SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ayak altı yanması nasıl geçer? Ayak altı yanması neden olur?

Ayak altı yanması nasıl geçer? Rahatsız edici bir problem olan, ayak altı yanması hakkında meraklı arayış sürüyor. Peki ayak altı yanması neden olur? Tedavisi nedir?

|

Genel olarak ayak tabanlarında hissedilen sıcaklık, rahatsız edici bir boyuta geldiğinde tedavi yöntemleri arayışı başlar. Peki ayak altı yanmasının sebepleri nelerdir? Ayak altı yanması nasııl geçer?

Çoğunlukla 50 yaş üzeri kişilerde ve kadınlarda erkeklere oranla daha fazla görülür. Özellikle menopoz dönemindeki kadınlarda gece ayakları örtmeme ve yanma sık görülen şikayetlerdir. Yanan ayaklar sendromu sadece geceleri değil gündüzleri de rahatsız eden bir problemdir.

Vitamin eksikliği
Genetik faktör görme tembelliği ayak yanmasının nedenleri olarak gösterilebilir. Bu tür durumlarda uzmaan bir doktora başvurmak tanı konulması açısından kesin çözüm olacaktır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.