Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ayvacık'ta Çelik rüzgarı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinin kurtuluşunun 96'ncı yıldönümünde sahne alan Çelik, söylediği birbirinden güzel parçalarla Ayvacıklı vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

|

Ayvacık ilçesinin kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü kutlamaları kapsamında Ayvacık Spor Salonu bahçesinde düzenlenen konserde ilk olarak sahneye Grup Ezgi çıktı. Grup Ezgi'nin şarkılarıyla Ayvacık halkını eğlenceli dakikalar yaşattı. Ardından sahne aan Çelik, söylediği şarkılarla Ayvacık halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Ayvacıklılar zaman zaman Çelik'e şarkılarında eşlik etti.

Konser sonrasında Çelik'e çiçek takdim eden Ayvacık Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Ünal Şahin, "Güzel bir gecede güzel bir konser yaşadık. Çelik'e de bizlere güzel bir gece yaşattığı için teşekkür ederim. İlçemizin 96'ncı kurtuluş yıldönümü etkinliklerinin sonuna geldik. Etkinliklere katılım sağlayarak bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Konseri; Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik, Ayvacık Garnizon Komutanı Hava Savunma Binbaşı Ahmet Kesgin, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, ÇOMÜ Ayvacık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Selçuk İpek ve yüzlerce vatandaş izledi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.