Bebeklerde ek gıdaya geçişte dikkat edilmesi gerekenler
Bebeklerde ek gıdaya geçişte dikkat edilmesi gerekenler Sevgili anneler, ek gıdaya geçerken kafanızda bir sürü sorular var biliyoruz. En büyük problem olan bebek beslenmesinden bahsetmek istiyorum. Harika bir gebelik dönemi geçirdiniz, emziklilik döneminde beslenmenize dikkat ettiniz ve şimdi ek gıdaya geçiş süreci başladı. Diyetisyen Sezen Çetinkaya bebeklerde bu önemli süreç hakkında bilgiler verdi.
14.05.2019 Bebek
Bebeklerde ek gıdaya geçişte nelere dikkat edilmeli?
Bebeklerde ek gıdaya geçişte nelere dikkat edilmeli? Bebek beslenmesinde tamamlayıcı gıdalara geçiş, tüm annelerin en hassas olduğu dönemlerin başında geliyor. Besin çeşitliliği, besinin verildiği zaman, miktar, yedirme şekli anneler tarafından sıklıkla sorgulanıyor. Muratbey Beslenme Danışmanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, tamamlayıcı besin konusunda annelere tavsiyelerde bulunuyor.
21.11.2018 Bebek
2 aylık bebek beslenme tablosu
2 aylık bebek beslenme tablosu Bebeğiniz dünyaya geldi ve 1.ayı bitti, artık daha kolay geçecek günler sizi bekliyor. 2 aylık bebeklerin beslenme tablosu bu zamana kadar tecrübe ettiğiniz beslenme alışkanlığından farklı devam edecek. 2 aylık bebek beslenmesinde öncelikle bebeğinizin ne kadar süt içeceğine siz karar vermeyeceksiniz. 2aylık bebek beslenme tablosu hakkında detaylı bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.
23.03.2018 Bebek
Bebeklerde ek gıdaya geçişte dikkat edilmesi gerekenler
Bebeklerde ek gıdaya geçişte dikkat edilmesi gerekenler Memorial Hizmet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nden Uz. Dr. Eda Durmuş, bebeklerde ek besinlere geçiş dönemi ve alınması gereken önlemler hakkında bilgi verdi.
24.12.2015 Bebek