Doğru emzirmenin püf noktaları
Doğru emzirmenin püf noktaları Tüm dünyada farkındalık oluşturmak amacıyla duyurulan 1 – 7 Ekim Emzirme Haftası sebebiyle, Uzm Dr. Sinan Tıraş, annelerin en çok merak ettiği soruları yanıtladı.
6.10.2018 Bebek
Khloe Kardashian isyanlarda: 'Artık emzirmeyeceğim, yapamıyorum!'
Khloe Kardashian isyanlarda: 'Artık emzirmeyeceğim, yapamıyorum!' Kardashian kabilesinin yeni anne olanlarından Khloe Kardashian, 2 aylık kızı True Thompson'ı emzirmekten vazgeçti. Bu kararından sonra nasıl da rahatladığını Twitter, Instagram, artık Allah ne verdiyse her yerden paylaştı.
5.05.2021 İlişkiler
Trans bir kadın artık bebek emzirebilir
Trans bir kadın artık bebek emzirebilir Bu hayata bir kere geliyoruz, dolayısıyla kendimizi nasıl hissediyorsak o şekilde davranmalıyız. Toplumsal bir baskı yüzünden haklarımızın ellerimizden kayıp gitmesine izin vermemek gerekiyor. Dünyada pek çok gelişme yaşanıyor ve her birine hayretle bakıyoruz. 'Tıp bunu da mı başardı?', 'Bilim ne kadar da ilerledi...' dediğimiz pek çok an var, ki o anlar da olmalı zaten...
9.03.2018 Hayat
Bebekler kaç yaşına kadar emzirilmeli
Bebekler kaç yaşına kadar emzirilmeli Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Bilge Çelikkol, 1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle emzirme konusunda annelere ve anne adaylarına bazı bilgiler verdi. Çelikkol, uzun süre anne sütü almış bebeklerin daha az hastalandıklarını, hastalansalar bile daha hafif atlattıkları anlattı.
6.07.2020 Doğum Sonrası