Aydan Şener

Aydan Şener

Türk manken, film ve televizyon aktrisi ve 1981 Türkiye güzeli.   Yaşamı 1963 yılında Kilis'te doğdu. Bir yaşındayken ailesi ile birlikte Bursa'ya yerleşti. Ortaokul ve lise eğitimini Bursa'da tamamladı. 1981 yılında Türkiye güzeli seçildi. Aynı yıl Miss World güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. Kısa bir süre mankenlik yaptıktan sonra, 1983 yılında "Küçük Ağa" televizyon dizisi ile birlikte oyunculuk yaşamına başladı. 1988 yılında Ecem adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. 1991'de eşi Ayhan Akbin'den ayrıldı. Bir daha evlenmedi. Aydan Şener, Suzan Avcı'nın yeğenidir.

Aydan Şener

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 342 aydan şener haberi bulunmuştur.
Türkan ve Somer’e ne olacak?
Türkan ve Somer’e ne olacak? Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümüyle ekrana geliyor.
6.04.2024 Cadde
Aydan Şener'den 'evlilik' itirafı! 'İnsan doğasına uygun değil'
Aydan Şener'den 'evlilik' itirafı! 'İnsan doğasına uygun değil' 1981'de Türkiye güzeli seçilen, aynı yıl Miss World'de Türkiye'yi temsil eden Aydan Şener, 1983'te 'Küçük Ağa'da oynadığı sırada Ayhan Akbin ile dünyaevine girmişti. 1988'de kızı Ecem'i kucağına alan Şener, 1991'de boşanmıştı. Yıllara meydan okuyan tescilli güzel, henüz 19 yaşında yaptığı evlilik ve anne babasının büyük aşkı hakkında konuştu.
22.03.2024 Cadde
Bugün ekranda
Bugün ekranda Kanal D’nin İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.
16.03.2024 Cadde
O ikilinin anne-kız olduğunu biliyor muydunuz? İşte Yeşilçam'da bilmediğiniz o detay...
O ikilinin anne-kız olduğunu biliyor muydunuz? İşte Yeşilçam'da bilmediğiniz o detay... Herkesi şaşırtan ikili. Yeşilçam'a damga vuran yıldızlardan olan Aydan Şener bir dönemin aranılan ismiydi. Televizyon dünyasının tescilli güzellerinden Aydan Şener'in kızı da çok ünlü çıktı.
8.03.2024 Bilgi Rehberi
Bora Gencer: Tolga Savacı'nın haklı gerekçeleri vardı!
Bora Gencer: Tolga Savacı'nın haklı gerekçeleri vardı! Bodrum'da yaşayan Bora Gencer, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir dönem adından sıkça söz ettiren şarkıcı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu Amerika'da hayatını kaybeden oyuncu Tolga Savacı hakkında konuştu.
1.03.2024 Cadde
Tolga Savacı'nın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu!
Tolga Savacı'nın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Ünlü sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti. Usta oyuncunun vefatının ardından, sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri Savacı için taziye mesajlarını paylaştı.
27.02.2024 Cadde
'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor
'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi 'Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Diziye bu hafta; Sadık’ın (Reha Özcan), Müjgan'la (Aydan Şener) evlenmek istemesi damga vuracak.
24.02.2024 Cadde
‘Şöhretim artınca kıskandı’
‘Şöhretim artınca kıskandı’ Kanal D’nin ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinde Müjgan karakterine hayat veren Aydan Şener, biten evliliğine dair ilk kez konuştu.
13.01.2024 Cadde
'Çalıkuşu'nun Feride'si Aydan Şener biten evliliğini anlattı: Alışkanlıklarından kopamadı!
'Çalıkuşu'nun Feride'si Aydan Şener biten evliliğini anlattı: Alışkanlıklarından kopamadı! 1981 yılında Türkiye güzeli seçilen Aydan Şener, kısa bir süre mankenlik yaptıktan sonra oyunculuğa adım attı. 1983'te futbolcu Ayhan Akbin'le nikâh masasına oturan, 1988'de Ecem adında bir kız çocuğu dünyaya gelen ünlü isim, 1991'de evliliğini sonlandırdı. Boşanma nedenini paylaşan tescilli güzel, daha sonra yaşadığı bir ilişkide ihanete uğradığını itiraf etti.
13.01.2024 Cadde
İkinci bahar
İkinci bahar Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun paylaştığı ‘Üç Kız Kardeş’, bu hafta yine çok konuşulacak.
12.12.2023 Cadde
Üç Kız Kardeş 66. Bölüm 2. Fragman
Üç Kız Kardeş 66. Bölüm 2. Fragman Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun paylaştığı dizi Üç Kız Kardeş, bu hafta yine çok konuşulacak. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Müjgan ve Sadık aşkı gündem olacak.
11.12.2023 Televizyon
'Üç Kız Kardeş'te ikinci bahar!
'Üç Kız Kardeş'te ikinci bahar! Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun paylaştığı dizi Üç Kız Kardeş, bu hafta yine çok konuşulacak. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Müjgan ve Sadık aşkı gündem olacak.
11.12.2023 Cadde
Aydan Şener geliyor
Aydan Şener geliyor Aydan Şener, Kanal D’nin başladığı günden bu yana beğeniyle izlenen ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin 17 Ekim Salı akşamı yayınlanacak bölümünde izleyici karşısında olacak.
13.10.2023 Cadde
Müjgan’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek! 'Hakkını aramıştır benim oğlum'
Müjgan’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek! 'Hakkını aramıştır benim oğlum' Başladığı günden bu yana beğeniyle izlenen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş'in 17 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı.
12.10.2023 Cadde
Üç Kız Kardeş'in Dönüş’ü Almila Ada'dan yeni sezon üzerine açıklamalar
Üç Kız Kardeş'in Dönüş’ü Almila Ada'dan yeni sezon üzerine açıklamalar Kanal D’nin başladığı ilk günden itibaren beğeniyle izlenen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', yeni sezonda da izleyicinin tercihi olmaya devam ediyor.
3.10.2023 Cadde
'Üç Kız Kardeş' setinden renkli anlar
'Üç Kız Kardeş' setinden renkli anlar Çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen, Kanal D’nin üçüncü sezonuyla ekrana gelen dizisi 'Üç Kız Kardeş' setinden kamera arkası yeni fotoğraflar paylaşıldı.
30.09.2023 Cadde
Şener dahil oldu
Şener dahil oldu Aydan Şener, Kanal D’nin başladığı ilk günden itibaren beğeniyle izlenen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’e dahil oldu.
29.09.2023 Cadde
Aydan Şener, 'Müjgan' karakteri ile 'Üç Kız Kardeş'te!
Aydan Şener, 'Müjgan' karakteri ile 'Üç Kız Kardeş'te! Başarılı oyuncu Aydan Şener, Kanal D’nin başladığı ilk günden itibaren beğeniyle izlenen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş’in kadrosuna 'Müjgan' karakteri ile dahil oldu.
28.09.2023 Cadde
Aydan Şener'den nostaljik paylaşım
Aydan Şener'den nostaljik paylaşım Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' romanından 1986 yılında uyarlanan dizide 'Feride' karakteri ile hafızalarda yer eden Aydan Şener (60), Türkiye'nin unutulmaz kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Şener, takipçilerini geçmişe götürdü.
24.05.2023 Cadde
Hera Aslan: Ne dersem o, evde de benim sözüm geçer!
Hera Aslan: Ne dersem o, evde de benim sözüm geçer! Şarkıcı Hera Aslan (32), geçtiğimiz akşam Ataşehir’de yer alan bir mekanda konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ sevgilisi Ozan Doğulu'nun, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusuna “Yeterince çocuğumuz var" karşılığını vermesiyle ilgili konuştu.
20.05.2023 Cadde
Huzurlu hayatın sırrını biliyorlar
Huzurlu hayatın sırrını biliyorlar Edebiyattan uyarlanan diziler, seyirciyi usta çatışmalarla hikâyeye çekiyor. Kurulan masalsı atmosferde oyuncular da başarılı oluyor. Yazarlar ise doğruyla yanlışın sonuçlarını sergileyip huzurun yolunu gösteriyor.
22.01.2023 Kültür Sanat
Aydan Şener, Çalışkuşu Evi’nde
Aydan Şener, Çalışkuşu Evi’nde Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' romanından 1986 yılında uyarlanan 'Çalıkuşu' dizisindeki 'Feride' rolüyle hafızalarda yer eden Aydan Şener, 'Çalıkuşu Yeniden Evinde' adlı etkinlikte, Kuşadası’nda sevenleriyle bir araya geldi.
30.11.2022 Cadde
Aydan Şener'den 'anne' rolüne hayır!
Aydan Şener'den 'anne' rolüne hayır! Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' romanından 1986 yılında uyarlanan dizide 'Feride' karakteri ile hafızalarda yer eden Aydan Şener, kendisine teklif edilen 'anne' rolllerine neden 'hayır' cevabı verdiğini anlattı.
26.08.2022 Cadde
Yıllara meydan okuyan Aydan Şener'den bikinili tatil pozu
Yıllara meydan okuyan Aydan Şener'den bikinili tatil pozu Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' romanından 1986 yılında uyarlanan dizide 'Feride' karakteri ile hafızalarda yer eden Aydan Şener (59), tatilden paylaştığı bikinili pozuyla adından söz ettirmeyi başardı. Bir dönemin ünlü oyuncusunun, Ebru Gündeş'in seslendirdiği 'Cennet' şarkısının sözleri eşliğinde yaptığı paylaşımı görenler, "Muhteşem kadın" ve "20 yaşında gibisiniz Aydan Hanım" şeklinde yorumlarda bulundu.
9.07.2022 Cadde
Kuruçeşme’de eğlence gecesi
Kuruçeşme’de eğlence gecesi Aydan Şener, geçtiğimiz akşam Ena Bosphorus’taydı.
20.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aydan Şener ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.