Bekir Bozdağ

Bekir Bozdağ

Türk ilahiyatçı, avukat ve siyasetçidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi 22., 23. dönem ve 24. dönem Yozgat milletvekili olan Bozdağ, Adalet ve Kalkınma Partisi grup başkan vekilliği yapmıştır. 6 Temmuz 2011-25 Aralık 2013 tarihlerinde 61. Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti'nde başbakan yardımcılığı görevinde bulunmuş 25 Aralık 2013 tarihinde yapılan revizyon ile Adalet Bakanı olarak görev almaktadır.   Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni bitiren Bekir Bozdağ, yüksek lisansını Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dinler Tarihi Anabilim Dalı'nda tamamladı. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu ve daha sonra serbest avukatlık yaptı.   Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bekir Bozdağ

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.841 bekir bozdağ haberi bulunmuştur.
İYİ Parti'den CHP'ye 'Esenyurt' tepkisi: İlk defa kurtarılmış bölgeleri olacak
İYİ Parti'den CHP'ye 'Esenyurt' tepkisi: İlk defa kurtarılmış bölgeleri olacak İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca, Esenyurt'ta CHP ile DEM Parti işbirliği yaptığını iddia ederek CHP'yi çok sert sözlerle eleştirdi. Koca, "Esenyurtlular direnç göstermezse İstanbul'da ilk defa kurtarılmış bölgeleri olacak" dedi.
29.03.2024 Gündem
Seçimlere 2 gün kala Şanlıurfa'da son durum! Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağız
Seçimlere 2 gün kala Şanlıurfa'da son durum! Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağız AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim gündemine ilişkin konuştu. Şanlıurfa'daki son duruma dikkat çeken Bekir Bozdağ, "Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum." dedi.
29.03.2024 Haberler
Seçimlere 2 gün kala Şanlıurfa'da son durum! Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağız
Seçimlere 2 gün kala Şanlıurfa'da son durum! Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağız AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim gündemine ilişkin konuştu. Şanlıurfa'daki son duruma dikkat çeken Bekir Bozdağ, "Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum." dedi.
29.03.2024 Gündem
CHP'ye 'para sayma' soruşturması! Bakan Tunç: İfadeler alınıyor
CHP'ye 'para sayma' soruşturması! Bakan Tunç: İfadeler alınıyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü trafik kazasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, CHP’lilerin milyonlarca liralık parayı saydığı gündem olan videoya ilişkin de konuştu.
12.03.2024 Gündem
CHP'den Anayasa Mahkemesi'ne Can Atalay başvurusu
CHP'den Anayasa Mahkemesi'ne Can Atalay başvurusu CHP'li Günaydın, TBMM Genel Kurulu'nda Can Atalay hakkındaki Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi kararının okutulmasıyla milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin AYM'ye başvurdu.
2.02.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: BAE gezisinin Atalay'la ilgisi yok
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: BAE gezisinin Atalay'la ilgisi yok TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'BAE gezisinin Can Atalay ile bir ilgisi yoktur' açıklamasında bulundu.
1.02.2024 Gündem
‘Vekilliği düştü adalet yerini buldu’
‘Vekilliği düştü adalet yerini buldu’ MHP lideri Bahçeli, Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesiyle ilgili “Adalet yerini bulmuştur. Yeni bir gezi provokasyonu telaffuz edenler gaflettedir Sonuçları ağır olur” dedi.
1.02.2024 Gündem
Vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili Bahçeli'den açıklama
Vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili Bahçeli'den açıklama Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili ilgili açıklama yaptı.
31.01.2024 Haberler
Vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması
Vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili ilgili açıklama yaptı.
31.01.2024 Gündem
Atalay’ın milletvekilliği düştü
Atalay’ın milletvekilliği düştü Yüksek yargıyı karşı karşıya getiren TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın hakkındaki Yargıtay 3. Ceza Dairesi kararı dün TBMM Genel Kurulu’nda okundu. Böylece Atalay’ın milletvekilliği düşmüş oldu.
31.01.2024 Gündem
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü Gezi Parkı davasında 18 yıl hapis cezası alan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay ile ilgili Yargıtay kararı Meclis'te okundu. Kararın okunmasıyla Atalay'ın milletvekilliği düşürülmüş oldu.
31.01.2024 Gündem
Emekliye 5 bin lira ikramiye düzenlemesi TBMM'de
Emekliye 5 bin lira ikramiye düzenlemesi TBMM'de Çalışan emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyenin de bulunduğu düzenleme Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda görüşülüyor.
26.12.2023 Ekonomi
Bütçeye ‘terör’ tartışmalı final
Bütçeye ‘terör’ tartışmalı final Meclis’te iki haftalık bütçe maratonu dün tamamlandı. 566 milletvekilinin katıldığı oylamada bütçe, 249 ret oyuna karşılık, 317 oyla kabul edildi.
26.12.2023 Gündem
Meclis'teki bütçe maratonunda oylama günü
Meclis'teki bütçe maratonunda oylama günü TBMM Genel Kurulu'nda 11 Aralık'ta başlayan '2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmeleri devam ediyor. Bütçenin tümü üzerine bugün oylama yapılarak, 15 gün süren görüşmeler tamamlanacak.
25.12.2023 Gündem
Meclis'te güldüren diyalog: Sayın Başkanım daha epey var
Meclis'te güldüren diyalog: Sayın Başkanım daha epey var Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam TBMM Genel Kurulundaki 2024 bütçe görüşmelerinde bakanlığının çalışmalarını anlattı.
17.12.2023 Haberler
Meclis'te güldüren diyalog: Sayın Başkanım daha epey var
Meclis'te güldüren diyalog: Sayın Başkanım daha epey var Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam TBMM Genel Kurulundaki 2024 bütçe görüşmelerinde bakanlığının çalışmalarını anlattı.
17.12.2023 Gündem
TBMM'de İçişleri ve Sağlık bakanlıkları bütçeleri başladı
TBMM'de İçişleri ve Sağlık bakanlıkları bütçeleri başladı Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı ile bağlı kurumların 2024 yılı bütçe görüşmeleri TBMM Genel Kurulu'nda başladı.
16.12.2023 Gündem
CHP'li vekil Saadet Partisi'ne geçti, Meclis grubu yeniden kurulacak
CHP'li vekil Saadet Partisi'ne geçti, Meclis grubu yeniden kurulacak CHP Kütahya Milletvekiili Ali Fazıl Kasap, Saadet Partisi'ne geçti. Ali Fazıl Kasap'ın geçmesiyle Saadet Partsi'nin vekil sayısı yeniden 20 oldu.
16.12.2023 Gündem
Gabar’da 2024 hedefi günde 100 bin varil
Gabar’da 2024 hedefi günde 100 bin varil Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Gündem
KKTC’nin kuruluş yıl dönümü kutlandı
KKTC’nin kuruluş yıl dönümü kutlandı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kuruluşunun 40. yıl dönümü törenlerle kutlandı.
16.11.2023 Gündem
Devletin zirvesi Ata’nın huzurunda
Devletin zirvesi Ata’nın huzurunda Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde Anıtkabir’deki törenle anıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki heyet, Anıtkabir’de saat 09.05’te Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Erdoğan daha sonra Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı...
11.11.2023 Gündem
TBMM Genel Kurulu'nda 'yargı' tartışması yaşandı
TBMM Genel Kurulu'nda 'yargı' tartışması yaşandı TBMM Genel Kurulu’nda, Yargıtay’ın, Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunması tartışıldı.
9.11.2023 Gündem
Meclis’te 162 milletvekili Cumhuriyet için konuştu
Meclis’te 162 milletvekili Cumhuriyet için konuştu TBMM Genel Kurulu’nda, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı münasebetiyle dün 162 milletvekili konuşma yaptı.
1.11.2023 Gündem
AK Parti'li Zengin açıkladı! 3 günlük milli yas ilan edilecek
AK Parti'li Zengin açıkladı! 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Gazze'de 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı nedeniyle 3 gün süreyle milli yas ilan edileceğini açıkladı.
18.10.2023 Gündem
75 kişilik MKYK’ya 49 yeni isim girdi
75 kişilik MKYK’ya 49 yeni isim girdi Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçildiği kongrede asıl heyecan, MKYK üyelikleri için yaşandı. MKYK’nın yüzde 65’i değişti, listeye 49 yeni isim girdi, 26 kişi de yerini korudu. Birçok eski bakan MKYK’da yer alırken, Binali Yıldırım ve Nurettin Canikli gibi AK Parti’nin ağır toplarının listede yer almaması dikkat çekti.
8.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bekir Bozdağ ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.