Aydın Aydın'da Yaz Hazırlığı

Aydın'da Yaz Hazırlığı

25.05.2019 - 13:43 | Son Güncellenme:

Aydın'da yaz hazırlığı

Aydında Yaz Hazırlığı

AYDIN Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'yla birlikte hız kazandırdığı çalışmalarda plajları, sahilleri ve çeşitli simge yapıları yaza hazırladı.

Aydın'da, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanında yer alan plajlardaki kumlar, taşlardan ve küçük çöplerden arındırılıyor. Bir taraftan tatil beldelerini güzelleştirme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda rengarenk çiçekler kullanılırken, sahillerde boyama çalışmaları da devam ediyor. Kuşadası'nın simgelerinden el heykeli de temizlenip boyandı. Aydın'ın bir diğer önemli tatil beldesi Didim'de ise bakım, temizlik ve çiçek dikim çalışmaları devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, güzel bir tatil yaşamak isteyen vatandaşları Aydın'a beklediklerini belirterek, "Dört mevsim Aydın'ı güzelleştirmek için yaptığımız çalışmaları yaz sezonunun gelmesiyle birlikte tatil beldelerimizde yoğunlaştırdık. Amacımız misafirlerimizin keyifli bir tatil geçirmelerini sağlamak. Bayramda tatil beldelerimiz çok güzel olacak. Misafirlerimizi bu güzelliği yaşamaya bekliyoruz" diye konuştu.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI