Siyaset Bahçeli Yavaş’a yüklendi: Eski ülkücüymüş hepsi fasa fiso

Bahçeli Yavaş’a yüklendi: Eski ülkücüymüş hepsi fasa fiso

24.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin uçurumdan önceki son çıkış olduğu uyarısı yaptı.

Bahçeli Yavaş’a yüklendi: Eski ülkücüymüş hepsi fasa fiso

Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın Büyük Ankara Mitingi’nde şöyle konuştu:

Haberin Devamı

- UÇURUMDAN ÖNCE SON ÇIKIŞ: 31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. 31 Mart seçimleri, yalanla doğru, sahtekârlıkla sadakat, terör sevicilerle Türkiye sevdalıları arasında yapılacak en kritik seçim olacaktır. Sekiz gün sonra; ya beka diyeceğiz, ya belaya boyun eğeceğiz. Ya yurdum diyeceğiz ya da yutulmaya razı geleceğiz.

- HESABINI İKİ CİHANDA VERECEKLER: Tehdit açıktır, karşımızdaki seçenek bellidir; Ya bu topraklar üzerinde yaşayan Türk milleti bir ve bütün tutulacak ya da acıklı ve kanlı şekilde bölünüp parçalanacaktır. Zillet ittifakı Mehmetçik’ee kurşun sıkan hainlerle, sözde Kürdistan hatırlatması yapan siyasi bölücülerle işbirliğini, tarihe nasıl anlatacak? Bunun vebalini nasıl üstlenecek? Zillet ittifakının ortakları bunun hesabını iki cihanda nasıl verecek?

Haberin Devamı

- TERÖRİSTLERİN ANKARA’DA NE İŞİ VAR?: Sınır içinde, sınır ötesinde, dağda, mezrada, ovada vatan evlatlarına kanlı saldırılar yapan, hain pusular kuran, alçak suikastlar düzenleyen teröristlerin başkent Ankara’da ne işi vardır? Bunları belediye meclis üyelikleriyle taltif etmek nasıl bir sorumsuzluktur? CHP Genel Başkanı, bu zillete nasıl tamam demiştir? FETÖ’yle, PKK’yla aynı çizgiye nasıl yuvarlanmıştır?

- AJANS DEYİP KIVIRMA: HDP’nin son dönemlerde sivri ve kirli diliyle öne çıkan eş başkanı açık açık ve aynen diyor ki; ‘Mansur Yavaş da bilecek ki, seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir.’ Ankara’yı yavaşlatmaya çalışanlar, bu zelil itirafı da ajansınıza sordunuz mu? Yavaş yavaş tükenenler, Ankara’ya PKK’lıları taşıma görevini size veren ne idüğü belirsiz ajansınız mıydı? Ajans deyip kıvırmayın.

- ÜLKÜCÜYMÜŞ HEPSİ MASAL: Zillet ittifakına diyorum ki, 31 Mart’a da yapamayacaksınız, Ankara’yı ele geçiremeyeceksiniz. Ankara’nın hızını kesemeyeceksiniz. Eski ülkücüymüş, eski MHP’liymiş, bunların hepsi masal, hepsi fasa fisodur. Ya Ülkücüsündür ya değilsindir. Ya MHP’lisindir ya da değilsindir. Arası yoktur, ortası yoktur.

- BOĞAZINA İMRALI YULARI GEÇMİŞ: HDP’ye el avuç açan birisinin boğazına İmralı yuları geçmiş, istikameti Kandil’e çevrilmiştir. Dün CHP’yi kötülerken, bugün CHP’nin filikasına binen bir şahsiyetin siyasi ahlakı, siyasi çizgisi olmayacak, olamayacaktır.

Haberin Devamı

- MİLLİYETÇİLİK BOZUK AĞZIN İŞİ DEĞİL: Türkiye Cumhuriyeti çok zor şartlar altında kuruldu. Bize patates-soğan edebiyatı yapanlara 7-8 Ağustos 1921’de yayımlanan Tekalif-i Milliye emirlerini okumalarını tavsiye ederim. Bize milliyetçilik anlatan Kılıçdaroğlu, şunu bilmelidir ki, milliyetçilik Türkiye düşmanlarına gülücükler saçan, Türk ve İslam düşmanlarına methiyeler düzen bozuk ağızların işi değildir. Milliyetçilik, milletine derin sevgi ve muhabbetle bağlı olmaktır, tarihini bilmektir, kimliğini bilmektir, kökünü bilmektir, ceddini bilmektir. Ey Kılıçdaroğlu, sen kim milliyetçi olmak kimdir?

- KARARSIZLARA ÇAĞRI: Zillet ne yaparsa yapsın, Cumhur İttifakı karanlığı aydınlatmak, kuşatmayı yarmak için geliyor. Cumhur İttifakı milli bekayı koruyup kollamak için Ankara’nın ehline emanetini diliyor. ‘Kime oy vereceğim belli değil, kararsızım’ diyen her kardeşime çağrım, gelin Türkiye’nin yükselişi için Cumhur İttifakı’nda buluşalım. CHP’ye, İP’e oy veren vatandaşlarım, Kürt kökenli kardeşlerim gelin bu şerefe siz de dahil olun.