Avrupa

Avrupa

Son dakika AVRUPA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AVRUPA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AVRUPA haber sayfamızda...

Avrupa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 290.130 avrupa haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı
19.04.2024 Galatasaray
Çalışan annelere ve bakıcılara destek şartları neler? Annelere 325 euro destek başvurusu ne zaman, kimler faydalanabilir?
Çalışan annelere ve bakıcılara destek şartları neler? Annelere 325 euro destek başvurusu ne zaman, kimler faydalanabilir? Çalışan annelere ve bakıcılara yönelik uygulanacak 325 euro destek başvuru detayları konuyu takip edenlerce araştırılıyor. SGK tarafından yürütülen anne desteği, Avrupa Birliği destekli proje kapsamında yer alıyor. İlk etapta İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde geçerli olacak çalışma desteği başvurusu ne zaman, şartlar neler?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu! İşte satışa çıkacağı tarih
TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu! İşte satışa çıkacağı tarih Türkiye’nin otomobili TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sedan modelinin ardından yeni B-SUV modeli T8X için çalışmaların başladığını söyledi.
19.04.2024 Ekonomi
'Faiz indirimi haziranda olabilir'
'Faiz indirimi haziranda olabilir' Avrupa Merkez Bankası (ECB) politika yapıcısı Olli Rehn, ECB'nin faiz oranlarını haziran ayında düşürmeye başlayabileceğini söyledi.
19.04.2024 Uzmanpara
Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe - Olympiakos maçını yorumladı: Yazık oldu
Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe - Olympiakos maçını yorumladı: Yazık oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek turnuvadan elendi. Maçın ardından tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı!
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı! Konfreans Ligi'de Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarla kaybettiv- ve turnuvaya veda etti. Mücadele sonrası Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan paylaşım geldi.
19.04.2024 Fenerbahçe
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi cuma günü 9849 puan ile tarihi rekor kırdıktan Orta Doğu’da İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından yeni haftada düşüşe geçti. Peki endekste temkinli duruş devam edecek mi, BIST 100’de 10 bin puan hedefi kısa vadede gerçekleşir mi?
19.04.2024 Ekonomi
ABD’ye eşdeğer diploma alacaklar
ABD’ye eşdeğer diploma alacaklar Yeditepe Üniversitesi, ABD’deki Diş Hekimliği Eğitim Programları Akreditasyon Komisyonu (CODA) tarafından akredite edilen, Avrupa’da ilk, dünyada ikinci üniversite oldu.
19.04.2024 Eğitim
Ercan Güven'den İsmail Kartal'a sert çıkış! 'Bu kez doktorlar masum'
Ercan Güven'den İsmail Kartal'a sert çıkış! 'Bu kez doktorlar masum' UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elendiği mücadeleyi Ercan Güven köşesinde değerlendirdi. İsmail Kartal'a sert çıkan Ercan Güven çarpıcı ifadeler kullandı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'un Fenerbahçe'yi İstanbul'da elemesi Yunanistan'da gündem oldu. Yapılan 'Rus ruleti' benzetmesi dikkat çekti.
19.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin şansı Yunan takımlarına karşı tutmuyor!
Fenerbahçe'nin şansı Yunan takımlarına karşı tutmuyor! UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'nin Yunan takımlarına karşı olan istatistiği dikkat çekti.
18.04.2024 Fenerbahçe
Vangelis Marinakis: Hayallerimiz gerçek oldu!
Vangelis Marinakis: Hayallerimiz gerçek oldu! Olympiakos'un sahibi Vangelis Marinakis, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Konferans Ligi
David Carmo: Harika bir takım olduğumuzu gösterdiğimiz için mutluyuz!
David Carmo: Harika bir takım olduğumuzu gösterdiğimiz için mutluyuz! Olympiakos'un yıldızlarından David Carmo, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu.
18.04.2024 Konferans Ligi
Jose Luis Mendilibar: Topu rakibe vererek yorma yoluna gittik!
Jose Luis Mendilibar: Topu rakibe vererek yorma yoluna gittik! Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
18.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki gösterdi
Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki gösterdi UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'de Fred'in İsmail Kartal'a tepkisi dikkat çekti.
18.04.2024 Konferans Ligi
İrfan Can Kahveci: Yarı finale çıkmak istiyorduk!
İrfan Can Kahveci: Yarı finale çıkmak istiyorduk! Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, Olympiakos maçının ardından konuştu.
18.04.2024 Konferans Ligi
Marsilya UEFA Avrupa Ligi'nde son yarı finalist
Marsilya UEFA Avrupa Ligi'nde son yarı finalist Marsilya UEFA Avrupa Ligi'nde normal süresi ve uzatma bölümleri 1-0 biten maçta Benfica'ya penaltılarda 4-2 üstünlük sağlayıp yarı final biletini kaptı.
18.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!
UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu! UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı sona erdi. Yarı final eşleşmeleri netlik kazandı.
18.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Konferans Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!
UEFA Konferans Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu! UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı sona erdi. Yarı final eşleşmeleri netlik kazandı.
18.04.2024 Konferans Ligi
Roma, Milan'ı UEFA Avrupa Ligi'nden eledi!
Roma, Milan'ı UEFA Avrupa Ligi'nden eledi! Roma, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanşında Milan'ı 2-1 mağlup etti.
18.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalde!
Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalde! UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında West Ham United ile Bayer Leverkusen yenişemedi.
18.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
Liverpool, UEFA Avrupa Ligi'ne erken veda etti!
Liverpool, UEFA Avrupa Ligi'ne erken veda etti! UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Atalanta deplasmanında 1-0 kazanan Liverpool organizasyona veda etti.
18.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
Atalanta - Liverpool maçından kareler
Atalanta - Liverpool maçından kareler Atalanta, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Liverpool'u konuk etti.
18.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
UEFA ülke puanında Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi! Garantiledik
UEFA ülke puanında Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi! Garantiledik UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı sona erdi. Viktoria Plzen'in Avrupa kupalarına vedası sonrası Türkiye'yi sevindiren Şampiyonlar Ligi gelişmesi ortaya çıktı.
18.04.2024 Konferans Ligi
FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek?
FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek? Temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Ülker Stadyumu'nda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk ediyor. Mücadele şifresiz olarak TV8 ekranından naklen ve canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Lacivertli takımın Yunanistan temsilcisi karşısında alacağı iki farklı skor temsilcimizi yarı finale taşıyacak. Peki Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde kiminle eşleşecek?
18.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.