Bebekler

Bebekler

Son dakika bebekler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bebekler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bebekler haber sayfamızda...

Bebekler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.996 bebekler haberi bulunmuştur.
Taylor Swift ile nişanlanıyor mu? Travis Kelce'den dedikoduları alevlendiren yorum!
Taylor Swift ile nişanlanıyor mu? Travis Kelce'den dedikoduları alevlendiren yorum! Son aylarda Taylor Swift ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Amerikan futbol yıldızı Travis Kelce, kardeşi Jason Kelce'nin podcast programına katıldı. NBA yıldızı Victor Wembanyama'dan bahseden Kelce, yaptığı bir yorumla sosyal medya kullanıcılarının ünlü çiftin yakın zamanda evleneceğini ve çocuk yapacaklarını düşünmelerine neden oldu.
22.03.2024 Cadde
Cevabı en merak edilen sorular: Ateşlenen bebeğe, çocuğa ne iyi gelir?
Cevabı en merak edilen sorular: Ateşlenen bebeğe, çocuğa ne iyi gelir? Gebelik süreci her zaman heyecanlı olsa da bir o kadar stresli geçebilir. Doğumdan sonra ise birçok ebeveyn, bebeğin gelişimi, beslenmesi ve genel sağlık durumu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Bazı konular ailelerin aklında bir soru işareti olarak kalıyor. İşte bebekler hakkında en çok sorulan sorular.
18.03.2024 Ebeveyn
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Gazze’deki devam eden işgali protesto etmek amacıyla Beyazıt Meydanı'nda ‘İstanbul'dan Gazze'ye İşgale ve Ticarete Dur De!’ programı düzenledi.
17.03.2024 Gündem
Robottan pusete her şey kiralık!
Robottan pusete her şey kiralık! "Türkiye'de halen özellikle tüketici elektroniğinde kiralama oranları pazarın yüzde 1'i bile değil. Burada çok ciddi potansiyel var" diyen Kiralabunu Kurucu Ortağı Erdem, robot süpürgeden bebek ürünlerine giderek büyüyen kiralama sektörünü anlattı.
11.03.2024 Milliyet Executive
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören 2 yaşındaki Zeynep Çelik ile aynı yaştaki Zeynep Alya Sakarya, 'karaciğer yetmezliği' tanısı sonrası, babalarından aldıkları karaciğer ile yaşama tutundu. İsimleri, yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı olan Zeynep bebekler, 6'şar saat süren operasyonlarla sağlıklarına kavuştu.
10.03.2024 Gündem
Bebeklerde bahar alerjisi olur mu? Bahar alerjisi için yapılması gerekenler
Bebeklerde bahar alerjisi olur mu? Bahar alerjisi için yapılması gerekenler Bahar ayına girerken bebeklerde oluşan alerjik belirtiler ebeveynlerin dikkatini çekiyor. Çiçekler ve polenler nedeniyle oluşan bahar alerjisi bebekler üzerinde de etkili midir? Alerji durumunda ne yapılmalıdır?
4.03.2024 Ebeveyn
Gazze Şeridi’nde 1 milyon Filistinli bulaşıcı hastalıklarla mücadele ediyor
Gazze Şeridi’nde 1 milyon Filistinli bulaşıcı hastalıklarla mücadele ediyor İsrail’in saldırılarının devam ettiği Gazze Şeridi’nde 1 milyon Filistinli bulaşıcı hastalıklarla mücadele ederken, çocuk ve bebekler arasında yetersiz beslenmenin artması sağlık açısından ciddi tehditler oluşturuyor.
4.03.2024 Haberler
Gazze'de acı tablo: Bir milyon Filistinli bulaşıcı hastalıklara karşı savaş veriyor
Gazze'de acı tablo: Bir milyon Filistinli bulaşıcı hastalıklara karşı savaş veriyor İsrail’in saldırılarının devam ettiği Gazze Şeridi’nde 1 milyon Filistinli bulaşıcı hastalıklarla mücadele ederken, çocuk ve bebekler arasında yetersiz beslenmenin artması ciddi tehdit oluşturuyor.
4.03.2024 Dünya
Harris: Gazze’de acil ateşkes olmalı
Harris: Gazze’de acil ateşkes olmalı ABD Başkan Yardımcı Kamala Harris, Alabama'da yaptığı konuşmada 'Gazze'de acil ateşkes' çağırısı yaptı.
4.03.2024 Dünya
Doğum günü 4 yılda bir kutlanacak bebekler dünyaya geldi
Doğum günü 4 yılda bir kutlanacak bebekler dünyaya geldi Takvimlere göre 4 yılda bir gerçekleşen ‘29 Şubat’ gününde Van’da 11 bebek dünyaya geldi.
29.02.2024 Haberler
Ağlayan bebeği sakinleştirmenin en etkili yolu bulundu
Ağlayan bebeği sakinleştirmenin en etkili yolu bulundu Bebeklerin ağlaması birçok ebeveynin kabuslardan biri. Özellikle geceleyin ağlayan bebekler anne babalar için zorlayıcı olabiliyor. Peki ağlayan bebek nasıl sakinleştirilmeli? Bilimsel araştırmalar bakın ne diyor.
29.02.2024 Ebeveyn
Cildiniz için en etkilisi bebek zeytinyağı! Göz makyajını bile kolayca çıkarıyor
Cildiniz için en etkilisi bebek zeytinyağı! Göz makyajını bile kolayca çıkarıyor Cilt bakımı yapanların doğal ürün kullanımına olan ilgisi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu doğal ürünlerden biri de elbette zeytinyağı. Bebekler için hazırlanan zeytinyağı çeşitleri bakın cilde nasıl faydalar sağlıyor.
28.02.2024 Cilt Bakımı
Tıpta nadir görülen durum onların başına geldi! ‘1 bebek diye yola çıktık her kontrolde sayı arttı’
Tıpta nadir görülen durum onların başına geldi! ‘1 bebek diye yola çıktık her kontrolde sayı arttı’ Antalya'da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, uzun bir tedavinin ardından tek bir bebek beklerken hayatının şokunu yaşadı. Her doğum kontrolüne gittiğinde bebek sayısı arttı. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi.
26.02.2024 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan KAAN açıklaması
Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan KAAN açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, geldiği Düzce’de çeşitli ziyaret ve proje incelemelerinde bulundu.
25.02.2024 Gündem
Ton balığında cıva: Araştırmalar zehirli madde seviyesinin hala yüksek olduğunu gösteriyor
Ton balığında cıva: Araştırmalar zehirli madde seviyesinin hala yüksek olduğunu gösteriyor Bilim insanları, kirliliğe yol açan maddelerin sınırlandırılmasıyla ilgili onlarca yıl önce getirilen kontrollere rağmen ton (orkinos) balığındaki yüksek cıva seviyelerinin devam ettiğini söylüyor.
22.02.2024 Dünya
Uçakta doğan bebeklerin hakları nelerdir? Dünya vatandaşı olurlar mı?
Uçakta doğan bebeklerin hakları nelerdir? Dünya vatandaşı olurlar mı? Uçak yolculuğu sırasında doğan çocuklar nadir vakalardan ibaret olsa da bu süreci pek çok kişi merak ediyor. Özellikle hamile kadınların seyahat sırasında gerçekleşen doğum süreci ve sonrası akıllarda soru işareti oluşturur. Peki, uçakta doğan bebekler ne tür haklara sahip olur?
21.02.2024 Ebeveyn
Numan Kurtulmuş: Ortak anlayışlar istikametinde birleşmeli ve yolumuza devam etmeliyiz
Numan Kurtulmuş: Ortak anlayışlar istikametinde birleşmeli ve yolumuza devam etmeliyiz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "İsrail’in en büyük gücü ne elindeki askeri gücüdür, ne elindeki teknolojik gücüdür. Ne arkasını dayadığı dayılardır, ne onların desteklediği ülkelerdir, ne de dünyadaki üstün medya güçleridir. İslam dünyasının bu kadar çaresiz olması, dağınık olması, inisiyatifsiz olması, İsrail yönetiminin arkasındaki en büyük güçtür” dedi.
16.02.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsrail açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsrail açıklaması Zeytinburnu'da Konyalı Camii açılış programında konuşan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Gazze’de yaşanan olaylara dikkat çekerek, "İsrail'in en büyük gücü ne elindeki askeri gücüdür, ne elindeki teknolojik üstünlüğüdür, ne arkasını yasladığı dayılarıdır. Onları destekleyen ülkelerdir. İnanın ki İslam dünyasının bu kadar çaresiz olması, dağınık olması, inisiyatifsiz olması, İsrail yönetiminin arkasındaki ne yazık ki en büyük güçtür. Onun için diyoruz ki camiler bizi fiziki olarak birleştirdiği gibi, kalplerimizi ve zihinlerimizi de birleştirmelidir" dedi.
16.02.2024 Gündem
Yüzündeki değişim olay oldu! Japonya'dan alabileceğiniz bebeklerden biri gibi görünüyorum'
Yüzündeki değişim olay oldu! Japonya'dan alabileceğiniz bebeklerden biri gibi görünüyorum' Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, son olarak yüzündeki değişimle gündeme geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Fox, kullandığı ifadeler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.
15.02.2024 Cadde
Bakan Ersoy duyurdu: Yapay zeka destekli kütüphaneler geliyor
Bakan Ersoy duyurdu: Yapay zeka destekli kütüphaneler geliyor  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2024 yılı itibarıyla yapay zeka destekli 100 akıllı kütüphane açacaklarını söyledi.
13.02.2024 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
Girişimciler doğuyor!
Girişimciler doğuyor! Türkiye'de bebek ve çocuk ürünleri pazarı 2 milyar doları aşıyor. Özellikle girişimci kadınlar biraz da 'kendi hayatlarından' aldıkları ilhamla, gördükleri 'eksikliklerle' harekete geçerek üretici oluyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Ihlamur çiçeği ve papatya fiyatıyla rekora koşuyor
Ihlamur çiçeği ve papatya fiyatıyla rekora koşuyor Kış aylarında fazla tüketilen bitkilerden biri olan ıhlamur çiçeğinin kilosu 2 bin TL’yi bulurken, tıbbi olarak geçen papatyanın fiyatı ise 4 bin TL'ye ulaştı. Kışın grip ve boğaz ağrılarına iyi gelen ıhlamur çiçeği ve papatyayı vatandaşlar gramla satın alabiliyor.
9.02.2024 Ekonomi
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu Her gün çay içtiğiniz ince belli büyük çay bardaklarının hikâyesini daha önce duydunuz mu? Tasarımcısının, isim anasının adını alan bardaklar için fazla uzağa gitmeye de gerek yok. İşte Süperstar'ın Beykoz Korusu'ndaki yürüyüşüyle başlayarak dünyada bile adından söz ettiren 'Ajda'nın ardındaki gerçek.
8.02.2024 Yaşam
Evlenecek gençlere kredi desteği! Başvuru tarihi belli oldu
Evlenecek gençlere kredi desteği! Başvuru tarihi belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları e-Devlet aracılığıyla alacağız" dedi.
4.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Bebekler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.