Bahçede yaz keyfi
Bahçede yaz keyfi Bahçe dekorasyonlarına ilgi artıyor. Bahçe mobilyalarında teak ağacı, alüminyum, rattan malzemelerin kullanıldığı ürünler öne çıkarken konfor ise her yılın vazgeçilmez trendi oluyor.
6.07.2021 Mimarlık
Bahçe mobilyası seçiminin 5 püf noktası
Bahçe mobilyası seçiminin 5 püf noktası Baharın gelişiyle birlikte bahçeler, balkonlar, teraslar, havuz kenarları gibi açık hava mekanlarının havasını değiştirmek isteyenlerin konforlu, fonksiyonel, dayanıklı ve aynı zamanda estetik mobilyalar seçebilmek için dikkat etmeleri gereken bazı önemli unsurlar bulunuyor. L’unica Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Ali Samantır, arayışta olanlar için bahçe mobilyası seçiminin 5 temel püf noktasını şöyle sıralıyor.
1.03.2019 Dış Mekan
Bahçe mobilyası seçmenin 5 püf noktası
Bahçe mobilyası seçmenin 5 püf noktası Dış mekanda konforun ve şıklığın adresi L’unica’nın Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Ali Samantır, bahçe mobilyaları seçiminin 5 temel püf noktasını açıkladı.
28.03.2017 Dış Mekan
Bahçelerde retro esintisi
Bahçelerde retro esintisi Sağlamlık ve kaliteyi estetikle buluşturan bahçe mobilyaları markası L’unica, 70’li yılların berjerlerinden esinlenilerek tasarlanan ve fonksiyonelliğiyle ön plana çıkan Vogue Oturma Grubu ile bahçelerde konforu yeniden tanımlıyor.
1.03.2016 Dış Mekan