SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Barınakları ısıtma zamanı

Sokak hayvanlarının sessiz çığlıklarına el uzatan barınakları ısıtmak için Dorock XL'a gelin... Barınakları müzikle ısıtın

|

Özellikle soğuk kış gecelerinde gidecek bir evinizin olmadığını düşünün... Hiç kimse varlığınızı bile fark etmiyor ya da daha kötüsü Üstelik hiç paranız yok, karnınız aç ve karşılaştığınız insanlar size kötü davranıyor... Nasıl hissedersiniz?

İşte sokak hayvanları her gün böyle hissediyor.

Barınaklar bunun için var.

İşte barınaklar sokakta kalan hayvanlarına ve sessiz çığlıklarına bir el uzatmak için var. Fakat bu barınakların da sizin yardımınıza ihtiyacı var. Bu sebeple Dorock XL, 20 Aralık çarşamba gecesi ‘Barınakları Müzikle Isıtalım’ projesini hayata geçiriyor. Bu projede ‘’ben de varım’’ diyen ünlü sanatçılarımız Zerrin Özer, Ali Güven ve Şükriye Tutkun barınaklardaki ‘can’lar için sahne alıyor.

Önümüz kış… Barınaklarda kış çok daha sert geçer…

O barınaklardan biri de Tekirdağ Muratlı yolunda… Adı; Melek Gönüllüler Köpek Barınağı…

Melek Gönüllüler Köpek Barınağı’nda hasta, sakat ve engelli köpeklere kendini gönüllü olarak adayan Reyhan Avcı Karagözler, tam 450 cana, can oluyor…

Bir kişinin, 450 cana yetişebilmesi çok da mümkün değil. Bu yüzden çok daha fazla hayvan dostunun desteğine ihtiyaç var…

Dorock XL da daha fazla cana destek olabilmek için ‘Barınakları Müzikle Isıtalım’ projesini hayata geçiriyor. 20 Aralık çarşamba gecesi, bu anlamlı projede ‘’ben de varım’’ diyen ünlü sanatçılarımız Zerrin Özer, Ali Güven ve Şükriye Tutkun barınaklardaki canlar için sahne alıyor.

Barınaklardaki canlar için ben de varım diyen herkes, 20 Aralık Çarşamba akşamı Dorock XL’daki geceye katılarak destek olabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.