Bebek Bezi

Bebek Bezi

Son dakika bebek bezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bebek bezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bebek bezi haber sayfamızda...

Bebek Bezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 777 bebek bezi haberi bulunmuştur.
Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş!
Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Kuruçeşme'de eşinin mekanında objektiflere yansıyan 40 yaşındaki oyuncu, bakıcı konusundaki düşüncesini paylaşırken, kalabalık aile sevdiğini söyledi.
20.03.2024 Cadde
Bebek bezlerine bu tozu ekliyorlar! Yalnızca 1 gramı bile tüm sıvıyı emiyor
Bebek bezlerine bu tozu ekliyorlar! Yalnızca 1 gramı bile tüm sıvıyı emiyor Süper emici olarak bilinen bazı bebek bezleri sıvıları içine hapsetmesiyle biliniyor. Küçük görünseler de işlevleri çok büyük. Bebek bezlerine eklenen bu toz sayesinde 800 gram saf su emiliyor. İşte detaylar.
7.03.2024 Püf Noktası
Gazze’de yürek burkan tablo: Çocuklarıma süt bulmakta zorlanıyorum
Gazze’de yürek burkan tablo: Çocuklarıma süt bulmakta zorlanıyorum  Gazze Şeridi'nde dördüz bebek dünyaya getiren Filistinli kadın çocuklarına süt bulmakta zorlandığını anlatarak yardım çağrısında bulundu.
22.02.2024 Dünya
Girişimciler doğuyor!
Girişimciler doğuyor! Türkiye'de bebek ve çocuk ürünleri pazarı 2 milyar doları aşıyor. Özellikle girişimci kadınlar biraz da 'kendi hayatlarından' aldıkları ilhamla, gördükleri 'eksikliklerle' harekete geçerek üretici oluyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
'İki böbreğimi birden veririm duygusunun aşk olduğunu Barış'la anladım'
'İki böbreğimi birden veririm duygusunun aşk olduğunu Barış'la anladım' Oyuncu Gupse Özay, meslektaşı Melis İşiten'in YouTube programına konuk oldu. Aşk hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü isim, önceden bu duyguyu 'kimyasal problem' olarak tanımlarken; eşi Barış Arduç'la tanıştıktan sonra her şeyin değiştiğini anlattı.
3.02.2024 Cadde
Gupse Özay'a Barış Arduç sorusu! 'Kasları var ki gösteriyor'
Gupse Özay'a Barış Arduç sorusu! 'Kasları var ki gösteriyor' Önceki gün bir bebek bezi markasının reklam filmi için kamera karşısına geçen Gupse Özay, gazetecilerle bir araya geldi. Barış Arduç’un dizilerde kaslarını gösterdiği sahneler hakkında konuşan ünlü isim, eşini kıskanmadığını söyleyerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
2.02.2024 Cadde
Türk Kızılay'ın yardım gemisi Gazze'ye gidiyor
Türk Kızılay'ın yardım gemisi Gazze'ye gidiyor Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 1510 ton insani yardım malzemesini taşıyacak olan 3'üncü gemi, Mersin Limanı'ndan denize açıldı.
18.01.2024 Gündem
2,5 aylık bebeğin ölümünde korkunç rapor: Kanında metamfetamin çıktı
2,5 aylık bebeğin ölümünde korkunç rapor: Kanında metamfetamin çıktı Fatih'te 2,5 aylıkken Yusuf bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran rapor ortaya çıktı. Tutuklanan anne ve arkadaşının mahkemedeki ifadeleri de ortaya çıkarkan iki sanığın tahliyesine karar verildi.
19.12.2023 Haberler
2,5 aylık bebeğin ölümünde korkunç rapor: Kanında metamfetamin çıktı
2,5 aylık bebeğin ölümünde korkunç rapor: Kanında metamfetamin çıktı Fatih'te 2,5 aylıkken Yusuf bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran rapor ortaya çıktı. Tutuklanan anne ve arkadaşının mahkemedeki ifadeleri de ortaya çıkarkan iki sanığın tahliyesine karar verildi.
19.12.2023 Gündem
RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! BİM 21-24 KASIM aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Bebek Bezi çeşitleri, Toz Deterjan, Yumuşatıcı, Tuvalet Kağıdı, Kağıt Havlu...
RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! BİM 21-24 KASIM aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Bebek Bezi çeşitleri, Toz Deterjan, Yumuşatıcı, Tuvalet Kağıdı, Kağıt Havlu... BİM Market yeni haftanın aktüel ürünler katalogları yayımlandı. Salı ve Cuma günleri satışa çıkacak ürünler belli olurken vatandaşlar bu hafta hangi ürünlerin BİM mağazalarında satışa sunulacağını merak ediyor. İşte BİM mağazalarında bu hafta Salı ve Cuma günü satışa çıkacak ürünler!
21.11.2023 Bilgi Rehberi
ŞOK YENİ AKTÜEL KATALOG 15-21 KASIM! 🛒 ŞOK Market'de bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu! Oyuncu koltuğu, Klavye, Monitör, Kasa çeşitleri...
ŞOK YENİ AKTÜEL KATALOG 15-21 KASIM! 🛒 ŞOK Market'de bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu! Oyuncu koltuğu, Klavye, Monitör, Kasa çeşitleri... ŞOK 15-21 Kasım haftanın fırsat katalogları yayımlandı. Bu hafta ŞOK mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Çift Kişilik Baskılı Yorgan 369 TL, Katlanır Yatak 899 TL, Çok Amaçlı Dolap 5 Raflı 999 TL, Duru Şampuan/Saç Kremi çeşitleri 37,40 TL, BabyOne Bebek Bezi Çeşitleri 142 TL, Amboss Delta 6 Parça Güveç Seti 999 TL, Amboss Delta Çelik Derin Tencere 599 TL, Esse Palermo Porselen 12 Parça 4 Kişilik Yemek Takımı 899 TL, Sinbo Filtre Kahve Makinesi 499 TL, Paşabahçe 12 Parça Çay Takımı 79,95 TL'ye satışta olacak. İşte 15-21 Kasım ŞOK aktüel ürünler katalogları...
16.11.2023 Bilgi Rehberi
Toplumun 5’te 1’inin karaciğeri yorgun: ‘Akdeniz diyeti ile beslenin’
Toplumun 5’te 1’inin karaciğeri yorgun: ‘Akdeniz diyeti ile beslenin’ Hazır gıda tüketimine dayalı yağlı batı tipi beslenmenin karaciğer hastalığına davetiye çıkardığını, toplumun 5’te 1’nin bu riskle karşı karşıya olduğunu söyleyen Gastroenteroloji Uzmanı Memişoğlu, Akdeniz diyeti ile beslenme önerdi.
4.11.2023 Gündem
2 Kasım 2023 A101 AKTÜEL KATALOG 🛒 Bugün aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıktı? Elektrikli Motorlu Bisiklet, Valiz Çeşitleri, Baby Turco Bebek Bezi Çeşitleri
2 Kasım 2023 A101 AKTÜEL KATALOG 🛒 Bugün aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıktı? Elektrikli Motorlu Bisiklet, Valiz Çeşitleri, Baby Turco Bebek Bezi Çeşitleri A101 2 Kasım aktüel kataloğu bugün mağazalarda satışa çıktı. Her hafta Perşembe günleri Aldın Aldın kataloğu aracılığı ile mağazalarda satışa sunulan ürünler arasında bu haftanın en dikkat çeken ürünlerinden bazıları TV, Klavye-Mouse Set, Valiz çeşitleri olarak öne çıkıyor. İşte A101 2 Kasım Aldın Aldın aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünler...
2.11.2023 Bilgi Rehberi
Koca Yusuf köprüsü! Dünya izlerken Türkiye durmuyor
Koca Yusuf köprüsü! Dünya izlerken Türkiye durmuyor Türkiye, Gazze’ye içerisinde çoğunlukla tıbbi malzemelerin yer aldığı yardım paketlerini, aralarında Koca Yusuf olarak adlandırılan uçakların da olduğu nakliye uçakları ile sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
Gazze'ye gönderilen yardımlar! Bakan Koca: İnsani sorumluluğumuz burada bitmiyor
Gazze'ye gönderilen yardımlar! Bakan Koca: İnsani sorumluluğumuz burada bitmiyor Gazze'ye gönderilen yardımlarla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Koca, "Milletimiz adına bu sorumluluğu yerine getirmekten mutluyuz. İnsani sorumluluğumuz burada bitmiyor. Devamı var." dedi.
23.10.2023 Haberler
Gazze'ye gönderilen yardımlar! Bakan Koca: İnsani sorumluluğumuz burada bitmiyor
Gazze'ye gönderilen yardımlar! Bakan Koca: İnsani sorumluluğumuz burada bitmiyor Gazze'ye gönderilen yardımlarla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Koca, "Milletimiz adına bu sorumluluğu yerine getirmekten mutluyuz. İnsani sorumluluğumuz burada bitmiyor. Devamı var." dedi.
23.10.2023 Gündem
Müslin bezi yeniden gözde oldu
Müslin bezi yeniden gözde oldu Yıllar önce çocuk bezi olarak kullanılan müslin kumaşından yapılan kıyafetler küresel iklim değişikliğinden dolayı yeniden cazip hale geldi.
30.09.2023 Ekonomi
Türkiye'den Libya’ya yardım
Türkiye'den Libya’ya yardım Türk sivil toplum kuruluşları 11 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği Libya'daki felaket sonrası harekete geçti.
15.09.2023 Dünya
RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! BİM 22 Ağustos aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var? Bebek Bezi, Bulaşık Makinesi Tableti, Toz Deterjan...
RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! BİM 22 Ağustos aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var? Bebek Bezi, Bulaşık Makinesi Tableti, Toz Deterjan... BİM mağazalarında her Salı ve Cuma gününe özel aktüel ürünler kataloğu aracılığı farklı ürün seçenekleri mağazalarda satışa çıkıyor. Bu hafta Salı satışa çıkacak ürünler arasında İçecek ve atıştırmalık ürünlerin yanı sıra Sleppy bebek bezi çeşitleri, temizlik ve hijyen ürünleri satışa çıkacak. İşte BİM'de bu Salı satışa sunulacak ürünler...
22.08.2023 Bilgi Rehberi
Ordu’nun yüreği deprem bölgesindeydi
Ordu’nun yüreği deprem bölgesindeydi Ordu Büyükşehir Belediyesi merkez üssü Kahramanmaraş olan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde adeta seferber oldu. Depremin ilk anından itibaren bölgede görev alan Büyükşehir Belediyesi yaraların sarılması için aralıksız görev yaptı.
6.08.2023 Gündem
BİM YENİ AKTÜEL KATALOG (8-11 AĞUSTOS) BİM'de Salı ve Cuma günü satışa çıkacak ürünler belli oldu! İşte yeni haftanın BİM katalogları...
BİM YENİ AKTÜEL KATALOG (8-11 AĞUSTOS) BİM'de Salı ve Cuma günü satışa çıkacak ürünler belli oldu! İşte yeni haftanın BİM katalogları... BİM aktüel ürünler kataloğunda yeni haftada satışa sunulacak ürünler belli oldu. Salı günü mağazalarda Bebek Bezi, Kağıt ve Temizlik ürünleri satışa sunulacak. Cuma günü ise Vantilatör, Buharlı Ütü, Elektrikli Düdüklü Tencere gibi ürünler mağazalarda 8-11 Ağustos tarihlerinde satışa çıkacak. İşte BİM'de satışa sunulacak olan indirimli ürünler listesi...
5.08.2023 Bilgi Rehberi
YENİ HAFTA 25-28 TEMMUZ AKTÜEL KATALOG; BİM'de bu hafta Salı hangi ürünler satışa çıkacak? İşte indirimli ürünler listesi...
YENİ HAFTA 25-28 TEMMUZ AKTÜEL KATALOG; BİM'de bu hafta Salı hangi ürünler satışa çıkacak? İşte indirimli ürünler listesi... BİM mağazalarında yayımlanan aktüel ürünler katalog ürünler Salı ve Cuma günleri mağazalarda satışa sunuluyor. Önümüzdeki hafta BİM mağazalarında satışa sunulacak olan ürünler arasında İçecek ve Süt ürünleri, Molfix Bebek bezi çeşitleri Temizlik ürünleri satışta olacak. Çarşamba günü Buzdolabı, Çamaşır Makinesi ve Bulaşık Makinesi, Cuma günü ise TV, Buhar Kazanlı Ütü, Philips Süpürge, Sakal Düzeltici, Musluklu Termos, Blender Set satışta olacak.
24.07.2023 Bilgi Rehberi
İşkence evinden çıplak kaçış! Mide bulandıran dışkı detayı
İşkence evinden çıplak kaçış! Mide bulandıran dışkı detayı Sosyal medya paylaşımlarına göre örnek bir aile olarak gösterilen ABD'li çiftin karanlık yüzü çocukların evden çıplak bir şekilde kaçmasıyla ortaya çıktı.
20.07.2023 Dünya
Tatlıtuğ çifti ilk kez birlikte kamera karşısında!
Tatlıtuğ çifti ilk kez birlikte kamera karşısında! Türkiye’nin en sevilen ve beğenilen başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, bir bebek bezi markasının yeni reklam yüzü oldu.
10.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bebek Bezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.