Bade İşçil

Bade İşçil

Son dakika Bade İşçil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bade İşçil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bade İşçil haber sayfamızda...

Bade İşçil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 642 bade işçil haberi bulunmuştur.
Sadettin Saran ile adı aşk dedikodularına karışmıştı! Bade İşçil'den yanıt geldi
Sadettin Saran ile adı aşk dedikodularına karışmıştı! Bade İşçil'den yanıt geldi Kalbinin boş olmadığına dair sözleriyle magazin gündeminde adından söz ettiren güzel oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları çok konuşulmuştu. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen güzel oyuncu, ilişki iddialarıyla ilgili konuştu.
19.04.2024 Cadde
Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor? Bade İşçil açıkladı
Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor? Bade İşçil açıkladı Kalbinin boş olmadığına dair sözleriyle gündem olan Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bebek'te görüntülenen güzel oyuncu, ilişki iddialarıyla ilgili konuştu.
17.04.2024 Cadde
'Öyle ha deyince olmuyor' demişti! Bade İşçil'e sarı sayfalar aşk getirdi
'Öyle ha deyince olmuyor' demişti! Bade İşçil'e sarı sayfalar aşk getirdi Bade İşçil, önceki gün Bebek sahilinde yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. İş insanı Malkoç Sulalp ile 2013-2016 yılları arasında evli kalan ve bu ilişkiden Azur adında bir oğlu olan güzel oyuncu, aşk hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı.
5.04.2024 Cadde
Sarı sayfalar aşk getirdi
Sarı sayfalar aşk getirdi Son dönemde sahil yürüyüşlerini artıran Bade İşçil, bu kez Bebek’te görüntülendi.
5.04.2024 Cadde
Bade İşçil'den 'aşk' yanıtı! 'Sarı sayfalara ilan mı vereyim?'
Bade İşçil'den 'aşk' yanıtı! 'Sarı sayfalara ilan mı vereyim?' Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı'nda objektiflere takıldı. İş insanı Malkoç Sulap ile 2013-2016 yılları arasında evli kalan ve bu ilişkiden Azur adında bir oğlu olan güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili soruya yanıt verdi.
28.03.2024 Cadde
Ünlülerden 18 Mart paylaşımları: Çanakkale geçilmez!
Ünlülerden 18 Mart paylaşımları: Çanakkale geçilmez! Magazin dünyasının ünlü isimleri, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ni kutladı. İşte ünlülerin 18 Mart paylaşımları...
19.03.2024 Cadde
Bade İşçil: Birinden hoşlanırsam ben gidip teklif edeceğim!
Bade İşçil: Birinden hoşlanırsam ben gidip teklif edeceğim! Ünlü oyuncu Bade İşçil, önceki gece Best of Europe Awards'a katıldı. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, hayatında kimse olmadığını söyledi. Hiç dışarı çıkmadığı için kimseyle tanışmadığını dile getiren İşçil, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Cadde
Merkez Bankası'ndan kredi kartlarına düzenleme sinyali! Taksit sınırlaması gelecek mi? İşte beklentiler
Merkez Bankası'ndan kredi kartlarına düzenleme sinyali! Taksit sınırlaması gelecek mi? İşte beklentiler Ekonomi yönetimi cephesinde son dönemde kredi kartlarına düzenleme yapılacağına dair sinyaller gelmeye devam ediyor. Son olarak Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ‘kredi kartlarına bir taksit sınırlaması getirilecek mi?’ sorusunu yanıtladı. Peki düzenleme nasıl olacak? İşte detaylar...
9.02.2024 Ekonomi
Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler!
Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler! Oyuncu Bade İşçil, önceki gün yürüyüş sırasında muhabirlerle sohbet etti. "Ben kendi kendime geçinebiliyorum. Sırtını bir erkeğe dayayan bir kadın değilim" diyen oyuncu, "Size sosyal medyada çok yürüyen oluyor mu?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
9.02.2024 Cadde
Türk çifte Bali'de sopalı saldırı! 'Etten duvar ördüler, zorla odaya sokacaklardı'
Türk çifte Bali'de sopalı saldırı! 'Etten duvar ördüler, zorla odaya sokacaklardı' Seyahat edip yeni yerler ve insanlar tanımak eşsiz bir deneyim olsa da, zaman zaman güzel anılar yerini korku dolu hatıralara bırakabiliyor. Tıpkı Türk gezgin Fatoş-Niyazi Solak'ın Bali'de yaşadıkları olay gibi. Sopalı saldırıya uğrayan, zorla odaya sokulmaya çalışılan çift, yaşadıkları korkunç saatleri anlattı.
9.02.2024 Yaşam
Bade İşçil: Çalışmayarak nereye kadar dayanabilirim?
Bade İşçil: Çalışmayarak nereye kadar dayanabilirim? Oyuncu Bade İşçil, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Ekranda olmak için ince eleyip sık dokuduğunu, seyirci üzerinde hayal kırıklığı yaratmak istemediğini vurgulayan İşçil, "Gönül ister ki aynı seviyede işler olsun ama çalışmak zorundayım" dedi.
10.01.2024 Cadde
‘Ekranı özledim’
‘Ekranı özledim’ Bade İşçil, önceki gün oğlu Azur’la Vadistanbul Magic World Eğlence Merkezi’nde görüntülendi.
9.01.2024 Cadde
Bade İşçil: Ekranda olmayı özledim
Bade İşçil: Ekranda olmayı özledim Son olarak 'Aslında Özgürsün' adlı yapımda yer alan oyuncu Bade İşçil, önceki gün oğlu ile birlikte bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, ekrana dönüş sinyali verdi.
8.01.2024 Cadde
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Geliri eğitime
Geliri eğitime Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun geliri 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin ardından ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken kız çocuklarının eğitimi için kullanılacak dördüncü kitabı ‘Anneme ve Kızıma’ İnkılâp Kitabevi’nden çıktı.
28.11.2023 Cadde
Bade İşçil: Lahmacunumu evde yapar, beach’te yerim!
Bade İşçil: Lahmacunumu evde yapar, beach’te yerim! Baltalimanı'nda kiraladığı bisiklete binerken görüntülenen oyuncu Bade İşçil, park istasyonunun çalışmadığını görünce sorun yaşadı. Tatilin büyük bölümünü Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçiren İşçil’e, popüler tatil bölgesinin pahalılığı ve lahmacunun 475 TL’den satılacağı haberleri soruldu.
18.05.2023 Cadde
‘Lahmacunu evde yapar plajda yerim’
‘Lahmacunu evde yapar plajda yerim’ Bade İşçil, Baltalimanı’nda görüntülendi. İsbike’tan bisiklet kiralayan ve alışverişe çıkan oyuncu, sahil şeridine atılan çöplere isyan etti.
18.05.2023 Cadde
Bade İşçil isyan etti: Hepinizin pisliğini temizlemeye çalışan da bir insan
Bade İşçil isyan etti: Hepinizin pisliğini temizlemeye çalışan da bir insan Köpeğiyle birlikte Boğaz'da yürüyüşe çıkan Bade İşçil, etrafa çöp bırakılmasına sitem etti. Ünlü oyuncu, konuya ilişkin sosyal medya hesabından, ''İstanbul Boğazı harika. Ama ne olur çöpünüze sahip çıkın'' şeklinde paylaşım yaparak takipçilerini uyardı.
1.05.2023 Cadde
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden Son olarak Duygu Asena’nın aynı adlı eserinden uyarlanan ve dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, 2023 yılına girmeye saatler kala sağ ayağının sargılı halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine durumunu açıkladı.
2.01.2023 Cadde
Ekranı özledi
Ekranı özledi Bade İşçil, oğlu Azur Süalp’le Etiler Akmerkez’de objektiflere takıldı.
5.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hemcinslerine destek! Naomi Campbell, Instagram hesabından hemcinslerine destek mesajı gönderdi...
12.11.2022 Cadde
Bade İşçil'den Malkoç Süalp açıklaması: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk!
Bade İşçil'den Malkoç Süalp açıklaması: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk! Son olarak Duygu Asena’nın aynı adlı eserinden uyarlanan ve dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. Dinlendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?" sorusuna yanıt verirken, 2013-2016 yılları arasında evli kaldığı Malkoç Süalp hakkında da konuştu.
25.10.2022 Cadde
'Ezel'in Eren'i olarak ünlendi! Yağız Atakan Savaş'ın son hali şaşırttı!
'Ezel'in Eren'i olarak ünlendi! Yağız Atakan Savaş'ın son hali şaşırttı! Yağız Atakan Savaş, 2009-2011 yılları arasında yayınlanan; oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Barış Falay ve Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer'in yer aldığı 'Ezel' dizisinde hayat verdiği 'Eren' karakteriyle hafızalara kazındı. 28 yaşındaki oyuncu, Berfu Yenenler'in sosyal medyada Ezel dizisinden bir kare paylaşması sonrası son haliyle gündem oldu.
25.10.2022 Cadde
Bade İşçil: Rolün duygularımı harekete geçirmesi gerekiyor
Bade İşçil: Rolün duygularımı harekete geçirmesi gerekiyor Oyuncu Bade İşçil, önceki gün oğlu Azur ile birlikte Akmerkez'de görüntülendi. Mağazaları gezen oyuncu, sekiz yaşındaki oğlunun forma isteği üzerine bir spor kulübünün mağazasına girdi.
10.10.2022 Cadde
Bade İşçil: Reyting uğruna kendimi harcatmam!
Bade İşçil: Reyting uğruna kendimi harcatmam! Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu Bade İşçil oldu. 2013 yılında dünyaevine girip 2016'da ayrıldığı Malkoç Sualp'ten Azur adında bir oğlu olan İşçil, oyunculukta sınırları olup olmadığı sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi: Yapabildiğim kadarını yapmaya çalışırım, müstehcen dışında...
6.08.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bade İşçil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.