Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aydilge gözyaşlarını tutamadı

Son konserinde eşinin aldığı hediye elbiseyi giyen şarkıcı Aydilge, kıyafeti ile ilgi odağı olurken, son şarkıda duygusal anlar yaşadı.

|

Aydilge'nin Batman konserinde, şarkıcının eşi tarafından Sevgililer Günü hediyesi olarak alınan notalarla süslü kıyafeti dikkat çekti.

Yeni evlendiği keman sanatçısı Utku Barış Andaç'ın sahnede kendisine eşlik etmesinden dolayı çok şanslı olduğunu belirten Aydilge, bu şekilde özel günleri ayrı geçirmek zorunda kalmadıklarını dile getirdi. Manevi değeri yüksek hediyelere önem verdiğini dile getiren şarkıcı, "Benim için en güzel hediye, eşim, müzik ve dinleyicilerim" dedi.

Halil Sezai ile beraber söylediği son şarkısı 'Aşk Yüzünden'in konserde hep bir ağızdan söylenmesiyle duygulu anlar yaşayan Aydilge, sahnede gözyaşlarına hakim olamadı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.