Bakanlık

Bakanlık

Son dakika Bakanlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bakanlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bakanlık haber sayfamızda...

Bakanlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.147 bakanlık haberi bulunmuştur.
Habur Gümrük Kapısı'ndaki operasyonunda rekor yakalama! 850 kilogram eroin ele geçirildi
Habur Gümrük Kapısı'ndaki operasyonunda rekor yakalama! 850 kilogram eroin ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Habur Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda 850 kilogram ağırlığında eroin ele geçirildi.
28.03.2024 Haberler
Son dakika: Habur Gümrük Kapısı'ndaki operasyonda rekor yakalama! 850 kilogram eroin ele geçirildi
Son dakika: Habur Gümrük Kapısı'ndaki operasyonda rekor yakalama! 850 kilogram eroin ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Habur Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda 850 kilogram ağırlığında eroin ele geçirildi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak
Bakan Uraloğlu: İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlık olarak İstanbul’da yaptıkları yatırımlar ile İstanbul’un trafiğine önemli ölçüde nefes aldırdıklarını belirterek, “Sarıyer-Kilyos Tüneli ile vatandaşlarımız Avrupa Yakasını neredeyse bir boydan bir boya geçebilecek. Viyadükler ve bağlantı yollarının da bulunduğu toplam 4 şeritli tünel projemiz ile İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş evlilik fonuna yapılan başvuru sayısını açıkladı
Bakan Göktaş evlilik fonuna yapılan başvuru sayısını açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, “Değerlendirmesi yapılan ve olumlu sonuçlanan çiftleri bu hafta evlilik öncesi eğitimlere aldık” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle okulların 1 Nisan'da tatil edildiğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın Esenyurt'ta sahur programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'Zoom' toplantılarını hatırlatarak, 'Sen, kendi genel başkanını devirmek için Zoom üzerinden gizli gizli toplantılar yaparken; biz İstanbul’da 365 milyar liralık yatırım yapıyorduk' dedi.
28.03.2024 Gündem
Hazine'den 'altın' için yeni karar! Piyasayı nasıl etkileyecek? Ekonomist Hikmet Baydar cevapladı
Hazine'den 'altın' için yeni karar! Piyasayı nasıl etkileyecek? Ekonomist Hikmet Baydar cevapladı Hazine ve Maliye Bakanlığı, kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarına yönelik önemli bir adım attı. Buna göre Ziraat Bankası ve Vakıf Katılım Bankası'na işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis edildi. Peki bu karar piyasayı nasıl etkileyecek? Ekonomist Hikmet Baydar merak edilenleri milliyet.com.tr'ye cevapladı.
28.03.2024 Ekonomi
Cevdet Yılmaz: İstanbul'un geleceğine yatırım yapmak zorundayız
Cevdet Yılmaz: İstanbul'un geleceğine yatırım yapmak zorundayız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İstanbul'un bir 5 sene daha yatırımsız geçirmeye tahammülü yok. İstanbul'un geleceğine yatırım yapmak zorundayız" dedi.
28.03.2024 Gündem
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim
Bakan Özhaseki: Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim, evlerimizi dayanıklı hale getirelim." dedi.
27.03.2024 Gündem
Kırgızistan'dan vatandaşlarına 'gerekmedikçe Rusya'ya gitmeyin' tavsiyesi
Kırgızistan'dan vatandaşlarına 'gerekmedikçe Rusya'ya gitmeyin' tavsiyesi Moskova'daki terör saldırısı sonrası, Rusya'da özellikle de halkının çoğunluğu Müslüman Orta Asya ülkelerinden gelen işçilere yönelik göçmen karşıtı duyguların körüklendiği belirtiliyor.
27.03.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik'
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı. Bakan Ersoy, "13 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile ilk master plan lansmanımızı yaptık. Van'ın da Samsun'la birlikte bu alanda öncülük ettiğini görmekten büyük bir memnuniyet duydum. İl Turizm Master Planları yoğun bir sürecin sonunda şekilleniyor. Sonuç vermesi için titizlikle yürütülmesi gereken bir çalışma bu" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Yengesini baltayla öldüren sanık hakkında karar çıktı
Yengesini baltayla öldüren sanık hakkında karar çıktı Kayseri’de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Haberler
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Bakan Tekin: Dijital bağımlılık, obezite ile mücadele etmek için adımlar attık
Bakan Tekin: Dijital bağımlılık, obezite ile mücadele etmek için adımlar attık Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, arsa temini ve imar düzenlemeleri konusunda bazı belediyelerle problemler yaşadıklarını belirterek, “Eğitim-öğretim ve ilgili süreçleri merkezlerine alan yerel yöneticilerin seçilmesini arzu ediyorum” dedi.
26.03.2024 Eğitim
Bakan Uraloğlu: İşimiz daha iyi şartlarda hizmet edebilmek
Bakan Uraloğlu: İşimiz daha iyi şartlarda hizmet edebilmek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, "Bizim işimiz, size daha iyi şartlarda hizmet edebilmek. Dün yetenin bugün yetmez olması da normaldir. O anlamda biz de üzerimize düşeni inşallah beraberce yapacağız" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
'Tarihi eserlerimizi restore etmeye gayret ediyoruz'
'Tarihi eserlerimizi restore etmeye gayret ediyoruz' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Tarihi eserlerimizi restore etmeye gayret ediyoruz. Anadolu, bu açıdan bakıldığı zaman tarihi, kültürel ve doğal mirasıyla adeta bir cennet gibi. Hatta bizim bütün Anadolu'yu bir açık hava müzesi olarak ilan etsek bile haklı bir iş yapmış oluruz diye düşünüyoruz" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki, Sinop'a gidiyor
Bakan Özhaseki, Sinop'a gidiyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 27 Mart Çarşamba günü Sinop’a geliyor.
26.03.2024 Ekonomi
Seçim güvenliği için 594 bin personel görevli
Seçim güvenliği için 594 bin personel görevli İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde seçim güvenliğini sağlamak için toplam 594 bin personelin görevlendirildiğini açıkladı.
26.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş, kadınlarla birlikte halı dokudu! 'Büyüklerimiz için elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz'
Bakan Göktaş, kadınlarla birlikte halı dokudu! 'Büyüklerimiz için elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'ndeki atölyede kadınlarla birlikte halı dokudu.
25.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakanlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.