Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aydilge gözyaşlarını tutamadı

Şarkıcı Aydilge, Cumhuriyet'in 95'inci yıl dönümünü kutlamak için Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali'nde muhteşem bir konsere imza attı.

|

Aydilge, binlerce hayranının toplandığı Milli İrade Meydanı'nda, Cumhuriyet'e özel diktirdiği kırmızı kıyafeti, boynuna bağladığı Türk Bayrağı motifli fuları ve elinde tuttuğu Türk Bayrağı ile sahneye çıktı.

"Aşka Gel" şarkısıyla konsere başlayan Aydilge, "Yangın Var", "Kiralık Aşk", "Yine Ben Aşık Oldum" gibi şarkılarını peş peşe seslendirdi. Konser sırasında Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını unutmayan Aydilge, Annesi Faika Sarp'ın yazdığı ''Gözlerin mavi, gözlerin Kemal. Çekemem gönlüme senden başka hilal, ey Mustafa Kemal!'' dörtlüğünü okuduktan sonra gözyaşlarını tutamadı.

Konserinin ortalarına doğru müzikseverlerle bir anısını paylaşan Aydilge, ''Elektro gitar çalmak istediğimde, bana kızlar elektro gitar çalmaz, sen akustik gitar ya da klasik gitar çal. Kızlara yakışmaz, kızlar yapamaz, demişlerdi. Ama kızlar her şeyi yapar!'' diyerek büyük alkış topladı.

Aydilge, konserin son şarkısında da , sahneye çıkmak isteyen küçük hayranlarını kırmadı ve onlarla beraber "Aşka Gel" şarkısını yeniden seslendirerek konserini noktaladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.