Başvuru

Başvuru

Son dakika başvuru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başvuru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başvuru haber sayfamızda...

Başvuru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.990 başvuru haberi bulunmuştur.
YKS sınav yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, nasıl öğrenilir?
YKS sınav yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, nasıl öğrenilir? YKS başvuru işlemleri tamamlandı. 2024 Yılındaki üniversite sınavı YKS'ye hazırlanan adaylar, sınava nerede katılım sağlayacağını merak ediyor. Üniversite adayları, YKS sınav yerleri ne zaman açıklanacak, YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, nasıl öğrenilir? İşte YKS ile ilgili son güncel durum
23.04.2024 Bilgi Rehberi
2024 DGS başvuru ve sınav tarihi ne zaman? DGS başvuru ücreti kaç para? İşte ÖSYM'nin sınav takvimindeki Dikey Geçiş Sınavı bilgisi
2024 DGS başvuru ve sınav tarihi ne zaman? DGS başvuru ücreti kaç para? İşte ÖSYM'nin sınav takvimindeki Dikey Geçiş Sınavı bilgisi ÖSYM tarafından her yıl uygulanan Dikey geçiş Sınavı DGS için geri sayım başladı. Başvuru tarihlerine kısa bir zaman kala adaylar arayışa geçti. DGS ne zaman, 2024 Dikey Geçiş Sınavı: DGS başvuru tarihi hangi ayda, hangi günler? DGS başvuru ücreti ne kadar, belli oldu mu? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte ÖSYM takviminde yer alan DGS süreci
23.04.2024 Bilgi Rehberi
YENİ DUYURU YAPILDI MI? ✔ Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir?
YENİ DUYURU YAPILDI MI? ✔ Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımına yönelik haberler yakından takip ediliyor. Bekçi olmak isteyenler, Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? sorularına cevap arıyor. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirilen bekçiler ile ilgili son güncel durum haberimizde...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
osym.gov.tr 📚 KPSS ne zaman? 2024 Yılındaki KPSS başvuruları ne zaman, başvuru ücreti ne kadar olacak? KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT takvimi
osym.gov.tr 📚 KPSS ne zaman? 2024 Yılındaki KPSS başvuruları ne zaman, başvuru ücreti ne kadar olacak? KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT takvimi ÖSYM tarafından KPSS tarihleri açıklandı. 2024 Yılındaki KPSS sınavına hazırlanan adaylar sınav tarihi ve başvuru tarihi hakkında bilgi almak istiyor. Sınavlar hakkında en çok merak edilen bir diğer konu ise sınav ücretleri. Peki KPSS başvuru ücreti ne kadar? 2024 KPSS ne zaman? İşte ÖSYM tarafından yayımlanan takvim
23.04.2024 Bilgi Rehberi
LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ AÇILDI MI? ✍ 2024 LGS sınavı ne zaman? LGS'ye ne kadar kaldı, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ AÇILDI MI? ✍ 2024 LGS sınavı ne zaman? LGS'ye ne kadar kaldı, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için öğrenciler bekleyişini sürdürüyor. Sınava başvuru süreci tamamlandı ve sınav yeri bilgisini gösteren giriş belgelerinin paylaşılacağı tarih iple çekiliyor. LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak, LGS'ye ne kadar kaldı?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB ŞUBE MÜDÜRLERİ YER DEĞİŞİKLİĞİ başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? 2024 Şube Müdürlükleri yer değiştirme kılavuzu
MEB ŞUBE MÜDÜRLERİ YER DEĞİŞİKLİĞİ başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? 2024 Şube Müdürlükleri yer değiştirme kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2024 yılı Şube Müdürleri yer değişikliği başvuru kılavuzu yayımlandı. Buna göre başvurular MEBBİS üzerinden alınacak. MEB şube müdürü il ve ilçe yer değiştirme başvurusu ne zaman, atamalar hangi tarihte yapılacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
POMEM 2024: POMEM sınav başvuru ücreti nasıl, nereye yatırılır? 31. dönem POMEM sınavı ne zaman?
POMEM 2024: POMEM sınav başvuru ücreti nasıl, nereye yatırılır? 31. dönem POMEM sınavı ne zaman? Polis Meslek Eğitim Merkezleri sınavı için başvurular alındı. Lisans mezunu (6.000) erkek ve (1.500) kadın olmak üzere toplam (7.500) öğrenci alımına ilişkin sınav başvuru ücretleri yatırılıyor. Polis Akademisi tarafından 31. dönem POMEM sınavı ne zaman yapılacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU: 2024 İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı başvuru kılavuzu ve şartları...
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU: 2024 İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı başvuru kılavuzu ve şartları... İçişleri Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Alıma ilişkin başvuru kılavuzu yayımlandı. KPSS puan türüne göre gerçekleştirilecek personel temini için ayrıca sözlü sınav da uygulanacak. Peki, 2024 İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Real Madrid - Barcelona maçının VAR kayıtları açıklandı! 'Kanıt yok'
Real Madrid - Barcelona maçının VAR kayıtları açıklandı! 'Kanıt yok' La Liga'da Real Madrid'in Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği maçın VAR kayıtları açıklandı. Barcelona'nın yoğun itirazlarda bulunduğu pozisyondaki VAR konuşmaları gündem oldu.
22.04.2024 İspanya La Liga
Premier Lig'de Nottingham Forest'tan VAR kayıtları talebi!
Premier Lig'de Nottingham Forest'tan VAR kayıtları talebi! Premier Lig temsilcisi Nottingham Forest, Everton maçındaki VAR kayıtlarının yayınlanmasını istedi.
Barcelona'dan Real Madrid maçı sonrası dev tepki: Tekrar için başvuracağız
Barcelona'dan Real Madrid maçı sonrası dev tepki: Tekrar için başvuracağız El Clasico'da Real Madrid'e 3-2 yenilen Barça cephesi, dev maçtaki hakem hatalarına ateş püskürdü. Başkan Laporta, "Yamal'ın pozisyonunda topun çizgiden geçtiğini tespit edersek maçın tekrarı için başvuru yapacağız" dedi.
22.04.2024 İspanya La Liga
KPSS 2024 TAKVİMİ: KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?
KPSS 2024 TAKVİMİ: KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? ÖSYM'nin 2024 yılı için geçerli olan sınav takvimi belli oldu. KPSS de takvimde yer aldı. Adaylar ise KPSS ne zaman, başvuru tarihi ve ücreti açıklandı mı öğrenmek istiyor. İşte ÖSYM'nin yayımladığı KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT takvimi başvuru ve sınav takvimi
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Kilosu yüzünden daha önce elenmişti! Polis olma hayali için 25 kilo verdi
Kilosu yüzünden daha önce elenmişti! Polis olma hayali için 25 kilo verdi Polis Akademisi Başkanlığının 30’uncu dönem, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) alımlarında fazla kiloları sebebiyle elenen Mustafa Kurtulan (25), geçen günlerde ilan edilen 2024 yılı 31’inci dönem POMEM alımlarına başvuru yaparak, polis olma hayalini gerçekleştirmek için 99,7 kilodan 74 kiloya düştü.
22.04.2024 Gündem
Diş implantı tedavisinde başına gelmeyen kalmadı! 'Psikolojik tedavi görüyorum'
Diş implantı tedavisinde başına gelmeyen kalmadı! 'Psikolojik tedavi görüyorum' Bursa’da özel bir diş kliniğinde tedavi gören ve uygulanan implant, çene kemiği ile sol gözünün arkasındaki 'orbita tabanı' olarak tabir edilen kemik çukurunu delip, beyin omurilik sıvısına giren Ramazan Yılmaz (40), yaşadığı olayı gazetecilere anlattı.
21.04.2024 Gündem
800 bin TL hibe desteği ile iş kurdu! Yurt dışına ihraç ediyor
800 bin TL hibe desteği ile iş kurdu! Yurt dışına ihraç ediyor Erzurum'un İspir ilçesinde Mahmut Yaşar, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) sağladığı 800 bin liralık hibe desteği ile Arkun Barajı'nda kurduğu tesiste ürettiği somonları ihraç ediyor.
21.04.2024 Ekonomi
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Haberler
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor Hevesle alınıp sokağa bırakılan cins köpekler, Her Eve Pati Derneği (HEPAD) tarafından koruma altına alınarak yuvalandırılıyor.
21.04.2024 Gündem
Pişmanlık beyannamesi nasıl verilir?
Pişmanlık beyannamesi nasıl verilir? Geçen yıl konut ve iş yerinden kira geliri elde edenler için vergi beyannamesi verme süresi 5 Nisan’da sona erdi.
21.04.2024 Ekonomi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi Hizmet İhracatçılar Birliği, 19-21 Nisan tarihlerinde Sapanca’da düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
20.04.2024 Ekonomi
325 EURO ANNE DESTEĞİ 👩‍👧 Çalışan annelere ve bakıcılara destek şartları neler? Annelere 325 euro destek başvurusu ne zaman, kimler faydalanabilir?
325 EURO ANNE DESTEĞİ 👩‍👧 Çalışan annelere ve bakıcılara destek şartları neler? Annelere 325 euro destek başvurusu ne zaman, kimler faydalanabilir? Çalışan annelere ve bakıcılara yönelik uygulanacak 325 euro destek başvuru detayları konuyu takip edenlerce araştırılıyor. SGK tarafından yürütülen anne desteği, Avrupa Birliği destekli proje kapsamında yer alıyor. İlk etapta İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde geçerli olacak çalışma desteği başvurusu ne zaman, şartlar neler?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
GREEN CARD SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery!
GREEN CARD SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery! Green Card başvuru sonuçları için geri sayım başladı. DV Lottery üzerinden başvuruları alınan Yeşil Kart uygulaması ile ABD'de çalışma ve yaşama şansı elde ediliyor. 2024 Green Card başvuru şartları arasında artık yabancı dil bilme şartı yer almıyor. Peki, Green Card (Yeşil Kart) sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
ALES bu hafta mı, ne zaman, saat kaçta? ALES SINAV TARİHLERİ: ÖSYM ALES/1 sınav giriş yeri sorgulama
ALES bu hafta mı, ne zaman, saat kaçta? ALES SINAV TARİHLERİ: ÖSYM ALES/1 sınav giriş yeri sorgulama 2024 ALES ne zaman sorusu gündemdeki yerini almaya başladı. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı, ÖSYM takviminde yer alıyor. 2024 ALES sınavları için başvuru süreçlerinin yanı sıra tüm oturumların tarihleri de belli oldu. ALES 1, 2 ve 3 olmak üzere bu yıl da üç ayrı ALES uygulaması gerçekleşecek. Peki, ALES ne zaman? ALES 1 ne zaman ve hangi gün yapılacak? İşte ÖSYM sınav takvimi...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Üreticiye destek başvuruları başladı
Üreticiye destek başvuruları başladı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı için süreç devam ediyor.
18.04.2024 Ekonomi
MSÜ TERCİH 2024 EKRANI 👩‍💻 MSÜ tercihleri ne zaman, ayın kaçında bitiyor? MSÜ son tercih başvuru günü!
MSÜ TERCİH 2024 EKRANI 👩‍💻 MSÜ tercihleri ne zaman, ayın kaçında bitiyor? MSÜ son tercih başvuru günü! Milli Savunma Üniversitesi sınavına katılım sağlayan öğrenciler, tercih sürecine girmişti. 2024 MSÜ ÖSYM tarafından 3 Mart günü gerçekleştirildi. Sonuçlar ise 21 Mart günü erişmine açıldı. MSÜ tercih işlemlerini yapacak adaylar ''MSÜ tercihleri ne zaman, hangi gün bitiyor?'' sorularına yanıt arıyor.
18.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Başvuru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.