024 Güreş
Bakan Bak'tan Taha Akgül'e tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan Taha Akgül'e tebrik mesajı! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11'inci kez Avrupa şampiyonu olan Taha Akgül'ü tebrik etti.
18.02.2024 Güreş

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Şampiyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.