Mersin Başkan Seçer, Tmmob Heyetini Kabul Etti

Başkan Seçer, Tmmob Heyetini Kabul Etti

14.09.2019 - 01:33 | Son Güncellenme:

Başkan Seçer, TMMOB heyetini kabul etti

Başkan Seçer, Tmmob Heyetini Kabul Etti

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Tarım konusundaki bilgimizi yöneticilik anlayışımıza yansıtacağız" dedi.
Seçer, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özden Güngör ve ile Mersin Şube Başkanı Deniz Gürbüz'ü konuk etti. Mersin'in tarımsal faaliyetlerinin masaya yatırıldığı görüşmede, kentte katma değeri yüksek ürünlerin üretildiğini dile getiren Seçer, "Biz Tarım Bakanlığı değiliz. Öyle çok büyük ölçekli destekler veremesek de özellikle küçük aile işletmelerine, küçük alanlarda tarım yapan, birkaç hayvanla hayvancılık yapan aile işletmelerine destekler verebiliyoruz. Biz kendi kentimizin münhasıran özelliğine göre sıradışı bir şeyler yaratalım diyoruz" diye konuştu.
Tarım sektörünün içinden gelen birisi olduğunu belirterek, tecrübe sahibi bir yönetici olduğunu aktadan Seçer, "Tarım, tarıma dayalı sanayi üretimi, işlemesi, ticareti, bu konularda bir görgümüz var. Bunu da tabii yöneticilik anlayışımıza yansıtacağız. Bu kent bundan faydalanacak. Kooperatif konusunda önemli çalışmalar yapıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI