Begüm Berdan

Begüm Berdan

Son dakika Begüm Berdan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Begüm Berdan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Begüm Berdan haber sayfamızda...

Begüm Berdan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 69 begüm berdan haberi bulunmuştur.
New York çıkarması
New York çıkarması New York Moda Haftası kapsamında gerçekleşen ‘Turkish Designers’ defilesinde, Aslı Filinta, Deniz&Begüm Berdan, Hakan Akkaya ve Simay Bülbül, 2020-2021 sonbahar/kış koleksiyonlarını, Spring Studios’ta tanıttı.
13.02.2020 Cadde
DB Berdan'dan "Kendini Sevenler Kulübü"
DB Berdan'dan "Kendini Sevenler Kulübü" DB BERDAN, 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla cinsiyet, cinsel yönelim, ırk ve diğer öğelerle ayrışmayan, eşfikirli bireyleri aynı çatı altında toplamaya devam ediyor.
11.10.2019 Stil
Er meydanından podyuma!
Er meydanından podyuma! ‘Y plus’ direktörü ve kurucusu Yakup Biçer, markasının yeni tasarımlarını, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un ikinci gününde farklı bir konseptle tanıttı
11.10.2019 Cadde
Londra sokaklarında DB Berdan renkleri
Londra sokaklarında DB Berdan renkleri Deniz ve Begüm Berdan’ın birlikte kurduğu moda markası DB Berdan, uluslararası platformlardaki yerini sağlamlaştırıyor. Rengarenk stilleri ve sokak modasının ruhuna hitap eden formlarıyla öne çıkan markayı Londra’da yaratıcılarından dinledik.
6.04.2019 Cumartesi
İstanbul modaya doyacak
İstanbul modaya doyacak Türkiye’nin moda haftası Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, önümüzdeki kış koleksiyonlarının tanıtılacağı bir programla, salı günü başlıyor. Bu sezonun dikkat çeken detaylarını ve öne çıkan yeniliklerini derledik.
16.03.2019 Cumartesi
DB BERDAN 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonu
DB BERDAN 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonu DB BERDAN, 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda modern minyatür sanatçısı Murat Palta’nın “Gods, Monster and Men” tablosunun odak noktası olan çift cinsiyetli Türk Tanrısı/Tanrıçası Umay Ana görünümlü karakterden ilham alarak Zorlu PSM’de Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında gerçekleştirdikleri şovla herkesi kendi köklerini hatırlamaya çağırdı.
12.09.2018 Stil
DB BERDAN 2019 İlkbahar-Yaz - Backstage
DB BERDAN 2019 İlkbahar-Yaz - Backstage DB BERDAN, 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda modern minyatür sanatçısı Murat Palta’nın “Gods, Monster and Men” tablosunun odak noktası olan çift cinsiyetli Türk Tanrısı/Tanrıçası Umay Ana görünümlü karakterden ilham alarak Zorlu PSM’de Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında gerçekleştirdikleri şovla herkesi kendi köklerini hatırlamaya çağırdı. Deniz Berdan ve Begüm Berdan defile öncesi Duygu Bay'ın sorularını yanıtladı.
12.09.2018 Yaşam
'Konuşmam doğru olmaz'
'Konuşmam doğru olmaz' 'Vatanım Sensin’ dizisinde rol alan Boran Kuzum, Deniz Berdan ve kızı Begüm Berdan’ın 80 ve 90'lı yıllardan esinlenerek hazırladığı 'Kendin olmanın güzelliğini keşfetti' temalı defilesini izlemeye gelenler arasındaydı.
30.03.2018 Cadde
'İyi ki İsmail ile evlenmişim'
'İyi ki İsmail ile evlenmişim' Oyuncu Hande Soral, Deniz Berdan ve kızı Begüm Berdan’ın 80 ve 90'lı yıllardan esinlenerek hazırladığı 'Kendin olmanın güzelliğini keşfetti' temalı defileye katılan konuklar arasındaydı.
30.03.2018 Cadde
Şebnem Scheafer'dan Çağla Şıkel yanıtı
Şebnem Scheafer'dan Çağla Şıkel yanıtı Deniz Berdan ve kızı Begüm Berdan’ın 80 ve 90'lı yıllardan esinlenerek hazırladığı 'Kendin olmanın güzelliğini keşfetti' temalı 45 parçalık kreasyonun Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'da gerçekleşen bir defileyle tanıtıldı.  Deniz Berdan defilesine katılanlar arasında manken Şebnem Scheafer da vardı.
30.03.2018 Cadde
DB Berdan & Pepsi – Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul
DB Berdan & Pepsi – Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Mercedes-Benz isim sponsorluğunda gerçekleşen 11. Sezon 2018/19 Sonbahar-Kış koleksiyonlarının sergilendiği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, 27-30 Mart tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşiyor!
29.03.2018 Stil
Kızımın stili bana ilham veriyor!
Kızımın stili bana ilham veriyor! Tasarımcı Deniz Berdan (48) ile kızı Begüm (29) 'DB Berdan' markasını 2012'de oluşturdular.
28.02.2018 Cadde
Karı-koca podyumda
Karı-koca podyumda Deniz ve Begüm Berdan, ‘Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi’de, 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu sundu.
7.11.2017 Cadde
DB Berdan defilesinde tanıdık yüzler
DB Berdan defilesinde tanıdık yüzler DB Berdan, Mercedes-Benz desteği ile Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi’de yeni koleksiyonunu tanıttı. Defilede yürüyenler arasında ünlü oyuncular Pelin Akil ile Anıl Altan da vardı.
7.11.2017 Stil
İdo Avrupa'ya açılıyor!
İdo Avrupa'ya açılıyor! Deniz Berdan, Londra'da yapacakları yeni defile için yine İdo'ya teklif götürmüş. "Evet" cevabı almış.
6.11.2017 Cadde
Dizilere el atıyorlar! Hedef Avrupa Yakası!
Dizilere el atıyorlar! Hedef Avrupa Yakası! Sosyetik modacı Deniz Berdan ile kızı Begüm Berdan şimdi de sinema ve dizi dünyasına el attı.
4.10.2017 Cadde
Annesinin kızı Begüm
Annesinin kızı Begüm Sosyetik ikoncan Deniz Berdan'ın kızı Begüm Berdan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
8.09.2017 Cadde
Annesinin kızı Begüm
Annesinin kızı Begüm Sosyetik ikoncan Deniz Berdan'ın kızı Begüm Berdan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
8.09.2017 Cadde
David Bowie’yi anma zamanı!
David Bowie’yi anma zamanı! “David Bowie Is Happening Now” belgeseli, Bowie’nin 70. yaş gününe özel tüm güne yayılacak bütünleşik etkinlik kapsamında bugün 3c1m’in katkılarıyla ZORLU PSM’de.
8.01.2017 Cadde
Podyumda 'rüzgar' gibi esti
Podyumda 'rüzgar' gibi esti Deniz-Begüm Berdan, yeni koleksiyonlarını moda tutkunlarının yakından takip ettiği Mercedes Benz Fashion Week kapsamında görücüye çıkardı. Büyük ilgi gören defilenin sürpriz ismi Rüzgar Erkoçlar oldu
13.10.2016 Cadde
Berdan'dan anlamlı defile
Berdan'dan anlamlı defile Deniz Berdan, Stanley Kubrick’in ‘Otomatik Portakal’ filminden ilham aldığı ‘Ultra Violence’ isimli 2016 Sonbahar - Kış koleksiyonunu, Mercedes - Benz Fashion Week Istanbul’un ikinci gününde tanıttı.
17.03.2016 Cadde
Contemporary için kuyrukta
Contemporary için kuyrukta Türkiye’nin çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul’u ziyaret edenler arasında Deniz Berdan ile kızı Begüm Berdan da vardı.
15.11.2015 Cadde
Red Bull Anadolu Break dans
Red Bull Anadolu Break dans Sokağın ruhundan doğan breakdans ile toprağın gücünü yansıtan Anadolu dansları, Red Bull Anadolu Break dans gösterisi ile aynı sahnede buluşuyor
8.10.2015 Kültür Sanat
ANNE - KIZ ORTAKLIĞI
ANNE - KIZ ORTAKLIĞI Deniz Berdan, moda yolculuğuna Londra’da ‘Kostüm Tasarımı’ okuyan kızı Begüm’ü de dahil etti
24.06.2015 Cadde
HER ÜNLÜ BiR GÜN TASARIMCI OLACAK
HER ÜNLÜ BiR GÜN TASARIMCI OLACAK Çapamarka'nın Joke College için başlattığı 'Hangi ünlünün tabağından yemek yemek istersiniz?' projesi son aşamaya geldi. Ünlülerin tasarladığı tabakların ikinci bölümü görücüye çıkıyor
15.12.2009 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Begüm Berdan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.