Kültür Sanat Baharın gelişine en renkli kutlama: Holifest

Baharın gelişine en renkli kutlama: Holifest

04.04.2019 - 15:50 | Son Güncellenme:

Dünyanın en eski festivallerinden biri olan, baharın gelişi ve yeniden doğuş anlamına gelen "Holi" kelimesinden alan Holifest, Türkiye'de dördüncü kez 27 Nisan Cumartesi günü Life Park İstanbul'da gerçekleşecek!

Baharın gelişine en renkli kutlama: Holifest

Geleneksel Hint kültürünün en önemli festivallerinden biri olan, baharın gelişini, yeniden doğuşu ve iyiliğin kötülüğe karşı mücadelesini temsil eden, dünyanın birçok ülkesinde kutlanan Holifest, 27 Nisan Cumartesi günü İstanbul Life Park’ta rengarenk bir gün yaşatmak için geri sayıma başladı! Türkiye’de dördüncü yılını kutlayan Holifest, misafirlerine eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralayarak tüm gün boyunca keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Holifest, misafirlerine Life Park’ın şehrin karmaşasından uzak, doğayla iç içe ortamında huzur ve eğlence dolu bir gün vadediyor! Edis, Kalben ve Fatma Turgut, gibi ünlü isimlerin canlı performanslarına, Holifest’e özel dj setlerine, Hint giysi ve aksesuarlarının sergilendiği butiklere kadar müziğinden, alışverişine birçok alternatifi içinde barındıracak festivalde baharın gelişi sonsuz bir coşkusuyla kutlanacak. Kapılarını saat 12:00’de festival severlere açacak olan Holifest, her saat başı etkinlik alanında bulabileceğiniz boyalar eşliğinde gece 23:00’a kadar müzik, dans ve renk dolu bir Cumartesi günü yaşamak isteyen herkesi bekliyor.

Doğanın, arındıran, üretme ve paylaşma tutkusu veren gücüyle, müziğin gününe kattığı enerjiyi bir arada yaşayıp, baharı kutlamak ve hayatın her anını rengarenk yaşamak isteyen herkes 27 Nisan Cumartesi günü Holifest’in büyülü atmosferini deneyimlemeye davetli!