Balıklama

Balıklama

Son dakika balıklama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan balıklama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan balıklama haber sayfamızda...

Balıklama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 417 balıklama haberi bulunmuştur.
Akşener'den kaçak ve sığınmacı açıklaması: Minyatür Suriyeler kurmasına izin vermeyeceğiz
Akşener'den kaçak ve sığınmacı açıklaması: Minyatür Suriyeler kurmasına izin vermeyeceğiz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Biz İYİ Parti olarak yetkiyi devraldığımız şehirlerimizde kaçak ve sığınmacıların, şehirlerimizde gettolar oluşturup kurdukları işletmelerle, sadece birbirlerine hizmet ettikleri etnik yaşam adacıkları, minyatür Suriyeler kurmalarına asla izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.
24.02.2024 Gündem
Alp Ustaoğlu yazdı: Teniste artık değişim şart!
Alp Ustaoğlu yazdı: Teniste artık değişim şart! Dünyanın en önemli bireysel sporu olan tenis 100 yılı aşkın süredir aynı kurallar ve format ile oynanıyor. Dolayısıyla bir süredir değişim gerekir mi sorusunun cevabını arıyor. Ancak genel tabloya baktığımızda bazı şeylerin artık farklılaşması gerektiğini görüyoruz.
17.12.2023 Tenis
Murat Sancak'tan Yusuf Sarı açıklaması! Beşiktaş iddialarına yanıt
Murat Sancak'tan Yusuf Sarı açıklaması! Beşiktaş iddialarına yanıt Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, gündemde yer alan iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Sancak, Yusuf Sarı hakkında da açıklama yaptı. İşte detaylar...
11.12.2023 Adana Demirspor
Zerin Kılınç'ın ölümünde flaş gelişme!  Beraat kararına itiraz edildi
Zerin Kılınç'ın ölümünde flaş gelişme! Beraat kararına itiraz edildi Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve aile avukatı Zerin Kılınç'ın ölümüne ilişkin soruşturmada tutuklu yargılanırken beraat eden sevgilisi Yılmaz Sazak hakkındaki mahkeme kararına itiraz etti.
14.08.2023 Gündem
2 metreye dikkat çekerek uyardı! 'Serinlerken sağlığınızdan olmayın'
2 metreye dikkat çekerek uyardı! 'Serinlerken sağlığınızdan olmayın' Yaz mevsimi ile birlikte birçok kişi denizlere akın ediyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sebebiyle sahil kenarları her geçen gün daha da kalabalıklaşıyor ve onlarca kişi çareyi serin sularda arıyor. Ortopedi uzmanları ise sığ sulara dikkat çekerek serinlemek isteyenleri olumsuz durumlara sebebiyet verecek davranışlar konusunda uyarıyor.
28.07.2023 Genel Sağlık
Yağmurlu havada bisikletinin hazin sonu kamerada
Yağmurlu havada bisikletinin hazin sonu kamerada Bursa’nın İnegöl ilçesinde şiddetli yağmurun etkisiyle sokak ve caddeler göle döndü. Bisikletiyle yolda ilerlemeye çalışan bir vatandaş ise derinliğini kestiremedi suya battı. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı.
18.06.2023 Haberler
Çek çekin içine atladı, yinede polisten kaçamadı... O anlar kamerada
Çek çekin içine atladı, yinede polisten kaçamadı... O anlar kamerada İzmir'in Bornova ilçesinde polisin kovaladığı hırsızlık şüphelisi, yolda ilerleyen çek çekin içine balıklama atladı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, şüpheli ekiplerce yakalandı.
30.05.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara hitabında yarını işaret ederek, 'Bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız. Biz bir ve beraber oldukça Allah'ın izniyle koalisyon masasını da yıkıp geçeriz, terör ve tefeci tezgahını da ezip geçeriz.' dedi.
13.05.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara hitabında yarını işaret ederek, 'Bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız. Biz bir ve beraber oldukça Allah'ın izniyle koalisyon masasını da yıkıp geçeriz, terör ve tefeci tezgahını da ezip geçeriz.' dedi.
13.05.2023 Gündem
Semih Saygıner'i 'Mr. Magic' yapan sır!
Semih Saygıner'i 'Mr. Magic' yapan sır! Dünya “Mr. Magic” der ya Semih’e… Zekası, icat ettiği 42 özel vuruşu, fantastik sayıları ve şampiyonluklarını boca ettiği o sihir kazanını dibine tutturmayan, Saygıner’in çelik bileğidir aslında. Doğuştan mıdır, çalışmaktan mı gelişmiştir bilemem ama büyüsü bileğinden başlar Semih Saygıner’in...
6.03.2023 Diğer
'Camdaki Kız'da davetsiz misafir! Sedat'ı gören Hayri donakaldı
'Camdaki Kız'da davetsiz misafir! Sedat'ı gören Hayri donakaldı Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız', tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 67. bölüm fragmanı ve 66’ıncı bölüm özeti...
27.01.2023 Cadde
Kamyon şoförü kovaladı, hırsız araç camından balıklama atlayarak kaçtı
Kamyon şoförü kovaladı, hırsız araç camından balıklama atlayarak kaçtı Esenyurt’ta bir kamyon şoförü, arkadaşının park halindeki aracının hırsızlar tarafından çalındığını görünce aracından inerek şahısları kovalamaya başladı. Neye uğradığını şaşıran şahıs, geldiği aracın camından balıklama atlayarak kaçtı. Araç sahibi Mustafa Kayan, “Kapıyı ben o kadar kolay açamıyorum” derken, yaşanan o trajikomik hırsızlık anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
25.11.2022 Haberler
Motosikletini çalmaya çalışan şüpheliyi yakalamak için adeta uçtu
Motosikletini çalmaya çalışan şüpheliyi yakalamak için adeta uçtu Antalya’da motosikletine çalınma girişiminde bulunulduğunu fark eden vatandaş, hırsızlık şüphelisini yakalamak için adeta uçtu. Şüphelinin ani refleks gösterip kaçmasıyla vatandaş yere düşerken, elinde de şüpheliye ait terlik kaldı. Hırsızlık şüphelisine seslenen vatandaş, “Bayrağa dua etsin, yoksa yakalamıştım. İyi niyetle gelirse bir daha uçmam, terliğini geri veririm” dedi.
1.09.2022 Haberler
Denize balıklama atladı, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor
Denize balıklama atladı, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor Kocaeli'nin Darıca ilçesinden arkadaşlarıyla Yalova'ya yüzmeye giden fabrika işçisi Hakan Koçak (24), denize balıklama atlayınca dibe çakıldı. Omurgası kırılan Koçak, yoğun bakımda 51 gündür yaşam mücadelesi veriyor.
8.08.2022 Gündem
CHP'ye geçtiği iddia edilen Muhtar Hanife Çakmak: Rozet takacaklarını söylemediler
CHP'ye geçtiği iddia edilen Muhtar Hanife Çakmak: Rozet takacaklarını söylemediler Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçtiği iddia edilen Bünyan Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Hanife Çakmak; "Bizi yemeğe götürdüler, rozet takacaklarını söylemediler. CHP'li değilim, hiç olmadım" dedi.
7.08.2022 Gündem
Sıcaktan bunalan kepçe operatöründen ilginç serinleme yöntemi
Sıcaktan bunalan kepçe operatöründen ilginç serinleme yöntemi Yalova’da sıcaktan bunalan iş makinası operatörü serinlemek için kullandığı kepçenin ucuna çıkarak kendisini denize bıraktı.
30.07.2022 Yaşam
Yüzerken dikkat edilmesi gerekenler
Yüzerken dikkat edilmesi gerekenler Havaların ısınması ve okulların tatil olmasıyla birlikte serinlemek için deniz ve havuzlara gidenlerin sayısı oldukça arttı. "Yüzme tüm vücudu çalıştıran bir spordur. Kas ve iskelet sistemini çalıştırmasının yanında, vücudumuzda pek çok sistemin de düzgün çalışmasını sağlar. Özellikle omurga problemlerinde sırt üstü yüzme, tüm omurga çevresi kasların kuvvetlenmesini ve böylece duruşun düzelmesini yani doğru postürün oluşmasını kolaylaştırmaktadır." diyen Uzman Fizyoterapist Leyla Altıntaş yüzmenin faydaları hakkında bilgi verdi, yüzerken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı.
28.07.2022 Genel Sağlık
Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti!
Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti! Yoğun sezonun ardından havaların da ısınmasıyla birlikte magazin dünyasının tanınmış simaları, tatil için harekete geçti. Bodrum ve Çeşme'yi tercih eden ünlü isimler, sahillerde objektiflere yansıdı. Kimi ailesiyle güzel havanın tadını çıkarırken; kimi çocuklarıyla vakit geçirdi. İşte Çeşme ve Bodrum'dan objektiflere yansıyan renkli görüntüler...
27.07.2022 Cadde
Şimdiki zamanın hikayesi
Şimdiki zamanın hikayesi BÜNYAMİN AYGÜN - Futbolun güzel yüzü Savaşın korkunç yüzüyle yüzleşen Ukraynalılar bir yandan da hayatlarına devam ediyor...
24.07.2022 Kültür Sanat
Ekin Uzunlar'ın sahnesi bitti, kıyafetiyle havuza daldı
Ekin Uzunlar'ın sahnesi bitti, kıyafetiyle havuza daldı Geçtiğimiz gün bir düğüne katılan Ekin Uzunlar, düğün sahibine verdiği sözü tutarak, sahne sonunda havuza atladı. Ünlü şarkıcı, davetlilerin bir anda neye uğradığını şaşırdığı olayın sebebini anlattı.
19.07.2022 Cadde
Hazal Filiz Küçükköse tatil sezonunu açtı! Fit görüntüsü dikkat çekti
Hazal Filiz Küçükköse tatil sezonunu açtı! Fit görüntüsü dikkat çekti Oynadığı birçok projede adından söz ettiren başarılı oyuncu Hazal Filiz Küçükköse tatil sezonunu önceki gün Bodrum'da açtı. Güzel oyuncu sıcağa daha fazla dayanamayıp kendini serin sularına bıraktı. Küçükköse, fit görüntüsü ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bıraktı.
8.07.2022 Cadde
Fedon ve oğlundan yeni kare! Bir örnek kıyafetleri dikkat çekti
Fedon ve oğlundan yeni kare! Bir örnek kıyafetleri dikkat çekti Taverna müziğinin sevilen isimlerinden biri olan ve yaşamını Bodrum'da sürdüren Fedon Kalyoncu, geçtiğimiz aylarda deniz sezonunu açmıştı. Şimdilerde tatilin tadını çıkaran ünlü şarkıcı, oğlu Theo ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Bir örnek giyinen baba-oğulun benzerliği görenleri şaşırttı.
8.07.2022 Cadde
Şimdiki zamanın hikayesi
Şimdiki zamanın hikayesi BÜNYAMİN AYGÜN Her mevsim tek rota Hem gezmek hem de doğanın keyfine varmak için yeşil ve mavinin bin bir tonunu barındıran Muradiye Şelalesi, özellikle yaz aylarında serinlemek ve doğayla baş başa kalmak isteyenler için eşsiz bir fırsat...
5.06.2022 Kültür Sanat
Antalya'da şok görüntüler! 25 metreden atladı
Antalya'da şok görüntüler! 25 metreden atladı Antalya’da 25 metre yüksekliğindeki falezlerde arkalarına dünyaca ünlü sahili alan gençler fotoğraf çekinme yarışına girdi. Uçurum kenarına kadar gelen gençler tehlikeye aldırış etmeden birbirlerinin fotoğrafını çekerken, bir başka olayda ise bir genç falezlerin tepesinden adeta ölümüne denize atladı.
2.05.2022 Haberler
Antalya’da ölüme meydan okuyan bayram pozları
Antalya’da ölüme meydan okuyan bayram pozları Antalya’da 25 metre yüksekliğindeki falezlerde arkalarına dünyaca ünlü sahili alan gençler fotoğraf çekinme yarışına girdi. Uçurum kenarına kadar gelen gençler tehlikeye aldırış etmeden birbirlerinin fotoğrafını çekerken, bir başka olayda ise bir genç falezlerin tepesinden adeta ölümüne denize atladı.
2.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balıklama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.