Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bebek sorusu kaçırdı!

Oyuncu Buğra Gülsoy, uzun zamandır birliktelik yaşadığı Nilüfer Gürbüz'le önceki akşam Şile Casa Lavanda Butik Hotel'de evlendi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı, basına kapalı düğün töreninde, ünlü çifti ailelerinin yanı sıra dostları da yalnız bırakmadı.

|

Yaklaşık üç aylık hamile olan Nilüfer Gürbüz ile oyuncu eşi Buğra Gülsoy, muhabirlere röportaj vermemek için adeta köşe bucak düğün alanında kaçtı.

Çiftin nikah şahitleri Serhat Teoman, Emre Erkan, Leyla Feray, Neslişah Erdoğan ve Ece Altıok oldu. Ünlü çifti bu mutlu günlerinde Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Berrak Tüzünataç, Birkan Sokullu, Dolunay Soysert, Çağlar Çorumlu, Selin Şekerci, Tugay Mercan, Gupse Özay, Eda Ece ve Acun Ilıcalı yalnız bırakmadı.

14 odası bulunan butik otelin tamamı, ünlü çift tarafından davetlilere tahsis edildi. Sabah saatlerinde düğün alanına gelen davetli grubundan bazı isimler, düğünün gerçekleştiği otelde konakladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.