Bartzokas

Bartzokas

Son dakika Bartzokas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bartzokas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bartzokas haber sayfamızda...

Bartzokas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 91 bartzokas haberi bulunmuştur.
Panathinaikos, Olympiakos’u devirdi! Ergin Ataman: Hakemlerden özür dilerim
Panathinaikos, Olympiakos’u devirdi! Ergin Ataman: Hakemlerden özür dilerim Yunanistan Basketbol Ligi’nde derbi heyecanı yaşandı. Ergin Ataman'ın çalıştırdğı Panathinaikos, Olympiakos’u mağlup ederken, başarılı antrenörden maç sonu dikkat çeken bir çıkış geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe Beko-Olympiakos maçında Itoudis'i çılgına döndüren an! 'Şimdilik bu kadar diyorum'
Fenerbahçe Beko-Olympiakos maçında Itoudis'i çılgına döndüren an! 'Şimdilik bu kadar diyorum' Euroleague’in 6’ncı haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı Olympiacos’u 79-77 mağlup etti. Maçın son anlarında hakemlerin tartışma yaratan kararı sonrası Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis verilen karara sert tepki gösterdi. Dimitris Itoudis maçın ardından verilen karara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de!
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Turkish Airlines EuroLeague’de 2023-24 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 12 Nisan 2024’te sona ermesi beklenirken sonrasında yeni format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Playoff maçları oynanacak. Euroleague’de A lisanslı takımlar dışında farklı ekipler ligde yer alabiliyorken; bu sezon, geçen sezonki takımların dışında lige yeni bir ekip katılmadı.
Ergin Ataman’dan Olympiacos'a gözdağı: Onları yenmek için geldim
Ergin Ataman’dan Olympiacos'a gözdağı: Onları yenmek için geldim Anadolu Efes'te kazandığı unutulmaz başarılarına ardından Yunan ekibi Panathinaikos'la yeni bir maceraya başlayan Ergin Ataman sezon öncesi ezeli rakipleri Olympiacos'a gözdağı verdi. İşte detaylar...
Sloukas'ın transferi Olympiacos taraftarlarını çileden çıkardı! 'Hem yalancısın, hem de hain'
Sloukas'ın transferi Olympiacos taraftarlarını çileden çıkardı! 'Hem yalancısın, hem de hain' Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, bomba bir transfer hamlesi yaparak en son ezeli rakipleri Olympiacos'ta forma giyen Kostas Sloukas'ı kadrosuna katmıştı. Transfer sonrası Yunan oyun kurucuya tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte detaylar...
Ergin Ataman'dan Fenerbahçe Beko itirafı! 'İstifa etmeyi düşündüm'
Ergin Ataman'dan Fenerbahçe Beko itirafı! 'İstifa etmeyi düşündüm' Anadolu Efes'ten ayrıldıktan sonra Panathinaikos ile anlaşma sağlayan Ergin Ataman suskunluğunu bozdu. Tecrübeli başantrenör, Fenerbahçe Beko'yla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
23.06.2023 Basketbol
Euroleague Finali'nde de doğru adres Misli.com!
Euroleague Finali'nde de doğru adres Misli.com! 2022-23 EuroLeague sezonunda kupanın sahibi belli oluyor. Cuma günü başlayan EuroLeague Final Four organizasyonunda yarı final maçları sonunda Olympiacos ve Real Madrid finale yükselmeyi başardı. EuroLeague tarihinin en fazla şampiyon olan takımı Real Madrid müzesine bir kupa daha eklemek isterken; Olympiacos ise 10 yıllık kupa hasretine son vermeye çalışacak.
EuroLeague’de Final Four heyecanı canlı yayınlarla Misli.com'da
EuroLeague’de Final Four heyecanı canlı yayınlarla Misli.com'da EuroLeague’de nefes kesen Playoff karşılaşmaları sonucunda normal sezonu ilk 4 sırada tamamlayan ekipler Final Four’a yükselmeyi başardı. Bugün başlayacak olan Dörtlü Finaller’de Olympiacos, Barcelona, Real Madrid ve Monaco; EuroLeague şampiyonluğu için kozlarını paylaşacak. Final Four’a Litvanya’nın Kaunas şehri ev sahipliği yapacak ve maçlar Žalgiris Arena’da oynanacak. Bugünkü yarı final maçları sonrasında ise üçüncülük ve final karşılaşmaları 21 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.
Fenerbahçe Beko, EuroLeague'e veda etti, Itoudis ilki yaşadı! Yunanistan'da skandal olay
Fenerbahçe Beko, EuroLeague'e veda etti, Itoudis ilki yaşadı! Yunanistan'da skandal olay THY Euroleague, play-off serisi 4. maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Olympiakos'a 84-72 mağlup olarak EuroLeague'e veda etti. Yunanistan'daki maçın ikinci yarısında ortalık karıştı. Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis kariyerinde bir ilki yaşadı.
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
9.05.2023 Skorer
Fenerbahçe Beko Ya “Tamam” Ya “Devam” Maçına Çıkıyor, Dev Maçın Heyecanı Misli.com’da Yaşanıyor!
Fenerbahçe Beko Ya “Tamam” Ya “Devam” Maçına Çıkıyor, Dev Maçın Heyecanı Misli.com’da Yaşanıyor! Fenerbahçe Beko, Final Four yolunda kritik virajda… 2-2’ye gelen serinin son maçında temsilcimiz Olympiacos ile deplasmanda final niteliğinde bir maça çıkacak. Zorlu mücadele Misli.com’da canlı yayınlanırken; siz de hemen Misli.com’a üye olarak bu dev maçın heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz.
Olympiacos'ta büyük kaos! Fenerbahçe Beko maçı sonrası ortaya çıktı: Kes sesini, dediğimi yap
Olympiacos'ta büyük kaos! Fenerbahçe Beko maçı sonrası ortaya çıktı: Kes sesini, dediğimi yap Fenerbahçe Beko'nun Olympiacos'u devirdiği play-off serisi 4'üncü maçında Yunan ekibinin benchinde büyük bir kriz yaşandığı ortaya çıktı. Olympiacos benchinde yaşanan tartışmanın ayrıntıları netlik kazandı.
Türk Telekom'un yıldızına Euroleague kancası! Transfer için devler yarışa girdi
Türk Telekom'un yıldızına Euroleague kancası! Transfer için devler yarışa girdi Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde liderliğini devam ettiren, Eurocup'ta da finale yükselme başarısı gösteren Türk Telekom'un yıldızına Euroleage ekipleri kanca attı. Erdem Can yönetimindeki Başkent ekibinin yıldızıyla Olimpiakos ve Virtus Bologna'nın ilgilendiği iddia edildi.
Ergin Ataman bombası! Panathinaikos sonrası bir dev daha peşine düştü, ayrılık kapıda
Ergin Ataman bombası! Panathinaikos sonrası bir dev daha peşine düştü, ayrılık kapıda Turkish Airlines Euroleague'de play-off dışında kalan Anadolu Efes'te Ergin Ataman için henüz karar verilmedi. Tecrübeli başantrenör için Yunan ekibi Panathinaikos'un devreye girdiği iddia edilmişti. Anadolu Efes'ten ayrılması beklenen Ergin Ataman için bir devin daha harekete geçtiği öne sürüldü.
Olympiakos, Bartzokas'ın sözleşmesini 2025 yılına uzattı
Olympiakos, Bartzokas'ın sözleşmesini 2025 yılına uzattı Yunan ekibi Olympiakos, Başantrenör Georgios Bartzokas'ın sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattı.
22.06.2022 Basketbol
Ergin Ataman'a eleştiri: Saygı göstermezsen saygı falan göremezsin
Ergin Ataman'a eleştiri: Saygı göstermezsen saygı falan göremezsin Basketbol Süper Lig'inde Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasında final serisi devam ediyor. Ülker Arena'da ilk 2 maçı kazanan Fenerbahçe Beko, 3. maçta Anadolu Efes'in sahasında kaybetti ve seri 2-1'e geldi. Maç sonrası Ergin Ataman'ın yaptığı açıklamalara eleştiri geldi.
EuroLeague Final Four’da üçüncü Barcelona oldu
EuroLeague Final Four’da üçüncü Barcelona oldu Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da oynanan üçüncülük maçında İspanya temsilcisi Barcelona, Yunanistan takımı Olympiacos’u 84-74 mağlup ederek organizasyonu üçüncü sırada noktaladı.
Son dakika: Anadolu Efes, Euroleague'de finale yükseldi!
Son dakika: Anadolu Efes, Euroleague'de finale yükseldi! Turkish Airlines Euroleague Final Four’da Olympiakos ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Dev heyecanda rakibini geçen Anadolu Efes, Euroleague'de finale yükseldi.
Anadolu Efes, Euroleague'de final için parkede! Çifte bayram olsun
Anadolu Efes, Euroleague'de final için parkede! Çifte bayram olsun Euroleague’de Anadolu Efes üst üste 2. şampiyonluk için Final Four serüvenine başlayacak. Temsilcimiz yarı finalde Olimpiakos’u yenerek 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Türkiye’ye bir sevinç daha yaşatmaya çalışacak. Diğer yarı finalde Real Madrid ile Barcelona kozlarını paylaşacak.
Ergin Ataman: Ben iddialı bir koçum, şampiyon olacağız
Ergin Ataman: Ben iddialı bir koçum, şampiyon olacağız Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 19-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Turkish Airlines Euroleague Final-Four'un basın toplantısı düzenlendi.
Güzel oyuncu Emma Stone, Euroleague maçında görüntlendi
Güzel oyuncu Emma Stone, Euroleague maçında görüntlendi Türk Hava Yolları Euroleague'de geçtiğimiz günlerde Olympiakos - Monaco maçında sürpriz bir isim ortaya çıktı. Dünyaca ünlü oyuncu Emma Stone, Yunan yönetmen Yorgos Olympiakos'a destek verdi.
Anadolu Efes, Olympiakos'u farklı mağlup etti
Anadolu Efes, Olympiakos'u farklı mağlup etti THY Avrupa Ligi'nin 10. haftasında Anadolu Efes, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos ekibini 19 sayı farkla 88-69 yendi.
Fenerbahçe haberleri | Fenerbahçe Beko'da Kostas Sloukas ile yollar ayrılıyor
Fenerbahçe haberleri | Fenerbahçe Beko'da Kostas Sloukas ile yollar ayrılıyor Basketbol takımının başına Igos Kokoskov'u getiren Fenerbahçe, basketbol takımı için transferleri de arka arkaya açıkladı. Yeni sezonun kadrosunu kuran sarı lacivertli takımda sıra ayrılacak isimlere geldi. Yunan oyuncu Kostas Sloukas ise fesih görüşmeleri başladı.
18.07.2020 Basketbol
Son dakika | Kostas Sloukas'ın Olympiakos ile anlaştığı iddia edildi!
Son dakika | Kostas Sloukas'ın Olympiakos ile anlaştığı iddia edildi! Fenerbahçe Beko'nun yıldız baskebolcusu Kostas Sloukas'ın Olympiakos ile anlaştığı iddia edildi. Öte yandan Yunan ekibinin Khimki forması giyen Anthony Gill ile anlaşmak üzere olduğu vurgulandı.
Olympiakos'un gözü Sloukas'ta
Olympiakos'un gözü Sloukas'ta Yunan basını, Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Kostas Sloukas'ın önümüzdeki sezon Olympiakos'a transfer olabileceğini yazdı.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Bartzokas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.