Bahadır Tatlıöz

Bahadır Tatlıöz

Son dakika Bahadır Tatlıöz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bahadır Tatlıöz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bahadır Tatlıöz haber sayfamızda...

Bahadır Tatlıöz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 98 bahadır tatlıöz haberi bulunmuştur.
Düetlerde zaman tüneli
Düetlerde zaman tüneli Mor ve Ötesi ile Aleyna Tilki’nin bir araya gelip “Yaz Yaz Yaz”ı seslendirmeleri, bir hayli gürültü kopardı. Bu vesileyle Türk popüler müziğinde düet çalışmalarının geçmişine şöyle bir göz atalım istedik.
5.08.2023 Pazar
İstanbul'dan kaçtı, Bodrum'a yerleşti!
İstanbul'dan kaçtı, Bodrum'a yerleşti! Olası Marmara depreminin yeniden gündeme gelmesiyle birlikte birçok insan, zemin ve yapı bakımında daha güvenli olduğunu düşündükleri kentlere göç etmeye başladı. İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına bir isim daha katıldı. Sosyal medyada sevenlerine içini döken şarkıcı Bahadır Tatlıöz, aldığı radikal kararın nedenini ve yeni hayatını anlattı.
27.03.2023 Cadde
SMA'lı Kaan Efe için büyük gün! Kampanya yüzde 96'ya ulaştı
SMA'lı Kaan Efe için büyük gün! Kampanya yüzde 96'ya ulaştı İzmir’in Kınık ilçesinde, Spinal Musküler Atrofi (SMA) TİP1 hastası 1,5 yaşındaki Kaan Efe Şanal'ın tedavi masraflarına katkıda bulunmak için 'Kınık Kaan Efe Gönüllüleri'nin başlattığı bağış kampanyası yüzde 96'ya ulaştı.
28.12.2022 Gündem
‘Çiçek Abbas’ şarkı oldu
‘Çiçek Abbas’ şarkı oldu Fenomen film ‘Çiçek Abbas’ın müziği, şarkı oldu.
4.10.2022 Cadde
Ziynet Sali'nin 'Aşk Nerede'sindeki şaşırtan detay ne?
Ziynet Sali'nin 'Aşk Nerede'sindeki şaşırtan detay ne? 'Kalbim Tatilde', 'Efkarım Var' ve 'Sana Doyamıyorum'la radyolarda haftalarca rotasyonda kalan, dijitalde de iyi dinlenme rakamları yakalayan Ziynet Sali yeni single'ı 'Aşk Nerede'yi yayınladı. Peki yeni Ziynet Sali şarkısı 'Aşk Nerede'deki şaşırtan detay ne?
29.08.2022 Müzik
Viral hareket
Viral hareket Bahadır Tatlıöz, ‘Saki’ isimli yeni şarkısında Kazakistan’lı yıldız Kamshat Zholdybayeva ile bir araya geldi.
10.05.2022 Cadde
Z kuşağı sevecek!
Z kuşağı sevecek! Ozan Orhon, 10 yıl sonra yeni şarkısı ‘Arı’ ile sevenleriyle buluştu.
29.01.2022 Cadde
Film tadında klip
Film tadında klip Azerbaycanlı şarkıcı Nahide Babashli ve Bahadır Tatlıöz, ‘Silemem’ parçasını seslendirdi.
22.01.2022 Cadde
Farklı paylaşım
Farklı paylaşım Bahadır Tatlıöz, sosyal medyadan bir konserin afişini paylaşarak sevenlerini mutlu etti.
12.11.2021 Cadde
‘Yarım Adam’ın hikayesi
‘Yarım Adam’ın hikayesi Bahadır Tatlıöz, 15 Haziran’da kaybettiği babasının ardından kaleme aldığı ve‘yarım kalmanın her halini’ dile getirdiği şarkısı ‘Yarım Adam’ı yayınladı.
27.10.2021 Cadde
Öğrencilerle buluştu
Öğrencilerle buluştu Bahadır Tatlıöz, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi açılış etkinlikleri kapsamında öğrencilerle buluştu.
8.10.2021 Cadde
Ozan Orhon: Sil baştan yapıyorum kendimi
Ozan Orhon: Sil baştan yapıyorum kendimi Uzun yıllardır ortalarda görünmeyen Ozan Orhon önceki akşam gümüş kaplama motosikletiyle görüntülendi. Z kuşağına yöneldiğini söyleyen Orhon, "Sil baştan yapıyorum kendimi" açıklamasında bulundu.
24.09.2021 Cadde
‘Zor bir süreç’
‘Zor bir süreç’ Ozan Orhon, önceki akşam gümüş kaplama motosikletiyle görüntülendi.
24.09.2021 Cadde
'İçim acıyor'
'İçim acıyor' Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında ekiplere destek veren Bahadır Tatlıöz, “Doğa sessiz, içim acıyor” ifadelerini kullandı
7.08.2021 Cadde
Yangında tahliye edilen Behzat Uygur'dan otel işletmecilerine tepki
Yangında tahliye edilen Behzat Uygur'dan otel işletmecilerine tepki Geçtiğimiz akşam Kemerköy Termik Santrali'ne yaklaşan alevler sebebiyle tahliye edilen vatandaşlar arasında yer alan oyuncu Behzat Uygur, bazı otel işletmecilerine isyan etti.
6.08.2021 Cadde
Bahadır Tatlıöz: İçim acıyor!
Bahadır Tatlıöz: İçim acıyor! Bahadır Tatlıöz, Türkiye'de günlerdir birçok noktada yaşanan orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bodrum Mumcular Afet Koordine ekibine gönüllü dahil oldu. 45 yaşındaki şarkıcının yangını soğutma bölgesinden paylaştığı fotoğraflar yürek burktu.
7.08.2021 Cadde
Bahadır Tatlıöz'ün acı günü
Bahadır Tatlıöz'ün acı günü Bahadır Tatlıöz'ün müzisyen babası Nail Tatlıöz, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaşamını kaybetti.
16.06.2021 Cadde
Haktan kimdir? Haktan nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Haktan hayatı...
Haktan kimdir? Haktan nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Haktan hayatı... Haktan gerçek adı nedir? Şarkıcı Haktan hakkında aramalar başladı. Şarkılar Bizi Söyler programına katılarak adından söz ettiren isim, küçük yaşlarda sanat ile tanıştı. Aile mesleğini sürdüren Haktan'ın hayatı merakla araştırılıyor. İşte, Haktan şarkıları ve biyografisi...
13.05.2021 Cadde
‘Yan’ çıktı
‘Yan’ çıktı Bahadır Tatlıöz, yeni projesinde Yener Çevik ile bir araya gelerek ‘Yan’ parçasını yayınladı.
5.05.2021 Cadde
Radyo Fenerbahçe 10. yaşını kutluyor
Radyo Fenerbahçe 10. yaşını kutluyor Süper Lig devi Fenerbahçe'nin radyo kanalı 10. yaşınıyor. Sarı lacivertli sporcu ve teknik heyetinden oluşan isimler kutlama mesajı gönderdi.
15.01.2021 Fenerbahçe
Milliyet'te Yıldızlar Geçidi!
Milliyet'te Yıldızlar Geçidi! Yeni yılınız kutlu olsun!
31.12.2020 Magazin
İki klip birden
İki klip birden Bahadır Tatlıöz’ün, ‘Zaman’ ve ‘Time’ parçaları dijital platformlarda, radyo ve televizyonlarda müzikseverlerle buluştu.
2.12.2020 Cadde
Sibel Can kimdir, kaç yaşında? Sibel Can evli mi? İşte biyografisi
Sibel Can kimdir, kaç yaşında? Sibel Can evli mi? İşte biyografisi Bu akşam İBO Show konukları arasında yer alan Sibel Can hakkında meraklı arayış başladı. Sibel Can kimdir, kaç yaşında, evli mi? soruları peş peşe araştırılıyor. İşte Sibel Can hakkında merak edilenler...
14.11.2020 Cadde
‘Ben de Özledim’ nostaljisi
‘Ben de Özledim’ nostaljisi Bahadır Tatlıöz, Ferdi Tayfur’un fenomen parçası ‘Ben de Özledim’i, Aydın Kurtoğlu, Gülden ve Mustafa Ceceli’yle yeniden seslendirdi.
22.05.2020 Cadde
Özgün Uğurlu: "Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye dönmez"
Özgün Uğurlu: "Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye dönmez" Ünlü şarkıcı Özgün Uğurlu, Skorer Instagram hesabının canlı yayınında soruları yanıtladı. Beşiktaş taraftarı şarkıcı, Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe iddialarını yorumlarken şampiyonluk adayını açıkladı.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bahadır Tatlıöz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.