Gündem Bağ evinde baskın! Polis böylesiyle ilk kez karşılaştı...

Bağ evinde baskın! Polis böylesiyle ilk kez karşılaştı...

07.09.2018 - 08:21 | Son Güncellenme:

Kayseri’de bir bağ evinde FETÖ mensuplarınca toplantı yapıldığı istihbaratını alan polis, bağ evini bastı. Baskında 10 kişi toplantı halinde yakalandı. Yakalanan kişilerin FETÖ’den tutuklu olarak yargılanan ve tutuklu kaldıkları süre göz önünde bulundurularak tahliye edilen kişiler olduğu ortaya çıktı.

Bağ evinde baskın Polis böylesiyle ilk kez karşılaştı...

Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nün terör ve istihbarat birimleri FETÖ bağlantılı bir grubun Kazımkarabekir mahallesindeki bir evde toplantı yaptıkları istihbaratına ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri söz konusu eve operasyon düzenledi. Operasyonda evdeki 10 kişi yakalandı.

Haberin Devamı

TAHLİYE OLMUŞLAR

Polis ekiplerinin yaptıkları incelemede, yakalanan kişilerin daha önce FETÖ’den yargılanan kişiler olduğu, 2 ay ile 10 ay arasında değişen sürelerde tutuklu olarak yargılandıkları, bazılarının ceza aldıkları ve dosyalarının istinaf sürecinde olduğu belirlendi. Aralarında ihraç edilmiş öğretmen, memur ve işadamlarının da olduğu zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

POLİS İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞTI

İlk defa tamamı yargılanmış ancak tahliye olduktan sonra pişmanlık göstermeden faaliyetlerine devam eden FETÖ mensuplarının yakalandığı belirtiliyor. Soruşturma devam ediyor.