Bahar

Bahar

Son dakika bahar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bahar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bahar haber sayfamızda...

Bahar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.185 bahar haberi bulunmuştur.
ATA AÖF sınav giriş belgesi açıklandı mı? 2024 ATA AÖF Bahar Dönemi vize ve final sınavları ne zaman? İşte sınav takvimi
ATA AÖF sınav giriş belgesi açıklandı mı? 2024 ATA AÖF Bahar Dönemi vize ve final sınavları ne zaman? İşte sınav takvimi ATA AÖF sınav takvimi belli oldu. 2024 Bahar Dönemi ATA AÖF sınavları için hem sınav tarihleri hem de sınav yerleri merak konusu oldu. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, ATA AÖF sınav giriş belgesi 2024 nasıl, nereden alınır, çıktı mı? ATA AÖF Bahar Dönemi vize ve final sınavları ne zaman? sorularını araştırıyor. İşte konu hakkında son güncel durum
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
Çin Merkez Bankası Başkanı, Powell ile görüştü
Çin Merkez Bankası Başkanı, Powell ile görüştü Çin Merkez Bankası Başkanı Pan Gongsheng, Fed Başkanı Jerome Powell ile görüştü.
18.04.2024 Uzmanpara
AÖF FİNAL SINAV TARİHİ 2024: Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı ne zaman, saat kaçta?
AÖF FİNAL SINAV TARİHİ 2024: Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Üniversitesi bahar dönemi final sınav takvimi paylaşıldı. AÖF finallerini bekleyen adaylar sınav saatlerini de araştırıyor. 2024 AÖF bahar dönemi final sınavları ne zaman?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
ALKÜ ile POYD arasında protokol imzalandı! 'Öğrencilerine iş ve staj imkânı sağlanacak'
ALKÜ ile POYD arasında protokol imzalandı! 'Öğrencilerine iş ve staj imkânı sağlanacak' Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği arasında; üniversitenin turizm alanında eğitim gören öğrenci ve mezunlarına staj ve istihdam olanağı sağlamak, öğrencilerin sektöre adaptasyonunu hızlandırmak ve verimini artırmak amacıyla protokol imzalandı.
17.04.2024 Eğitim
25 bin TL’lik saç bakımı yaptırıp elini kollunu sallayarak gitti
25 bin TL’lik saç bakımı yaptırıp elini kollunu sallayarak gitti Denizli’de sosyal medya üzerinden fiyat ve randevu alarak gittiği güzellik merkezinde 7 saatlik işlem yaptıran kadın, 25 bin liralık hesabı ödemek için para çekme bahanesiyle ticari taksiye binerek ayrıldı. Çantasını da bırakıp giden ve bir daha dönmeyen kadının, aynı yöntemle başka işletmelerde de bakım yaptırdığı ortaya çıktı.
17.04.2024 Haberler
7 saat bakım yaptırdı, üstüne bir de yemek yedi! 25 bin TL’yi ödemeden kaçtı
7 saat bakım yaptırdı, üstüne bir de yemek yedi! 25 bin TL’yi ödemeden kaçtı Denizli’de sosyal medya üzerinden fiyat ve randevu alarak gittiği güzellik merkezinde 7 saatlik işlem yaptıran kadın, 25 bin liralık hesabı ödemek için para çekme bahanesiyle ticari taksiye binerek ayrıldı. Çantasını da bırakıp giden ve bir daha dönmeyen kadınla ilgili şoke eden detay ortaya çıktı.
17.04.2024 Gündem
AUZEF SINAV TARİHLERİ 2024? Bahar Dönemi AUZEF ara dönem vize sınavları ne zaman, sınav yerleri belli oldu mu?
AUZEF SINAV TARİHLERİ 2024? Bahar Dönemi AUZEF ara dönem vize sınavları ne zaman, sınav yerleri belli oldu mu? AUZEF sınav tarihleri, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından merak ediliyor. AUZEF sınav takvimi belli oldu. Güz Dönemi sınavları için geri sayım başlamışken "AUZEF'in Bahar Dönemi sınavları ne zaman? 2024 AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı mı?" soruları araştırılıyor. İşte AUZEF son güncel durum...
16.04.2024 Bilgi Rehberi
BAHAR DİZİSİNİN UMAY'I ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
BAHAR DİZİSİNİN UMAY'I ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük beğeni toplayan Bahar dizisi her hafta yeni bölümüyle salı günleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisinin genç oyuncular dikkat çekiyor. Beğenilen isimlerden birisi olan Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever ise merak konusu oldu. Peki, Bahar dizisinin Umay'ı Alisa Sezen Sever kimdir, kaç yaşında?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
ATA AÖF SINAV ✍🏻 ATA AÖF sınav tarihleri ne zaman? 2024 ATA AÖF sınav yerleri açıklandı mı? İşte Bahar Dönemi sınav takvimi
ATA AÖF SINAV ✍🏻 ATA AÖF sınav tarihleri ne zaman? 2024 ATA AÖF sınav yerleri açıklandı mı? İşte Bahar Dönemi sınav takvimi ATA AÖF Bahar Dönemi sınavları için geri sayım başladı. 2024 ATA AÖF sınavları için sınav yerleri bilgisi ve sınav tarihleri merak konusu oldu. Öğrenciler, sınava gireceği yeri ve sınav tarihini öğrenmek istiyor. Peki ATA AÖF sınav tarihleri ne zaman? 2024 ATA AÖF sınav yerleri açıklandı mı? İşte Bahar Dönemi sınav takvimi
16.04.2024 Bilgi Rehberi
'BoJ, 2 faiz artırımı yapacak'
'BoJ, 2 faiz artırımı yapacak' Morgan Stanley, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) 2025 yılının ilk çeyreğine kadar politika faizini iki kez artırmasının muhtemel olduğunu söyledi.
16.04.2024 Uzmanpara
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2024 Voleybol Milletler Ligi geniş kadrosu açıklandı. VakıfBank'tan ayrılan ve Galatasaray'a transfer olan Carutasu ilk kez kadroya davet edildi. Öte yandan Melissa Vargas ve Carutasu ile ilgili kuralın detayı ortaya çıktı.
16.04.2024 Voleybol
Türkiye ile ABD arasında diyalog krizde hızlandı
Türkiye ile ABD arasında diyalog krizde hızlandı Rusya - Ukrayna Savaşı’nda gelinen aşama, Gazze sorunu ve İsrail ile İran arasındaki gerilim; Türkiye’nin bölgesel konumunu ABD’nin gözünde daha önemli hale getirdi.
16.04.2024 Gündem
anadolu.edu.tr Akademik takvim ✔ AÖF sınav tarihleri ne zaman? 2024 Bahar Dönemi AÖF sınavları hangi ayda, hangi tarihte uygulanacak?
anadolu.edu.tr Akademik takvim ✔ AÖF sınav tarihleri ne zaman? 2024 Bahar Dönemi AÖF sınavları hangi ayda, hangi tarihte uygulanacak? AÖF Bahar Dönemi sınavları için hazırlıklar sürüyor. Öğrenciler sınava çalışırken, diğer yandan sınav takvimi hakkında bilgi almak istiyor. AÖF Bahar Dönemi Ara sınavı tamamlandıktan sonra gündeme AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihleri geldi. Peki AÖF sınav tarihleri ne zaman? 2024 Bahar Dönemi AÖF sınavları hangi ayda, hangi tarihte uygulanacak?
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Sıradaki İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları ne zaman? auzef.istanbul.edu.tr ✅ 2024 AUZEF Bahar Dönemi sınav tarihleri takvimi açıklandı mı?
Sıradaki İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları ne zaman? auzef.istanbul.edu.tr ✅ 2024 AUZEF Bahar Dönemi sınav tarihleri takvimi açıklandı mı? İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nin Bahar Dönemi sınavları için araştırmalar sürüyor. Öğrenciler Güz Dönemi sınavları ardından AUZEF sınavları ne zaman? 2024 AUZEF Bahar Dönemi sınav tarihleri takvimi açıklandı mı? sorularına cevap arıyor. İşte konuya ilişkin son güncel durum
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği "kuzugöbeği mantarı" toplanmaya başlandı. Toroslar'da yetişen ve diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen kuzugöbeği mantarı, kilogramı 550-600 liraya kadar alıcı buluyor.
15.04.2024 Ekonomi
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
İki kentte peş peşe kaza! 21 kişi yaralandı
İki kentte peş peşe kaza! 21 kişi yaralandı Bingöl’de minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 15 kişi yaralandı. Batman’da ise 1 tanker, 1 hafif ticari araç ve 1 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü Sultanahmet Camii’nden Kapalıçarşı’ya Fener Evleri’nden Bulgur Palas’a Tarihi Yarımada İstanbul’un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Gastronomiden kültür sanat alanlarına son dönemlerde herkesin radarına giren yeni mekânlarıyla karşınızda eskimeyen Tarihi Yarımada
14.04.2024 Pazar
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinden gözlemlenen ‘12P/Pons Brooks’ 2095 yılında tekrar ortaya çıkacak. 71 yılda bir beliren ve geride sadece kehanetler bırakan 'Şeytan Kuyruklu Yıldızı'nın habercisi olduğu öne sürülen konular dünyada ses getirdi.
13.04.2024 Dünya
Radyatörleri temizlemek artık çok kolay! Tek 1 eşya ile 10 saniyede tozlardan kurtulun
Radyatörleri temizlemek artık çok kolay! Tek 1 eşya ile 10 saniyede tozlardan kurtulun Temizlik uzmanı Hazel Mckinnie, radyatörlerinizde gizlenen tozdan kurtulmak için hızlı ve kolay bir tüyo paylaştı ve bu muhtemelen evinizde zaten bulunan bir şey.
13.04.2024 Püf Noktası
Bahar yağmurları çiftçinin yüzünü güldürdü
Bahar yağmurları çiftçinin yüzünü güldürdü Elazığ'da kışın istenilen düzeyde kar yağışının alınmaması sonucu tedirgin olan çiftçilerin yüzünü bahar yağmurları güldürdü.
13.04.2024 Ekonomi
O ilimize bahar gelmedi! Kar kalınlığı 3 metreyi geçti
O ilimize bahar gelmedi! Kar kalınlığı 3 metreyi geçti Van'da çığ riski nedeniyle 113 gündür kapalı tutulan Van-Bahçesaray karayolu için şartlar oluşursa bayram sonrası çalışmalar başlayacak.
13.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.