Barselona

Barselona

Son dakika barselona haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan barselona gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan barselona haber sayfamızda...

Barselona

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.023 barselona haberi bulunmuştur.
Kapsülde uçak hızında yolculuk: Avrupa'nın en uzun hyperloop deneme tüpü Hollanda'da açıldı
Kapsülde uçak hızında yolculuk: Avrupa'nın en uzun hyperloop deneme tüpü Hollanda'da açıldı 2050 yılına kadar Avrupa'yı baştan başa kat edecek 10 bin kilometrelik bir hyperloop tüp ağı kurulması hedefleniyor.
28.03.2024 Dünya
141 yıldır çözülemeyen gizem! Milyonlarca kişi görmek için akın ediyor
141 yıldır çözülemeyen gizem! Milyonlarca kişi görmek için akın ediyor  Dünyanın sayılı eserleri arasında gösterilen ve mimar Antoni Gaudi'nin şaheseri olarak görülen ‘La Sagrada Familia’da sona yaklaşılıyor. Dünyanın en iyi mimarlarının üzerinde çalıştığı bazilikanın 2026 yılında vinçsiz olarak görüleceği değerlendiriliyor.
25.03.2024 Emlak
Mahkemeden Dani Alves için karar! 1 milyon euro kefaletle serbest kaldı
Mahkemeden Dani Alves için karar! 1 milyon euro kefaletle serbest kaldı Brezilyalı futbolcu, bir milyon euro ödemesi ve bir dizi koşulun yerine getirilmesi halinde tutuklu yargılanmaktan kurtulabilecek.
20.03.2024 Dünyadan Futbol
‘Konuşan Resimler’ İspanya’ya konuk
‘Konuşan Resimler’ İspanya’ya konuk Ebru Ceylan’ın “Konuşan Resimler” sergisi, 19 Nisan’da Barselona’da sanatseverlerle buluşacak.
16.03.2024 Kültür Sanat
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi 1954 yılından günümüze kadar uzanan ve 9 yıldır Gillette iş birliğiyle gerçekleşen Gilette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için halk oylaması başladı.
12.03.2024 Skorer
Dani Alves için intihar iddiası! Kardeşi açıklama yaptı
Dani Alves için intihar iddiası! Kardeşi açıklama yaptı Cezaevinde bulunan dünyaca ünlü eski yıldız futbolcu Dani Alves'in intihar ettiği iddia edildi. Konuyla ilgili kardeşi açıklama yaptı.
10.03.2024 Futbol
Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca'ya Barselona tatili hediye etti!
Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca'ya Barselona tatili hediye etti! Geçtiğimiz Ekim ayında uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen Can Yapıcıoğlu ile süpriz bir şekilde nikah masasına oturan şarkıcı Işın Karaca, 7 Mart'ta 51'inci yaşına girdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isim, eşinin doğum günü için kendisine Barselona tatili hediye ettiğini söyleyerek; birlikte çekilen karelerini yayınladı.
9.03.2024 Cadde
Messi'nin peçeteye imzalanan ilk FC Barcelona sözleşmesi açık artırmada
Messi'nin peçeteye imzalanan ilk FC Barcelona sözleşmesi açık artırmada Lionel Messi'nin 13 yaşındayken FC Barcelona'ya kiralanacağına dair yapılan ilk sözleşme 2000 yılında kağıt peçete üzerinde imzalanmıştı.
7.03.2024 Dünya
Cem Bölükbaşı Nisan'da Barcelona'da boy gösterecek
Cem Bölükbaşı Nisan'da Barcelona'da boy gösterecek Formula 2 ve Super Formula serilerindeki temsilcimiz Cem Bölükbaşı, Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda (ELMS) mücadele edecek.
5.03.2024 Motor Sporları
Türkiye’nin dijital geleceğine yatırım
Türkiye’nin dijital geleceğine yatırım Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü.
2.03.2024 Ekonomi
“Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır”
“Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır” Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
‘Karagöz ve Hacivat’ 5G ile sanal perdede
‘Karagöz ve Hacivat’ 5G ile sanal perdede Türk Telekom, Barcelona’da düzenlenen GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde geleneksel Türk gölge tiyatrosunu yüksek teknolojiyle dünyaya tanıttı.
1.03.2024 Ekonomi
Hedef 5G’ye daha yerli geçebilmek
Hedef 5G’ye daha yerli geçebilmek Teknolojide dışa bağımlılığı azaltmanın öncelikleri olduğunu belirten Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Yerlilik oranı artsın, endüstriler ve paydaşlar hazırlıklarını tamamlasın, daha sonra 5G’ye en hazır şekilde geçiş yapalım” dedi.
28.02.2024 Ekonomi
Global arenada ‘tekno ihracat’
Global arenada ‘tekno ihracat’ Türk Telekom iştiraki Argela, Barselona’da Azercell’e yenilikçi ürünlerinin satışını gerçekleştirdi. CEO Önal, Türkiye’yi teknoloji üreten ve ihraç eden bir ülke olarak konumlandırmak için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği Turkcell, gelecek nesil teknolojileri ülkemize kazandırma konusundaki öncülüğünü sürdürme hedefi kapsamında, uydular üzerinden mobil servisler sunmayı amaçlayan Lynk ile iş birliği anlaşması imzaladı. Barselona’da düzenlenen dünyanın en büyük mobil teknoloji etkinliği Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC24) Turkcell, dünyanın önde gelen uydu haberleşme şirketlerinden Lynk ile uydu üzerinden doğrudan telefonlara SMS, ses ve data servislerini deneme konusunda birlikte çalışmalar yürütecek.
26.02.2024 Teknoloji
Deprem Sonrası Geçici Yapı Çözümleri
Deprem Sonrası Geçici Yapı Çözümleri Güneydoğu Anadolu depreminin üzerinden geçen bir yıla rağmen malesef bölgede hala barınma ve kamusal alan ihtiyaçları giderilmiş değil ve depremzedeler yaşamlarını güçlükle idame ettiriyor. Bu konuda devletle, çeşitli meslek odalarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak çözüm arayışında olan mimar ve mühendislere ilham verebilmek için bu ayki Dosya sayfalarımızı, dünyanın çeşitli bölgelerinde üretilmiş, nitelikli deprem sonrası geçici yapı çözümlerine ayırdık.
26.02.2024 Mimarlık
Serhan Acar yazdı: Tarihin en uzun F1'ine hazır mısınız?
Serhan Acar yazdı: Tarihin en uzun F1'ine hazır mısınız? Formula 1’in 75. sezonu Şubat ayının son günü başlayıp, Aralık’ın ilk haftasına kadar devam edecek ve 24 yarış ile tarihin en uzun mücadelesi olacak. Bahreyn ve Suudi Arabistan’da önümüzdeki cumartesi günü start alacak yoğun sezon, devasa bir dünya turunun ardından geleneksel şekilde Abu Dhabi’de noktalanacak.
25.02.2024 Motor Sporları
Mbappe, Barcelona'da görüntülendi! Gerçek ortaya çıktı
Mbappe, Barcelona'da görüntülendi! Gerçek ortaya çıktı Fransız devi PSG'den ayrılarak Real Madrid'e transfer olması beklenen Mbappe'nin Barcelona'da görüntülenmesi gündem yarattı. Fransız yıldızın ziyaretinin nedeni ortaya çıktı.
21.02.2024 İspanya La Liga
Şeffaf laptop çağı başlıyor
Şeffaf laptop çağı başlıyor Lenovo, şeffaf bir laptop üzerinde çalışıyor ve bu konsept tasarımı, önümüzdeki günlerde Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress’te (MWC) görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.
18.02.2024 Ekonomi
İhracatta jet teslimat
İhracatta jet teslimat Ticaret Bakanlığı, Avrupa’da 4, ABD’de 2 yurtdışı lojistik dağıtım ağı (YLDA) projesine onay verildiğini, projeyle ihracatta yurtdışında teslimat sürelerinin 24 saatin altına ineceğini bildirdi.
13.02.2024 Ekonomi
İzmir, daha fazla hizmet istiyor
İzmir, daha fazla hizmet istiyor “Sokağın nabzı en iyi meydanlarda tutulur” diyerek yarışın tecrübeli iki isminin seçim turlarına biz de katıldık. Alanları dolduran İzmirlilerin ise talepleri ortaktı; yolların asfaltlanması, çöplerin düzenli toplanması, toplu taşımada ve su faturalarında indirim, su basmayan cadde ve sokaklar…
10.02.2024 Ege
İspanya'da ortalık karıştı! VAR tartışmaları sonrası soruşturma başlatıldı
İspanya'da ortalık karıştı! VAR tartışmaları sonrası soruşturma başlatıldı İspanya Hakem Komitesi Başkanı Luis Medina Cantalejo büyük bir şok ile sarsıldı. VAR görüntülerini Real Madrid aleyhine manipüle etme ve kanıtları gizleme gerekçesiyle Luis Medina Cantalejo hakkında soruşturma başlatıldı.
7.02.2024 İspanya La Liga
Bir peçete 300 bin sterlin! Lionel Messi'nin Barcelona'daki ilk sözleşmesi açık artırmada
Bir peçete 300 bin sterlin! Lionel Messi'nin Barcelona'daki ilk sözleşmesi açık artırmada Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi ile ilgili flaş bir karara imza atıldı. Arjantinli efsanenin, 13 yaşındayken Barcelona'ya transferi için peçeteye yazılan sözleşmenin artırmayla satışa sunulacağı öğrenildi.
1.02.2024 İspanya La Liga
Penelope Cruz: Çocuklarımın telefonu bile yok!
Penelope Cruz: Çocuklarımın telefonu bile yok! Kendisi gibi oyuncu olan Javier Bardem ile Temmuz 2010'de evlenen Penelope Cruz, sosyal medyanın çocuklar üzerinde olumsuz etkilerine vurgu yaptı. Dünyaca ünlü İspanyol aktris, oğlu Leo (13) ve kızı Luna'nın (11) sosyal medya hesabının ve telefonlarının bile olmadığını açıkladı.
20.01.2024 Cadde
Yatırım iştahı açık
Yatırım iştahı açık "12 markamız ve 40'ın üzerinde restoranımız bulunuyor. 2024 yılında öncelikli büyüme hedefimiz Körfez Bölgesi, Avrupa ve Amerika kıtasında olacak..."
8.01.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Barselona ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.