SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Başak burçları için dekorasyon önerileri

Başak burcu genellikle titizliği ve düzenli olmasıyla bilinir? Peki, başak burçları evlerinde eşya seçerken nelere dikkat etmelidir? Başak burçları hangi eşyalarla daha mutlu olur? Tüm bu soruların cevaplarını başak burçları için araştırıp bir araya getirdik.

|

Başak burcundaki kişiler doğaseverdir genellikle organik olan ürünlerden hoşlanırlar. Aynı zamanda düzen ve titiz olmalarıyla bilinen başak burçlarına dekorasyon önerilerini derledik. İşte başak burçları solan yatak odası ve mutfak dekorasyonlarında nelere dikkat etmelidir sorularının cevapları…

Solan dekorasyonu

Başak burçları çok fazla eşyadan ve gereksiz kabalıktan hoşlanmazlar. Minimalist ve doğayla iç içe olmayı seven başak burçları solandaki eşya seçimini ağaç mobilyalardan yana kullanmalıdırlar. Solandaki aksesuar seçimini de biblolar yerine çiçeklerden yana kullanmaktadırlar.

Yatak odası

Başak burçları yatak odalarında dekorasyondan çok düzene önem verirler. Duvar kâğıtları yerine açık renk boyaları tercih ederler. Başak burçları düzeni sevdikleri için eşyaların ortalıkta olmasından hoşlanmazlar. Bu nedenden dolayı da dolaplarını çok fazla bölmesi olan dolaplardan yana kullanmalıdırlar.

Mutfak dekorasyonu

Başak burçlarının mutfağı da diğer odaları gibi tertemiz ve düzenli olmalıdır. Başak burçları özellikle mutfak konusunda hijyene önem verirler. Dolaplarının temizliği onlar için oldukça önemlidir. Başak burçları mutfaklarında genellikle açık renk mobilyaları kullanmayı tercih ederler. Değişik metaryellerle başak burçları mutfaklarına hava katabilirler. Aksesuar tercihlerini mutfakta genellikle hasırdan yana kullanırlar.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.