Bediha Gün

Bediha Gün

Son dakika Bediha Gün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bediha Gün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bediha Gün haber sayfamızda...

Bediha Gün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 102 bediha gün haberi bulunmuştur.
Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası’nda dördüncü gün sona erdi
Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası’nda dördüncü gün sona erdi Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası’nda dördüncü gün mücadeleleri serbest stil ve kadınlarda tamamlandı.
24.06.2023 Diğer
Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nı 5 madalya ile tamamladı
Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nı 5 madalya ile tamamladı Türkiye Kadın Güreş A Milli Takımı Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de devam eden 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nı 5 madalya ile tamamladı.
21.04.2023 Güreş
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bir gümüş bir bronz madalya
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bir gümüş bir bronz madalya Türkiye, Hırvatistan'da devam eden Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stilde iki madalya kazandı.
18.04.2023 Diğer
Evin Demirhan Yavuz ve Bediha Gün'den altın madalya
Evin Demirhan Yavuz ve Bediha Gün'den altın madalya Milli güreşçi Evin Demirhan Yavuz, Cezayir'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda kadınlar serbest stil 50 kilo finalinde Fransız Julie Sabatie'yi 3-2 yenerek altın madalya kazandı. Bediha Gün de 57 kilo finalinde Tunuslu Siwar Bouseta'yı tuş ile mağlup ederek altın madalya kazandı
29.06.2022 Güreş
Türkiye Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda tarihi rekorlara imza attı
Türkiye Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda tarihi rekorlara imza attı Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası tamamlandı. Türkiye Milli Takımı, serbest erkekler, kadınlar ve grekoromen olmak üzere üç stilde de kürsüye çıkarak tarihi bir başarı elde etti. Avrupa’da ilk kez 10 final yapıp ilk kez 7 altın kazanan, tarihte kadınlarda da ilk kez Avrupa şampiyonu olan milli sporcular bu organizasyonu, tarihinde ilk kez 17 madalya rekoru ile tamamladı.
3.04.2022 Güreş
Bakan Kasapoğlu’ndan Avrupa Şampiyonu Kadın Güreş Milli Takımı'na tebrik
Bakan Kasapoğlu’ndan Avrupa Şampiyonu Kadın Güreş Milli Takımı'na tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilk kez takım halinde Avrupa Şampiyonu olan Kadın Güreş Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.
2.04.2022 Güreş
Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı Avrupa Şampiyonu
Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı Avrupa Şampiyonu  Macaristan’da devam eden 2022 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar mücadeleleri tamamlandı. Türkiye takım halinde, 2 altın, 1 gümüş ve 1 de bronz madalya alarak büyük kadınlarda ilk kez Avrupa şampiyonu oldu.
2.04.2022 Güreş
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan milli güreşçilere tebrik
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan milli güreşçilere tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan güreşçileri tebrik etti.
1.04.2022 Güreş
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 2 kadın güreşçi finalde
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 2 kadın güreşçi finalde Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kadınlarda 50 kiloda Evin Demirhan Yavuz ve 76 kiloda Yasemin Adar Yiğit adını finale yazdırdı. 55 kiloda güreşen Bediha Gün ise yarı finalde kaybetti. Gün böylece yarın bronz madalya mücadelesine çıkacak.
30.03.2022 Güreş
Milli güreşçi Evin Demirhan, Tokyo Olimpiyatları'na kota aldı
Milli güreşçi Evin Demirhan, Tokyo Olimpiyatları'na kota aldı Macaristan'da düzenlenen Tokyo Olimpiyatları Avrupa Elemeleri'nde milli güreşçi Evin Demirhan, finale yükseldi ve olimpiyatlara katılma hakkı kazandı.
19.03.2021 Güreş
Tokyo Olimpiyatları Avrupa Elemeleri'nde 3 kadın milli güreşçi yarı finalde
Tokyo Olimpiyatları Avrupa Elemeleri'nde 3 kadın milli güreşçi yarı finalde Macaristan'da düzenlenen Tokyo Olimpiyatları Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden kadın milli güreşçiler Evin Demirhan, Bediha Gün ve Elif Jale Yeşilırmak, yarı finale yükseldi.
19.03.2021 Güreş
Kadın milli güreşçilerden Fransa'da 3 madalya
Kadın milli güreşçilerden Fransa'da 3 madalya Henri Deglane Fransa Grand Prix'sinde milli güreşçilerden Evin Demirhan gümüş, Bediha Gün ve Aslı Demir bronz madalya kazandı.
15.01.2021 Güreş
Dünya Kupası'nda milli güreşçi Buse Tosun finale çıktı
Dünya Kupası'nda milli güreşçi Buse Tosun finale çıktı Güreşte Sırbistan'da düzenlenen Dünya Kupası'nda kadınlarda 72 kiloda Buse Tosun, finale çıktı. 
14.12.2020 Güreş
Yasemin Adar, gümüş madalya kazandı!
Yasemin Adar, gümüş madalya kazandı! Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kadınlar 76 kiloda mücadele eden milli güreşçimiz Yasemin Adar, gümüş madalya kazandı. Bediha Gün ise bronz madalya kazandı.
1.07.2020 Güreş
Türk güreşinde asıl hedef 2020 Tokyo Olimpiyatları
Türk güreşinde asıl hedef 2020 Tokyo Olimpiyatları Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Avrupa Şampiyonası'nın önemini bildiklerini ancak asıl hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları olduğunu söyledi.
1.07.2020 Güreş
Milli güreşçilerden Yasemin Adar adını finale yazdırdı
Milli güreşçilerden Yasemin Adar adını finale yazdırdı Avrupa Güreş Şampiyonası'nın 3. gününde mindere çıkan milli güreşçilerden Yasemin Adar finale yükseldi.
1.07.2020 Güreş
Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kadınlar mindere çıkıyor
Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kadınlar mindere çıkıyor  İtalya'nın başkenti Roma’da devam eden Avrupa Güreş Şampiyonası'nın üçüncü gününde kadın güreşçiler mindere çıkacak.
1.07.2020 Güreş
Dünya güreş sıralaması güncellendi
Dünya güreş sıralaması güncellendi Dünya Güreş Birliğinin (UWW) güncellenen sıralamasında milli sporculardan Rıza Kayaalp ve Süleyman Atlı zirvede yer aldı.
1.07.2020 Güreş
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'olağanüstü itiraz' açıklaması: Haklarımızı ivedilikle kullanacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'olağanüstü itiraz' açıklaması: Haklarımızı ivedilikle kullanacağız AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MKYK sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, olağanüstü itiraz ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Birleştirme tutanakları ortaya çıktıktan sonra, olağanüstü itiraz hakkımız var. O işlem gerçekleştikten sonra zannediyorum 7 gün itiraz hakkımız var, ivedilikle kullanılacaktır" ifadelerini kullandı.
12.04.2019 Siyaset
Bediha Gün, bronz madalya kazandı
Bediha Gün, bronz madalya kazandı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Bediha Gün, bronz madalya kazandı.
1.07.2020 Güreş
Soner Demirtaş dünya beşincisi oldu!
Soner Demirtaş dünya beşincisi oldu! Dünya Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 74 kiloda mücadele eden Soner Demirtaş, dünya beşincisi oldu.
1.07.2020 Güreş
Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek isimler
Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek isimler Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecek güreşçiler açıklandı. İşte liste...
1.07.2020 Güreş
Türk sporcular 4'ü altın 9 madalya kazandı!
Türk sporcular 4'ü altın 9 madalya kazandı! Türk sporcular, 18. Akdeniz Oyunları'nın 6. gün akşam seansında 4'ü altın olmak üzere 9 madalya elde etti.
1.07.2020 Güreş
Yasemin Adar altın madalya kazandı!
Yasemin Adar altın madalya kazandı! Avrupa Güreş Şampiyonası kadınlar 76 kilo finalinde Yasemin Adar, Rus rakibi Ekaterina Bukina'yı 8-2 yenerek altın madalya kazandı.
1.07.2020 Güreş
Elif Jale Yeşilırmak altın madalya kazandı!
Elif Jale Yeşilırmak altın madalya kazandı! Avrupa Güreş Şampiyonası kadınlar 59 kilo finalinde Elif Jale Yeşilırmak, Bulgar rakibi Mimi Nikolova Hristova'yı 6-4 yenerek altın madalya kazandı.
1.07.2020 Güreş

Benzer Haber Etiketleri

Bediha Gün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.