Badem gözlerle çekici bakışlar
Badem gözlerle çekici bakışlar Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, daha çekici bakışlara sahip olma imkanı sunan badem göz estetiği hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
10.12.2020 Estetik
Badem göz estetiği ameliyatsız nasıl uygulanıyor?
Badem göz estetiği ameliyatsız nasıl uygulanıyor? Son yılların en trend uygulamalarından badem göz estetiği için ameliyat olmanız gerekmiyor. İp, dolgu ve botoks ile de desteklenen bu uygulama ağrısız, acısız bir şekilde maksimum 45 dakikada gerçekleştiriliyor. Medikal Estetik Hekimi Dr. Meltem Ayran, badem göz estetiği hakkında önemli bilgiler paylaştı
8.08.2020 Güzellik
Sağlıklı görünmenin doğal yolu, doğal estetikten geçiyor
Sağlıklı görünmenin doğal yolu, doğal estetikten geçiyor Doğal ve sağlıklı bir görünüşe sahip olmak için yapılan operasyonların günümüz estetik anlayışının temel taşı olduğunu belirten Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Tayfun Türkaslan "Bizler için yaptığımız operasyonlar kadar uygulama öncesi ve sonrası da büyük önem taşıyor" dedi
13.07.2020 Çocuk Sağlığı
Yüz hatlarınızı değiştiren Bella Eyes ve Hollywood estetiği
Yüz hatlarınızı değiştiren Bella Eyes ve Hollywood estetiği Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, Bella Eyes ve Hollywood estetiği ile yüz hatlarının değiştirilebileceğini belirtti.
28.02.2019 Estetik
Badem göz estetiği nedir?
Badem göz estetiği nedir? Etkili bakışlar her güzel kadın ve erkeğin tercihleri arasında yer alır. Sağlıklı gözaltları ve iri ve çekik göz yapısı güzelliğin simgesi haline geldi. Hollywood ünlülerinin sıkça tercih ettiği Badem Göz uygulaması bu nedenle ortaya çıkmış durumda. Badem göz estetiği nedir, kimler yaptırabilir sorusunu soranlara Dr. Sevgi Ekiyor cevap verdi.
7.01.2019 Estetik