Bakım

Bakım

Son dakika bakım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bakım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bakım haber sayfamızda...

Bakım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.329 bakım haberi bulunmuştur.
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek?
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek? Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen kaza sonrası meydana gelen aksaklık 52 saati aşkın süredir giderilemedi. Sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.
24.04.2024 Gündem
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı  Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Gündem
Teleferik kazasında yeni görüntüler şoke etti! Durdurup 23 saniye sonra yeniden çalıştırdı
Teleferik kazasında yeni görüntüler şoke etti! Durdurup 23 saniye sonra yeniden çalıştırdı Antalya’da yaşanan teleferik kazası sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yolcuların uyarması üzerine teleferiği durduran tutuklu otomasyon amiri Serkan Yellice kaza yaşanınca sistemin acil durma moduna geçtiği görüldü. Kazada hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine binme anları da görüntülerde yer aldı.
23.04.2024 Gündem
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
24.04.2024 Haberler
Teleferik kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı
Teleferik kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı Antalya'da yaşanan teleferik kazası sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yolcuların uyarması üzerine teleferiği durduran tutuklu şüphelilerden otomasyon amiri Serkan Yellice'nin, 25 saniye sonra teleferiği tekrar çalıştırdığı, kaza yaşanınca da sistemin acil durma moduna geçtiği görüldü.
23.04.2024 Haberler
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen arıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
24.04.2024 Gündem
Nuri Alço'dan sevindiren haber! 'Terk etmedi sevdan beni'
Nuri Alço'dan sevindiren haber! 'Terk etmedi sevdan beni' Yeşilçam efsanelerinden Nuri Alço'dan haber var. Usta oyuncunun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından sevindiren gelişmeyi duyurdu.
23.04.2024 Cadde
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı Sabrin Jouda isimli Gazzeli kız bebek, annesinin İsrail bombardımanında öldürülmesinin ardından dünyaya yetim olarak geldi.
23.04.2024 Dünya
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz'
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' Konya’da lise 3'üncü sınıf öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. Aydın, olayın ardından tutuklanırken, 2 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A. yaşadığı dehşeti anlattı.
23.04.2024 Haberler
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz'
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' Konya’da lise 3'üncü sınıf öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. Aydın, olayın ardından tutuklanırken, 2 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A. yaşadığı dehşeti anlattı.
23.04.2024 Gündem
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde annesinin ölümü sonrası doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktor B.B.Ö.'yü yumruklayan Volkan Kuşçu, ikinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
'Koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayımız 10 bin 84’e ulaştı'
'Koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayımız 10 bin 84’e ulaştı' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayısının 10 bin 84’e ulaştığını açıkladı.
21.04.2024 Ekonomi
Giresun’da salep hasadı yapıldı
Giresun’da salep hasadı yapıldı Dünyanın en kaliteli tescilli fındığının üretildiği Giresun’da fındığa ek gelir olarak salep üretimi yaygınlaştırılıyor.
20.04.2024 Ekonomi
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor"
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor" Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat Odalarımızdan alınan bilgilere göre, bayram sonrasında örtü altı sebze ürünlerinde önemli fiyat düşüşleri görülüyor" dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Karma cilt kabusa dönüşmesin! Bakım yaparken en çok buna dikkat edin
Karma cilt kabusa dönüşmesin! Bakım yaparken en çok buna dikkat edin Karma bir cilde sahip olmak, nasıl bakım yapılacağı konusunda kafa karışıklığına neden olabilir. Öncelikle tüm kafa karışıklığını giderelim. Karma ciltlerde cilt dokusu iki tipte olabilir. Yüzünüzün geri kalanı kuruyken T bölgeniz aşırı yağlı olabilir. Bu tür ciltlerin bakımı zor olsa da, karma cildinize bakım yapmanın yolları haberimizde.
19.04.2024 Cilt Bakımı
Nuri Alço, Hacettepe'ye sevk edildi! Kalp pili takılacak
Nuri Alço, Hacettepe'ye sevk edildi! Kalp pili takılacak Türk sinemasının usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını açıkladı.
19.04.2024 Cadde
Evinin balkonunda bulduğu gergedan böceğine özel bakım
Evinin balkonunda bulduğu gergedan böceğine özel bakım Hatay’da evinin balkonunda bulduğu gergedan böceğini besleyen ve temizleyen Hüseyin Sert, hayvanı yeniden doğal hayat alanına bırakacak.
19.04.2024 Yaşam
Otomobil sahiplerini uyardı! Aracına fare girdi 8 bin liralık zarar oluştu
Otomobil sahiplerini uyardı! Aracına fare girdi 8 bin liralık zarar oluştu Antalya Gazipaşa'da bir otomobilin içerisine giren fare kabloları yiyerek araca 8 bin liralık zarar verdi. Yaşadığı olay karşısında şaşkına dönen araç sahibi uyardı. İşte detaylar...
18.04.2024 Gündem
Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan müjdeli haber geldi
Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan müjdeli haber geldi Eskişehir'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu. Gelen son dakika bilgilerine göre, ünlü ismin eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından müjdeli haberi verdi.
19.04.2024 Cadde
Teleferik faciasının ardından 36 kabin yere indirildi
Teleferik faciasının ardından 36 kabin yere indirildi Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin yere indirildi.
18.04.2024 Gündem
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Kuşçu aynı hekimi aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İşte haberin ayrıntıları...
17.04.2024 Gündem
Feci olay! Yediği elma 14 yaşındaki çocuğun sonu oldu
Feci olay! Yediği elma 14 yaşındaki çocuğun sonu oldu Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, yediği elmanın nefes borusunu tıkadığı Mahmut İçim (14) hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
25 bin TL’lik saç bakımı yaptırıp elini kollunu sallayarak gitti
25 bin TL’lik saç bakımı yaptırıp elini kollunu sallayarak gitti Denizli’de sosyal medya üzerinden fiyat ve randevu alarak gittiği güzellik merkezinde 7 saatlik işlem yaptıran kadın, 25 bin liralık hesabı ödemek için para çekme bahanesiyle ticari taksiye binerek ayrıldı. Çantasını da bırakıp giden ve bir daha dönmeyen kadının, aynı yöntemle başka işletmelerde de bakım yaptırdığı ortaya çıktı.
17.04.2024 Haberler
7 saat bakım yaptırdı, üstüne bir de yemek yedi! 25 bin TL’yi ödemeden kaçtı
7 saat bakım yaptırdı, üstüne bir de yemek yedi! 25 bin TL’yi ödemeden kaçtı Denizli’de sosyal medya üzerinden fiyat ve randevu alarak gittiği güzellik merkezinde 7 saatlik işlem yaptıran kadın, 25 bin liralık hesabı ödemek için para çekme bahanesiyle ticari taksiye binerek ayrıldı. Çantasını da bırakıp giden ve bir daha dönmeyen kadınla ilgili şoke eden detay ortaya çıktı.
17.04.2024 Gündem
'Mucize ürün' deniyorsa almayın! Saçları sırma gibi uzatan karışım açığa çıktı
'Mucize ürün' deniyorsa almayın! Saçları sırma gibi uzatan karışım açığa çıktı Bir uzman, bazı insanların mucizevi olduğunu düşündüğü birkaç saç uzatma tüyosunu çürüttü. Umut verici nitelikleriyle bilinen popüler bir yağ da dahil olmak üzere büyük fark yaratan üç yararlı ipucu paylaştı.
16.04.2024 Saç Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Bakım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.