BBL Yüz Gençleştirme

BBL yüz gençleştirme ileri teknolojili, ağrısız, sızısız, iyileşme sürecine gerektirmeyen, ameliyatsız gençleştirme tekniğidir. Yaşlanma, yerçekimi, güneş ışıkları, yaşam tarzı, çevre kirliliği, beslenme şekli ve genetik özellikler nedeni ile cilt zamanla yaşlanır. Hatta bazı kişilerde erken yaşlardan itibaren ciltte kırışıklar oluşmaya başlayabilir.

BBL yüz gençleştirme tedavisi sayesinde, ışık terapisi ile yaşlanma belirtileri, kahverengi lekeler veya pürüzlü cilt dokusu ile yaşamanız gerekmez. BBL yüz gençleştirme; hemen hemen hepsini onarabilir, hasarlı görünümü azaltabilir ve cildinizi yıllar önceki haline döndürebilir.

Haberin Devamı

BBL tedavisi; daha sıkı, hacmi ve dokusu daha genç görünen ciltler üretmek için yüksek yoğunluklu ışıkla seri darbeler uygular. Az iyileşme süresi ve ameliyatsız bir uygulama olması, bu yaşlanmayı önleyen, cildi canlandıran, güneş hasarını tersine çeviren tedavinin mucizevi etkileri sayesinde her geçen gün daha popüler hale geliyor.

Broad Band Light (BBL) terapisi nedir?

Cildiniz, her zaman size fark ettiğinizden daha çok işaret verir. Ne yazık ki, aynı zamanda yaşınızı da vücudunuzdan önce ele verir. Korunmasız güneşe maruz kalınan yılları, sert temizleyicileri, yaşlanma sürecini, cildin sarkık ve kırışık görünen kısımları yaşınızı olduğunuzdan daha da fazla gösterebilir. Tüm bu sorunların BBL Broad Band Light terapisi ile çözümü mümkün. Bunun için cildinize yoğun ışık terapisi uygulanır.

BBL yüz gençleştirmenin etkili olduğu alanlar?

Vücudunuzun herhangi bir alanı tedavi edilebilir. Çoğu zaman güneş ışığının zararlı etkilerine maruz kaldıkları için en popüler tedaviler yüz, boyun, ellerin üst yüzü, göğüs ve omuzlardır. Bu bölgelerde pigmente lezyonlar (örneğin çiller, yaş lekeleri), vasküler lezyonlar (örneğin kılcal damar çatlamaları), cilt sarkmaları, cilt üzerindeki hafif ya da derin kırışıklıklar oluşabilir.

BBL yüz gençleştirme nasıl uygulanır?

BBL cihazı ile verilen ışık enerjisi cildinizin üst katmanlarını nazikçe ısıtır. Hedeflenen alanlar tarafından emilen ısı, cildinizdeki hücrelerin yeni kolajen üretmesini teşvik eder. Bu işlem cildinizi doğal renklerine dönüştürmek için var olan doğal renkleri harmanlayarak cildinizin pürüzsüz, canlı ve daha genç görünmesini sağlayacaktır. Buna ek olarak, fototermal enerji kızarık bir görünüme neden olan kılcal damar çatlamalarını da ortadan kaldırır ve pigmentli lezyonlar üreten istenmeyen melanizi azaltır.

Haberin Devamı

Cihaz, en az rahatsız eden ve yüksek enerjili enerji kullanımına izin veren gelişmiş soğutma özellikleri ile donatılmıştır. Sakinleştirici krem, tedaviden rahatsız olma ihtimali olan kişilere uygulanabilir, ancak genellikle gereksizdir. BBL, cildin daha genç görünmesine yardımcı olan güvenli bir tedavi tekniğidir.

Sevgiyle kalın.

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com