Balon

Balon

Son dakika balon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan balon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan balon haber sayfamızda...

Balon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.822 balon haberi bulunmuştur.
Üsküdar'da 23 Nisan coşkusu! Ceza ve Zeynep Bastık sahne aldı
Üsküdar'da 23 Nisan coşkusu! Ceza ve Zeynep Bastık sahne aldı Üsküdar'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Farklı ülkelerden gelen halk dansları toplulukarı çocuk bayramında buluştu. Gün boyu devam eden etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eşi Dilek Kaya İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş da katıldı.
23.04.2024 Gündem
200 milyar dolar uçtu, Nvidia bir balon mu?
200 milyar dolar uçtu, Nvidia bir balon mu? Yapay zekanın tüm dünyada hızlı yükselişiyle birlikte bu alanın en iddialı oyunsucu olan Nvidia’nın tırmanışı, geçen cuma büyük darbe yedi.
21.04.2024 Ekonomi
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmedi.
19.04.2024 Haberler
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmedi.
19.04.2024 Gündem
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım'
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım' Son olarak 'Tales of the Walking Dead' adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Olivia Munn, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kanser tedavisinin bir parçası olarak memelerini aldırmak zorunda kalan Munn, geçirdiği ameliyatlardan sonra kendini gördüğünde yaşadıklarını paylaştı.
18.04.2024 Cadde
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın sanatla buluştuğu AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.
17.04.2024 Gündem
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
9 günlükken teşhis kondu! Mihra bebek için 'ikinci bayram'
9 günlükken teşhis kondu! Mihra bebek için 'ikinci bayram' İzmir’de 9 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konulan Mihra Helin Yenigün'ün valilik onaylı bağış kampanyası tamamlandı. Gen tedavisi için 1 milyon 819 bin 500 dolar toplandı. Destek veren gönüller Mihra Helin için gökyüzüne 200 adet pembe balon bıraktı.
15.04.2024 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni, Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı.
13.04.2024 Gündem
İklim krizi çocuklara nasıl anlatılır?
İklim krizi çocuklara nasıl anlatılır? İklim krizinden en çok etkilenecek grup çocuklar. UNICEF Türkiye de ebeveynler için, çocuklarının iklim değişikliğini keşfedip farkındalıklarının artmasına ve bu alanda mücadele etmenin yollarını bulmalarına yardımcı olacak ipuçlarını derledi.
11.04.2024 Gündem
Halka arza geri sayımda gözü yabancı ‘zincir’de
Halka arza geri sayımda gözü yabancı ‘zincir’de Turizmden havacılığa, yeme - içmeden tekstile 65 markası bulunan Dorak Holding, yatırımlara hız vermeye hazırlanıyor. Bir basın buluşması düzenleyen Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, mayıs - haziran ayları arasında halk arz planladıklarını da kaydetti.
9.04.2024 Ekonomi
Fatih'te balonun peşinden koşan oğlunu otomobilin altında kalmaktan son anda kurtardı
Fatih'te balonun peşinden koşan oğlunu otomobilin altında kalmaktan son anda kurtardı Fatih'te Serhat Acet, oyun oynadığı balonun peşinden caddeye koşan oğlunu ezilmekten son anda kurtardı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı
6.04.2024 Haberler
Balon balığı 27 can aldı
Balon balığı 27 can aldı Akdeniz sahillerini istila eden balon balıkları, hem denizde yüzenleri tehdit ediyor hem de tüketilmeleri halinde ölüme sebebiyet veriyor.
5.04.2024 Dünya
Şırnak Valiliği duyurdu! 15 günlük eylem yasağı
Şırnak Valiliği duyurdu! 15 günlük eylem yasağı Şırnak Valiliği, bugün geçerli olmak üzere kent genelinde açık alanlarda toplanma, yürüyüş ve basın açıklaması gibi eylemlerin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
3.04.2024 Gündem
AK Parti'li Yalçın CNN Türk'te: İBB Başkanı'nın icraatı yok, İstanbul onun için araç
AK Parti'li Yalçın CNN Türk'te: İBB Başkanı'nın icraatı yok, İstanbul onun için araç AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin son 3 gün stratejisi ne? Hasan Basri Yalçın CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı...
28.03.2024 Gündem
Yürek yakan acı! Dede ve 15 aylık torunu aynı gün vefat etti
Yürek yakan acı! Dede ve 15 aylık torunu aynı gün vefat etti Manisa'da 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
27.03.2024 Gündem
Sıcaklık arttı plankton çoğaldı
Sıcaklık arttı plankton çoğaldı Milliyet’in sık sık gündeme getirdiği Marmara Denizi’ndeki korkutucu değişim sürüyor.
17.03.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek! Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nde su sıcaklığının uzun yıllar ortalamasına göre 3 derece daha yüksek olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Haberler
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek! Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nde su sıcaklığının uzun yıllar ortalamasına göre 3 derece daha yüksek olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı açıkladı: Balon balığı avcılığı desteğinde yüzde 400 artış
Bakan Yumaklı açıkladı: Balon balığı avcılığı desteğinde yüzde 400 artış Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, benekli balon balığında destekleme fiyatının yüzde 100 artırılarak 12,5 TL'den 25 TL'ye, diğer balon balığı türlerinde de yüzde 400 artırılarak 2,5 TL'den 10 TL'ye çıkarıldığını belirtti. Yumaklı, "Sucul biyoçeşitliliğimizin ve su ürünleri kaynaklarımızın korunması amacıyla istilacı türlere karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" dedi.
12.03.2024 Ekonomi
'Faiz indirimi için haziran sonrası beklenmeli'
'Faiz indirimi için haziran sonrası beklenmeli' JP Morgan Chase CEO'su Jamie Dimon, ABD Merkez Bankası'nı (Fed) faiz oranlarını düşürmeden önce haziran sonrasına kadar beklemeye çağırdı ve Fed'in enflasyonla mücadele kredibilitesini güçlendirmesi gerektiğini savundu.
12.03.2024 Uzmanpara
Balon balığını avlayan balıkçılara tane başı destek ödemesi Resmi Gazete'de
Balon balığını avlayan balıkçılara tane başı destek ödemesi Resmi Gazete'de Balon Balığı Avcılığının Desteklenmesi Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre balon balığını avlayan balıkçılara tane başı 25 TL, diğer türlerini avlayanlara da 10 TL destek ödemesi yapılacak.
11.03.2024 Gündem
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
Balon gibi şişen göz altı torbalarından kalıcı olarak kurtarıyor! Asıl nedeni şekermiş
Balon gibi şişen göz altı torbalarından kalıcı olarak kurtarıyor! Asıl nedeni şekermiş Göz altı torbaları birçok farklı nedenden dolayı belirginleşebilir. Oluşan morluklar, şişkinlikler pek çok kişiyi rahatsız eden bir durum. Öyle ki bu sorunu iyileştirmenin etkili yolları merak ediliyor. Dr. Eric Berg göz altı torbalarından kalıcı olarak kurtulmanın yollarını anlattı.
9.03.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Balon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.