Bahçeşehir

Bahçeşehir

Son dakika bahçeşehir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bahçeşehir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bahçeşehir haber sayfamızda...

Bahçeşehir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.784 bahçeşehir haberi bulunmuştur.
Dejan Radonjic: Daha iyisini yaparak şampiyonluğunu hedefliyoruz!
Dejan Radonjic: Daha iyisini yaparak şampiyonluğunu hedefliyoruz! Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Dejan Radonjic, NINERS Chemnitz maçının ardından konuştu.
17.04.2024 Basketbol
Axel Bouteille: Şampiyon olmak için mücadele edeceğiz!
Axel Bouteille: Şampiyon olmak için mücadele edeceğiz! Bahçeşehir Koleji'nin yıldızı Axel Bouteille, NINERS Chemnitz maçının ardından konuştu.
17.04.2024 Basketbol
TOFAŞ, FIBA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti!
TOFAŞ, FIBA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti! Lenovo Tenerife, FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 3'üncü maçında TOFAŞ'ı 78-55 mağlup etti.
Chemnitz, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti!
Chemnitz, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti! FIBA Avrupa Kupası final serisi ilk maçında Chemnitz, Bahçeşehir Koleji'ni 85-74 mağlup etti.
17.04.2024 Basketbol
Dusan Alimpijevic: Sonuna kadar savaşacağız!
Dusan Alimpijevic: Sonuna kadar savaşacağız! Beşiktaş Emlakjet Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Bahçeşehir Koleji mağlubiyetini değerlenirdi.
Lens ve Le Havre puanları paylaştı!
Lens ve Le Havre puanları paylaştı! Ligue 1'in 28'inci haftasında Lens ile Le Havre arasındaki mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.
6.04.2024 Fransa Ligue 1
Beşiktaş Emlakjet, Bahçeşehir Koleji engeline takıldı!
Beşiktaş Emlakjet, Bahçeşehir Koleji engeline takıldı! Bahçeşehir Koleji, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında Beşiktaş Emlakjet'i 96-93 mağlup etti.
Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic için resmi açıklama! Geleceği belli oldu
Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic için resmi açıklama! Geleceği belli oldu Beşiktaş Emlakjet, başantrenör Dusan Alimpijevic ile gelecek sezon da yola devam edecek.
6.04.2024 Basketbol
En dijital bavul ticareti
En dijital bavul ticareti Bavullardaki boş yerlere kargo yerleştiren yerli startup Pabbler 20 bin yolcuyu kurye yaptı. Kurucusu Ceren Süngü 1.2 milyon yolcuya ulaşarak yıllık 100 milyon dolar ciro hedefi olduğunu söylüyor.
5.04.2024 Milliyet Executive
Fenerbahçe-Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de!
Fenerbahçe-Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar…
5.04.2024 Skorer
23 Nisan Basketbol Festivali başlıyor
23 Nisan Basketbol Festivali başlıyor Avrupa Basketbolu’nun ve ülkemizin genç yetenekleri Limaspor organizatörlüğünde İstanbul Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda basketbol severlerle buluşuyor.
5.04.2024 Diğer
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Bahçeşehir'den büyük başarı! Europe Cup'ta finale yükseldi
Bahçeşehir'den büyük başarı! Europe Cup'ta finale yükseldi Europe Cup'ın yarı final eşleşmesinde Bahçeşehir Koleji, deplasmanda 81-80 mağlup olduğu İtalyan ekibi İtelyum Varese'yi iç sahada 81-73 mağlup ederek finale yükseldi.
3.04.2024 Basketbol
Başakşehir'de el bombalı saldırıda iş yerleri hasar gördü
Başakşehir'de el bombalı saldırıda iş yerleri hasar gördü Başakşehir'de motosikletli ve kar maskeli 2 kişi, Hint restoranı ile iki iş yerinin önüne el bombası atarak kaçtı. Polis şüphelilerle ilgili çalışma başlatırken, iş yerlerinin hasar gördüğü saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
2.04.2024 Haberler
Balıkesir'de CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu
Balıkesir'de CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu Balıkesir'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, resmi olmayan sonuçlara göre, CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
Nottingham Forest ve Crystal Palace puanları paylaştı!
Nottingham Forest ve Crystal Palace puanları paylaştı! Premier Lig'in 30'uncu haftasında Nottingham Forest ile Crystal Palace arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
Sheffield United ve Fulham puanları paylaştı!
Sheffield United ve Fulham puanları paylaştı! Premier Lig'in 30'uncu haftasında Sheffield United ile Fulham arasındaki mücadele 3-3'lük eşitlikle sona erdi.
Chelsea ve Burnley puanları paylaştı!
Chelsea ve Burnley puanları paylaştı! Premier Lig'in 30'uncu haftasında Chelsea ile Burnley arasındaki mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.
Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti!
Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni 92-76 mağlup etti.
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
30.03.2024 Diğer
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu plkanla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Haberler
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş...
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş... İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu planla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Gündem
Bahçeşehir Koleji, Itelyum Varese'ye 1 sayı farkla mağlup!
Bahçeşehir Koleji, Itelyum Varese'ye 1 sayı farkla mağlup! FIBA Avrupa Kupası Yarı Final ilk maçında Itelyum Varese, Bahçeşehir Koleji'ni 81-80 mağlup etti.
27.03.2024 Basketbol
Fenerbahçe Alagöz Holding, Botaş karşısında öne geçti!
Fenerbahçe Alagöz Holding, Botaş karşısında öne geçti! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe Alagöz Holding, Botaş'ı 89-56 mağlup etti.
23.03.2024 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, Çağdaş Bodrumspor'u mağlup etti!
Bahçeşehir Koleji, Çağdaş Bodrumspor'u mağlup etti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Bahçeşehir Koleji, Çağdaş Bodrumspor'u 89-86 mağlup etti.

Benzer Haber Etiketleri

Bahçeşehir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.