Bal

Bal

Son dakika Bal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bal haber sayfamızda...

Bal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.879 bal haberi bulunmuştur.
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu!  'Baş döndüren' ödül oyunu
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! 'Baş döndüren' ödül oyunu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Ödül oyununda yarışmacıların başı döndü. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
29.03.2024 Cadde
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro!
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro! Bir arada olmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşatan Ramazan sofraları için Ramazan ayı boyunca sürecek tatlı bir telaş başlıyor! Bal, pastırma, peynir gibi iftariyeliklerden bakliyatlara, meyve-sebzelerden et - balık çeşitlerine ve kolayca hazırlanabilen tatlılara kadar iftar ve sahurda gönül rahatlığıyla besleyici ve lezzetli sofralar kurabileceğiniz her çeşit ürün, güvenilir alışverişin adresi Metro’da sizleri bekliyor. Düzenli analiz ve denetimlerden geçirilen Metro Usulü ürünler, Ramazan sofralarına hem lezzet hem de kalite ve güven katıyor.
28.03.2024 Advertorial
Kıvrandıran mide ülserine doğal reçete! Ya zeytinyağında bekletin ya da balla yiyin
Kıvrandıran mide ülserine doğal reçete! Ya zeytinyağında bekletin ya da balla yiyin Mide yarası yani ülser pek çok kişinin kabusu haline gelmiş durumda. Yemek yeme zevkini eziyete döndüren bu rahatsızlığa karşı ise ilaç tedavisinin yanında doğal ürünlerden de faydalanılabilir. Midede yanma, ekşime ve ağrı şikayeti olanlar için uzmanı reçeteyi açıkladı.
27.03.2024 Genel Sağlık
“Vatandaş sırf ucuz diye aldıkları ürünlerle sağlıklarının kötü etkilenmesine müsaade etmesin”
“Vatandaş sırf ucuz diye aldıkları ürünlerle sağlıklarının kötü etkilenmesine müsaade etmesin” Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Doğrusu aç karnına yemekmiş! 1 kaşık bal vücudu yenilemeye yetiyor
Doğrusu aç karnına yemekmiş! 1 kaşık bal vücudu yenilemeye yetiyor Geçmişten günümüze birçok sağlık problemine karşı şifalı olmasıyla bilinen bal, bazı durumlarda ilaçlar kadar etkili olabiliyor. Ancak tüketilen zaman oldukça önemliymiş. İşte aç karnına tüketilen balın vücuda etkileri.
22.03.2024 Genel Sağlık
Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler bugün yapılacak
Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler bugün yapılacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, pamuk üretiminde mazot ve gübre desteği ödemelerinin bugün yapılacağını söyledi.
22.03.2024 Ekonomi
Feci ölümden yarım saat önce paylaştı! 'Beni evlatlarımdan başkası affetmesin'
Feci ölümden yarım saat önce paylaştı! 'Beni evlatlarımdan başkası affetmesin' Ankara’da Metin Çelik, sosyal medya hesabından “Beni evlatlarımdan başkası affetmesin” şeklinde paylaşımda bulunduktan yarım saat sonra belediye otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
22.03.2024 Haberler
Feci ölümden yarım saat önce paylaştı! 'Beni evlatlarımdan başkası affetmesin'
Feci ölümden yarım saat önce paylaştı! 'Beni evlatlarımdan başkası affetmesin' Ankara’da Metin Çelik, sosyal medya hesabından “Beni evlatlarımdan başkası affetmesin” şeklinde paylaşımda bulunduktan yarım saat sonra belediye otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
22.03.2024 Gündem
Ankara'da kaza sonucu hayatını kaybeden Metin Çelik'in sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı
Ankara'da kaza sonucu hayatını kaybeden Metin Çelik'in sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı Yerel sanatçı Metin Çelik, sosyal medya hesabından “Beni evlatlarımdan başkası affetmesin” şeklinde paylaşımda bulunduktan yarım saat sonra belediye otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
22.03.2024 Gündem
'Beni evlatlarımdan başkası affetmesin' diye paylaşım yaptı! Yarım saat sonra korkunç olay
'Beni evlatlarımdan başkası affetmesin' diye paylaşım yaptı! Yarım saat sonra korkunç olay Ankara'da, akıcı trafikte yolun karşısına geçmek isteyen yerel sanatçı Metin Çelik (50), belediye otobüsünün çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Çelik'in, ölmeden yaklaşık yarım saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da partisinin 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki mitinginde konuşma yapıyor.
20.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Isparta'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız. Bunun dışındaki palavralara sakın ha kanmayın.' dedi.
20.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bursa'da Rumeli ve Balkan Türkleri ile iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Fidan, "Türkiye'yi hasım gibi görenlere şunu çok açık bir şekilde söylüyoruz. Sizin stratejik vizyonsuzluğunuzun vebalini bölge ülkeleri olarak artık biz çekmeyeceğiz” dedi.
17.03.2024 Gündem
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor'
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bir dizi ziyaret için Bursa'ya geldi. İlk olarak Bal-Göç'ü ziyaret eden Fidan, ardından Mudanya'ya giderek sahilde vatandaşlarla sohbet etti.
17.03.2024 Gündem
Bakan Fidan duyurdu! 'Iraklı mevkidaşlarımızdan söz aldık'
Bakan Fidan duyurdu! 'Iraklı mevkidaşlarımızdan söz aldık' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Iraklı mevkidaşlarımızdan bizimle hareket edeceklerine dair söz aldık" açıklamasında bulundu.
17.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'a Bursa'da yoğun ilgi
Bakan Fidan'a Bursa'da yoğun ilgi Bursa'ya bir dizi ziyaretlerde bulunmak için gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mudanya sahilinde adım atmakta güçlük çekti. Fidan, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyenleri de kırmadı.
17.03.2024 Gündem
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Organik bal üreticilerine kovan desteği
Organik bal üreticilerine kovan desteği Batman'ın Sason ilçesinde arıcılığın geliştirilmesi ve organik bal üretiminin arttırılması eylem planı dahilinde 306 arıcıya yüzde 75 hibeli 2 bin polen tuzaklı fenni kovan dağıtıldı.
13.03.2024 Ekonomi
Sahte gıdalara karşı caydırıcı ceza uyarısı
Sahte gıdalara karşı caydırıcı ceza uyarısı Ramazan ayı öncesi Bayrampaşa'da 5 milyon lira değerinde sahte tereyağı ele geçirilirken, Gıda Yüksek Mühendisi Öğretim Görevlisi Eda Şensu Demir, denetimlerin artırılması gerektiğini belirterek, "Daha anlık denetim yapılması ya da caydırıcı cezalar olması lazım" dedi. Demir, ayrıca sahte tereyağının tüketiciyi aldattığını, üretim sırasında farklı toksik maddelerin gıdanın içerisine girebileceğini bunun da insan sağlığına zararlı olduğunu söyledi.
9.03.2024 Ekonomi
Ramazan öncesi gıda denetimi! 'Piyasa fiyatının çok altında buldukları üründen şüphelensinler'
Ramazan öncesi gıda denetimi! 'Piyasa fiyatının çok altında buldukları üründen şüphelensinler' Eyüpsultan'da Ramazan ayı öncesi gıda satışı yapılan işletmelere yönelik denetimler yapıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan denetim sırasında hijyen kurallarına uymayan bir fırına 70 bin lira para cezası kesildi.
8.03.2024 Gündem
'Kadın yönetici oranının sayısını yüzde 150'ye yakın artırdık'
'Kadın yönetici oranının sayısını yüzde 150'ye yakın artırdık' 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Artistanbul Feshane'de düzenlenen etkinliğine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kadın yönetici oranı sayısını yüzde 150'ye yakın artırdıklarını söyledi.
8.03.2024 Gündem
Mağaradan çıkan günlük bilinenleri altüst etti! 'Piramitleri köleler değil, işçiler yaptı'
Mağaradan çıkan günlük bilinenleri altüst etti! 'Piramitleri köleler değil, işçiler yaptı' Uzaylılar, Masonlar ve unutulmuş bir teknoloji kullanan gizemli medeniyet... Mısır Piramitleri, kimler tarafından inşa edildiğine dair komplo teorileriyle çevrili bir tarihe sahipti. Ancak 4 bin 500 yıl önce bir işçinin tuttuğu günlük, piramitler hakkında tüm bilinenleri altüst etti. Peki, bu parşömenlerde neler anlatılıyordu?
7.03.2024 Yaşam
‘52 yıllık işim beni bile kandırırlar’
‘52 yıllık işim beni bile kandırırlar’ Zeytinyağı, tereyağı, bal derken şimdi de peynir, sucuk, sirkede sahtecilik yapıldı. Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birlik Başkanı Ziya Şahin ‘52 yıldır işin içindeyim beni bile kandırırlar’ diye uyarıyor.
4.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.