Aylin Çoşkun

Aylin Çoşkun

Son dakika Aylin Çoşkun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aylin Çoşkun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aylin Çoşkun haber sayfamızda...

Aylin Çoşkun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 316 aylin çoşkun haberi bulunmuştur.
Ünlü çift minik bebeklerinin yaş gününü kutladı! 'Gözlerim doluyor'
Ünlü çift minik bebeklerinin yaş gününü kutladı! 'Gözlerim doluyor' Hazal Kaya ve Ali Atay çifti minik kızları Süreyya'nın 1. yaş gününü kutladı. Hazal Kaya sosyal medya hesabından duygu dolu bir mesaj yayınladı. Kaya, "Bu dörtlü fotoğraflara baktıkça gözlerim doluyor" dedi.
12.02.2024 Cadde
Aylin Coşkun'un isyanı! 'Arkadaş seni tokat manyağı yaparım'
Aylin Coşkun'un isyanı! 'Arkadaş seni tokat manyağı yaparım' "Parasını vermesine rağmen karşılığında şarkı alamadığı" iddiasıyla adından söz ettiren Aylin Coşkun, aylar sonra da mağduriyetinin devam ettiğini söyleyip, tepkisini dile getirdi. Canlı yayında müzik sektörü hakkında konuşan şarkıcı, "Şahidim var, yazışmalarım var" dedi.
12.02.2024 Cadde
Aylin Coşkun 4 katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın'a açtı! Düğününde kilolarca altın takılmıştı
Aylin Coşkun 4 katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın'a açtı! Düğününde kilolarca altın takılmıştı Aylin Coşkun lüks villasının kapılarını Evrim Akın'a açtı. 2019 yılında Volkan Aslan ile görkemli bir düğünle evlenen Aylin Coşkun'a kilolarca altın takılmıştı. O dönem Aylin Coşkun "Takılarla rahat 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama çok var orada. İki taraf da ortaya bir ev parası bıraktı" demişti. İşte Coşkun'un Zekeriyaköy'deki müthiş villası...
5.02.2024 Cadde
Evrim Akın, Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villasına konuk oldu!
Evrim Akın, Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villasına konuk oldu! Uzun yıllardır aşk yaşadığı Volkan Aslan ile 2019 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Aylin Coşkun, düğünde takılan takılarla gündem olmuştu. Coşkun düğününde takılan kilolarca altından bahsederek "Takılarla rahat 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama çok var orada. İki taraf da ortaya bir ev parası bıraktı" demişti. Evrim Akın bu sefer de Zekeriyaköy'de yaşayan Aylin Coşkun'un lüks villasına konuk oldu
5.02.2024 Cadde
'Paramın üzerine yatanların listesi uzun! Dolandırıcılık davası açacağım'
'Paramın üzerine yatanların listesi uzun! Dolandırıcılık davası açacağım' Şarkıcı Aylin Coşkun, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ödemesini yaptığı halde istediği şarkıları vermeyen isimler olduğunu açıklayan ünlü isim, dava açmayı düşündüğünü söyledi.
1.02.2024 Cadde
Aleyna Tilki: Sahnede ölümden döndüm, kimse canımı umursamadı!
Aleyna Tilki: Sahnede ölümden döndüm, kimse canımı umursamadı! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz üç milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı videoyla sahnelerinin engellendiğini, konser veremediğini açıklamıştı. Tilki, son olarak katıldığı bir programda annesinin ve şoförünün ölüm tehditleri aldığını, kendisinin sahnede ölümden döndüğünü anlattı.
4.01.2024 Cadde
Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye: Türkiye seni iç çamaşırlarıyla görmek istemiyor
Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye: Türkiye seni iç çamaşırlarıyla görmek istemiyor Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sahnelere çıkışının engellendiğini duyurmuştu. Tilki'nin sözlerine Demet Akalın'dan da yorum gecikmedi. “Amerika’da yaşayacaksan orada hayatına devam et" diyen şarkıcının sert eleştirileri dikkat çekti.
15.12.2023 Cadde
Aylin Coşkun: Aleyna Tilki'nin psikoloğa gitmesi gerekiyor!
Aylin Coşkun: Aleyna Tilki'nin psikoloğa gitmesi gerekiyor! 'Sinsirella', 'Don Kişot' ve 'Yok Artık' gibi parçalarla bilinen Aylin Coşkun, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Ünlü şarkıcı, genç meslektaşı Aleyna Tilki'nin "Sahnelerim engelleniyor" sözleriyle ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
14.12.2023 Cadde
‘Hasta çocuklara yardım edeceğim’
‘Hasta çocuklara yardım edeceğim’ Aylin Coşkun, Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
14.12.2023 Cadde
Aylin Coşkun zorlu süreci anlattı! 'İki ev parası yedim'
Aylin Coşkun zorlu süreci anlattı! 'İki ev parası yedim' Evlendikten sonra konserlerine ve albüm çalışmalarına ara veren Aylin Coşkun, konuk olduğu programda verdiği kilolarla adından söz ettirdi. Dört yıldır tüp bebek tedavisi gören 47 yaşındaki şarkıcıya bu zorlu sürecin kendisine maliyeti dikkat çekti.
30.09.2023 Cadde
Hande Yener neon ışığıyla Boğaz'ı aydınlattı! '20 görünümlü 50 yaşındayım'
Hande Yener neon ışığıyla Boğaz'ı aydınlattı! '20 görünümlü 50 yaşındayım' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Hande Yener, uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak dev sahne şovuyla kendisine hayran bıraktı. Konserinde ünlü modacı Hakan Akkaya imzalı iki farklı kostümle sahneye çıkan ünlü popçu, farklı tarzıyla yine ayakta alkışlandı. Boğaz’da sekiz dansçısı eşliğinde görkemli geceye imza atan Yener, müzikseverleri büyüledi.
28.09.2023 Cadde
Serdar Ortaç'tan 700 bin TL nafaka alan Chloe Loughnan evleniyor!
Serdar Ortaç'tan 700 bin TL nafaka alan Chloe Loughnan evleniyor! İrlandalı model Chloe Loughnan, 2019 yılında Serdar Ortaç'la 5 yıllık evliliğini tek celsede bitirdikten sonra aldığı 700 bin TL'lik nafaka ile gündeme gelmişti. Ortaç, "Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor" diyerek isyan etmişti. Loughnan, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinden evlenme teklifi aldı.
26.06.2023 Cadde
Sarallar'a yönelik davada Erdal Acar ile birlikte 21 sanığa tahliye
Sarallar'a yönelik davada Erdal Acar ile birlikte 21 sanığa tahliye "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik 169 sanıklı davada, aralarında Erdal Acar'ın da bulunduğu 21 sanığın savunmalarının alınmış olması nedeniyle yurt dışı yasağı konularak tahliyelerine karar verildi.
3.03.2023 Gündem
Aylin Coşkun: Takı törenleri çok varoşça
Aylin Coşkun: Takı törenleri çok varoşça 2019 yılında görkemli bir düğünle Volkan Aslan ile nikah masasına oturan 44 yaşındaki ünlü şarkıcı Aylin Coşkun'a, düğününde kilolarca altın takılmıştı. Düğünden yıllar sonra bir açıklama yapan şarkıcı "Takı töreni bana varoş geliyor" deyince sosyal medyada gündem oldu.
2.02.2023 Cadde
Sinan Akçıl: Dört kez imam nikahı yaptım
Sinan Akçıl: Dört kez imam nikahı yaptım İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl, bir YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Akçıl programda imam nikahı itirafıyla gündem oldu.
4.12.2022 Cadde
Aylin Coşkun'dan Günseli Kato'ya tepki: Hakkımı helal etmiyorum!
Aylin Coşkun'dan Günseli Kato'ya tepki: Hakkımı helal etmiyorum! Aylin Coşkun, bir çok annesi seramik sanatçısı ve ressam Günseli Kato'nun “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” sözlerine tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, '2. Sayfa' canlı yayınında, "Bu dünyaya biz kadınlar çocuk doğurmaya gelmedik. Bu bizi güçsüz yapmaz. Ama bunun gibileri dangalak yapar" dedi.
22.11.2022 Cadde
Sinan Akçıl'dan Aleyna Kalaycıoğlu açıklaması: Nazar değdiğine inanıyorum
Sinan Akçıl'dan Aleyna Kalaycıoğlu açıklaması: Nazar değdiğine inanıyorum Şarkıcı kimliğinin yanı sıra söz yazarı ve besteci de olan Sinan Akçıl, önceki gece Bakırköy'de bir mekanın açılış gecesine katıldı. Geçtiğimiz haftalarda Aleyna Kalaycıoğlu ile haklarında çıkan aşk iddialarını doğrulayan Akçıl, son olarak "Her kahramanın kalbini dolduran bir prenses vardır” açıklamasında bulundu.
21.11.2022 Cadde
Aylin Coşkun'dan Sinan Akçıl'a: Sevgililerinden aldıklarını ödesin!
Aylin Coşkun'dan Sinan Akçıl'a: Sevgililerinden aldıklarını ödesin! Aylin Coşkun, para verdiğini ama karşılığında henüz şarkı almadığını söylediği Sinan Akçıl hakkında şoke eden bir suçlamada daha bulundu. 'Survivor 2021' yarışması ile ünlenen ve birlikte single çıkardığı Aleyna Kalaycıoğlu (24) ile sürpriz bir aşka yelken açan Akçıl'ın (40), meslektaşının çok konuşulacak sözlerine nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.
19.11.2022 Cadde
‘Aldıklarını ödesin’
‘Aldıklarını ödesin’ Aylin Coşkun, parasını ödediği halde şarkısını alamadığı Sinan Akçıl hakkında, “Sevgililerinden aldıklarını ödesin, benimkine sıra gelir” dedi.
19.11.2022 Cadde
‘Sözü geçen aileyiz anlatabildim mi?’
‘Sözü geçen aileyiz anlatabildim mi?’ Sarallar organize suç örgütüne yönelik soruşturma sonucunda aralarında İlyas Saral ve Erdal Acar’ın da bulunduğu 169 kişi hakkında düzenlenen iddianamenin detayları ortaya çıktı.
11.11.2022 Gündem
Sarallar grubuna yönelik soruşturmada 169 kişiye dava açıldı
Sarallar grubuna yönelik soruşturmada 169 kişiye dava açıldı "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı. Savcılık, aralarında Erdal Acar, İlyas Saral ve Ahmet Cengiz Karlı'nın da aralarında bulunduğu 169 sanığa 15 yıldan 79 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
9.11.2022 Gündem
Aylin Coşkun: Sinan Akçıl paramın üstüne yattı!
Aylin Coşkun: Sinan Akçıl paramın üstüne yattı! Uzun yıllardır aşk yaşadığı Volkan Aslan ile 2019 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren şarkıcı Aylin Coşkun, Nişantaşı'nda görüntülendi. Eşiyle birlikte gezmeye çıkrtıklarını söyleyen ünlü isim, sahnelerden uzak kalma sebebini açıkladı. Yeni şarkılar yapmak istediğini de dile getiren Coşkun, Sinan Akçıl'a para verdiğini ve karşılığında henüz şarkı sözü alamadığını belirtti.
13.10.2022 Cadde
‘Paramın üstüne yattı’
‘Paramın üstüne yattı’ Aylin Coşkun ve eşi Volkan Aslan, önceki gün Nişantaşı’ndaki City’s çıkışında görüntülendi.
13.10.2022 Cadde
Sarallar'dan eğlence mekanına haraç baskını! Görüntüler ortaya çıktı
Sarallar'dan eğlence mekanına haraç baskını! Görüntüler ortaya çıktı İstanbul merkezli 13 ilde Sarallar grubuna yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda örgüt lideri olduğu şüphesiyle Erdal Acar ile birlikte gözaltına alınan 122 şüpheli  adliyeye sevk edildi. Operasyonda ele geçirilen silah,  kılıç ve telsizler emniyette sergilendi. Öte yandan Sarallar grubu üyelerinin eğlence mekanını bastığı anlar da ortaya çıktı.
7.07.2022 Gündem
‘Acar’ın masası’ndaki ünlü isimler Emniyet’te
‘Acar’ın masası’ndaki ünlü isimler Emniyet’te İstanbul merkezli 13 ilde geçtiğimiz hafta yapılan operasyonlarla çökertilen Sarallar çetesiyle birlikte, çete yöneticiliğinden gözaltına alınan iş insanı Erdal Acar’ın, mal paylaşımı anlaşmazlığı yaşayan ünlü isimlerle komisyon karşılığı görüşmeler yaptığı öne sürülürken, Necati Şaşmaz, Sinan Engin, Erkan Petekkaya’nın mağdur sıfatıyla Emniyet’te bilgilerine başvuruldu.
6.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aylin Çoşkun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.