Galatasaray "Beni arayan olmadı"

"Beni arayan olmadı"

24.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sözleşmesi sona eren Donk, kulüpte başkanlık seçimi olduğunu hatırlattı, “Yeni seçilecek başkan bana sorarsa, ben de kalmak istediğimi, İstanbul’u çok sevdiğimi ve yeniden futbolu hissettiğimi söyleyeceğim” diye konuştu.

Beni arayan olmadı

Ligin ilk yarısında kadro dışı kalan, ikinci devre şampiyonluğa önemli katkıları bulunan Ryan Donk, geleceğine dair flaş açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Hollanda’da Telegraaf Gazetesi’ne konuşan Donk, sözleşmesinin sona erecek olmasıyla ilgili henüz kendisine bir teklif sunulmadığını belirtti. Donk, “Sözleşmem sona eriyor ve henüz kulüpten beni arayan olmadı. Şu anda kulüpte başkanlık seçimi var. Eğer yeni seçilecek başkan bana sorarsa, ben de kalmak istediğimi, İstanbul’u çok sevdiğimi ve yeniden futbolu hissettiğimi söyleyeceğim. Galatasaray harika bir kulüp” dedi.

Fatih Terim ile arasında geçen diyaloğu anlatan tecrübeli orta saha, “Tudor’dan sonra göreve geldiği ilk gün beni çağırdı ve beni Kasımpaşa’dan tanıdığını söyledi. Beni yeniden takımda görmek istedi ve ben bunu hissettim” diye konuştu.

Sadece yürüdüm

Tudor zamanlarında kadro dışı kalmasını değerlendiren Donk, “Yürüyordum, yürüyordum ve sadece yürüyordum. Ancak daha sonra kendimi güçlü tutmaya karar verdim. Yüzdüm, kick boks yaptım, güçlendirici antrenmanlara çıktım. Ekstra çalışmalarla fiziğimi tuttum. Şu anda kendimi bir şampiyon gibi hissediyorum, ocak ayından beri bu his var” yorumlarında bulundu.

Haberin Devamı